Kanbuli (18+)

Dindoonak

- Sziasztok, ne gyújtsátok fel a házat! - hallom a végszót. Anyáék elmennek a nagyiékhoz, ami csak egyet jelenthet: az idióta bátyám, Josh megint megtartja a szokásos kanbuliját. amitől én a falra mászok. Huszonéves srácokkal issza le magát a sárgaföldig, nekem pedig mindent el kell tüntetnem, mire anyáék hazaérnek, nehogy lebukjon, különben soha többet nem hagynak minket itthon.
- Jön át pár haverom, remélem nem zavar - jön be a szobámba, és ledobja magát az ágyamra.
- Josh... - sóhajtok. - Muszáj megint szervezni olyan hülyeséget?
- Ez nem hülyeség, oké? - néz rám, de már látom, hogy ezerrel küldi az üzeneteket. - Hatalmasat fogunk bulizni.
Lassan eljön az este, és vagy 10 haverjával ül a nappaliban. Ahogy lemegyek, a zene bömböl, az asztalon már üres üvegek hevernek.
- Josh! - kiáltom el magam. - Halkítsd le ezt a szart!
- Uh, ki ez a dögös? Imádom, amikor egy csaj mérges, akkor olyan kívánatos - tántorog oda hozzám Harry.
- Szia, Harry. Mellesleg ismersz, de valószínűleg annyira be vagy nyomva, hogy azt sem tudod, hol vagy, szóval akadj le rólam - forgatom meg a szemem, de csak felnevet.
- Azt tudom, hogy pár perc múlva hol leszek. Veled az ágyadban - kacsint, s az ajtófélfának akar dőlni, de egy kicsit elszámolja magát, így a földre esik. Komolyan, miért kell ennyire berúgni?
- Hé, baby, gyere és igyál velünk - botladozik elém Niall, és egy whiskys üveget nyom a kezembe. Ami azt illeti, lehet, hogy jobban járnék, ha nem ordítoznék, hanem kicsit sikerülne kikapcsolódnom. Az üveget a számhoz emelem, s belekortyolok.

Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telt el pontosan, de azt hiszem, már egy korty sem megy le a torkomon. Ha még kellene innom, tutira kitaccsolnék.
- Na, még most is visszautasítasz? - súgja Harry a fülembe.
- Mmm.. Harry, hagyj - morgom. Ajkait érzem a nyakamon, aminek hatására szemeim rögtön lecsukódnak.
- Hmm... élvezed? - morogja, s elkezdi szívni.
- Ah... - túrok a hajába. A bátyám épp szunyókál a fotelben, ezért szerencsére nem vesz észre belőle semmit. - Harry, hagyd abba, még a végén rossz vége lesz!
- Rossz nem lehet - nyúl a pólóm alá, s kezét felvezeti egészen a melltartómig. Egy másik kezet érzek az oldalamon. Kinyitom a szemeimet, s meglátom a bal oldalamon Niall-t.
- Nyugalom, baby. Jól fogunk szórakozni - súgja a fülembe, s megharapja a fülcimpámat, mire a torkomból egy mély sóhaj szakad fel. Harry keze bevándorol a nadrágomba, s anyagon keresztül elkezd simogatni.
- Ahw, Istenem - döntöm hátra a fejemet, amit Niall kihasznál, s most ő kezdi el csókokkal ellepni a nyakamat. Hihetetlen érzés, hogy egyszerre ketten kényeztetnek.
Harry hirtelen szembe fordít magával, beleültet az ölébe, s olyan vadul csókol meg, hogy már csak ettől teljesen begerjedek. Akaratom ellenére is mozogni kezdek rajta, miközben faljuk egymás ajkait.
- Harry, vigyük föl a szobába - áll fel Niall. Harry azonnal felkap, s felvisz az emeletre, ott pedig be a bátyám szobájába. Lefektet az ágyra, és a lábaim közé mászva csókol meg. Beletúrok göndör fürtjei közé, alsó ajkamat fogai közé veszi, s meghúzza. Érzem, hogy már nagyon nehezen bírok magammal, ami furcsa, mert ilyet még sose éreztem. Talán benne van az alkohol is. De nem érdekel, egyszerűen jól akarom magam érezni.
Lekapja magáról a pólóját, ezáltal elém tárul kidolgozott, tetoválásokkal borított felsőteste. Alsó ajkamba harapva húzom végig ujjaimat kockáin, amin elmosolyodik. Hanyatt fekszik, a csuklómnál fogva magára húz, és egy egyszerű mozdulattal szabadít meg engem is a pólómtól. Csillogó tekintete azonnal megakad melleimen. A melltartómmal sem vacakol sokáig, egy egyszerű mozdulattal pattintja ki és dobja el az anyagot. Leránt magához, s miközben szenvedélyesen megcsókol, leveszi rólam a bugyimat. Erősen a fenekembe markol, amitől felnyögök, s ez egy huncut mosolyt csal az arcára.
Hirtelen a hátamra lök, s mire feleszmélek, már a szőkeség támaszkodik felettem. Ahogy kéklő tekintete összeakad az enyémmel, elmosolyodok, leveszem róla a pólóját, és megcsókolom. Már nagyon nehezen bírom magammal, ez a két srác egészen az őrületbe kerget. Sietve, kicsit ügyetlenkedve csatolom ki Niall nadrágját, és letolom róla, amit végül ő rugdos le magáról. Boxerét látva eltátom a szám, már anyagon keresztül is hatalmasnak tűnik.
- Állj négykézlábra! - parancsol rám, s én rögtön engedelmeskedem. Megfogja a csípőmet, és keményen belém hatol, amitől egy kisebb sikoly hagyja el a számat. Rögtön gyors tempót vesz fel, nyögéseink töltik be a szoba minden egyes részét. Harry letol nadrággal és boxerrel térdel elém, férfiasságát egyenesen a számba vezeti. Kezét a tarkómra csúsztatja, nehogy elhúzzam a fejem, s a hajamnál fogva elkezdi diktálni a tempót. Őrület, amit csinálok, szinte fel sem fogom. Harry-t már mélytorokkal szopom, míg Niall eszeveszett tempóban mozog bennem.
- Ez az, baby - biztat Harry zihálva. Néha előre löki a csípőjét, s elég kellemetlen, hogy szinte az egész hossza a számban van.
- Ahw, Istenem! - nyög fel hangosan Niall, s érzem, hogy belém élvez, azonnal kihúzza magát. Nem engedte, hogy elmenjek... Harry kényeztetését nem hagyom abba, sőt, gyorsítok a tempón, s megmarkolom a heréit, aminek hatására azonnal elmegy. A számba kerülő nedvet kicsit undorodva, de lenyelem.
A hátam mögé nézek, s észreveszem, hogy Niall már öltözik, de mellette áll Zayn. A fenébe, ő meg mikor jött be?
Harry is magára kapja a ruháit, s mindketten kimennek. Zihálva fekszek az ágyon, s a ruháimért nyúlok, de Zayn elkapja a csuklómat.
- Nyugi, cicus. Szórakozzunk egy kicsit - kapja le magáról a felsőjét. Mit ne mondjak, ő is eléggé kigyúrt, annak ellenére, hogy a testalkata vékony.
Mire feleszmélek, egy szál boxerben áll előttem, ami eléggé feszül rajta. Kezeimet a fejem mellett lefogva mászik fölém, s megcsókol. Lábaimat a dereka köré fonom, még mindig szenvedek, amiért orgazmus közeli állapotban voltam az előbb, még sem engedett Niall elmenni.
Zayn-ről letolom a boxerét, s hirtelen belém hatol. Elkezdi csókolgatni a kulcscsontomat, és kínzó lassúsággal lök.
- Za-Zayn, gyorsíts már, a rohadt életbe! - zihálom, s körmeimet végighúzom a hátán. Mintha csak ez kellett volna, őrületes tempóban kezd el lökni. A nyögéseket ha akarnám se bírnám visszafogni, teljesen extázisba kerülök. Ajkait felvezeti a nyakamra, s apró, nedves csókokat hagy a bőrömön, míg végül elér az ajkaimhoz, és vadul megcsókol. Belenyögök, ahogy érzem, már közel vagyok. Csak kérlek, legalább te hagyj elmenni!
Lökései lassulnak, de ezzel együtt mélyülnek is, s egy hangos nyögés közepette érzem, hogy a hátam ívbe feszül, és a gyönyör magával ragad. Zayn is velem egyszerre ér a csúcsra.
- Isteni voltál - zihálja, és egy csókot lehel az ajkaimra. Kicsúszik belőlem, és elkezd öltözni, vele együtt én is. Kissé kipirultan, összekócolt hajjal megyek vissza a nappaliba Zayn-nel együtt.
- Szórakoztatok? - húzogatja a szemé Louis, és Liam-re pillant. Érzem, hogy ők is akarnak valamit, s mire már feleszmélek, mindketten előttem állnak.
- Gyere, édes - tol be Liam a fürdőbe. Ők már annyira részegek, hogy az emeletre se tudnak felmenni, szuper...
Szinte letépi rólam a ruhadarabokat, s felültet a csapra, míg Louis a falnak dőlve, vigyorogva néz. Liam az ajkaimra nyom egy csókot, majd leguggol, és puha nyelvét hirtelen megérzem magamra.
- Te jó ég! - kiáltok fel, kezem automatikusan a hajába vezetem, s rövid tincseit húzni kezdem. Nyelve gyorsan dolgozik, s a számat egyre nagyobb, kéjesebb nyögések hagyják el.
- Szexi a látvány, hogy így élvezed, nem bírok magammal - csatolja ki Louis az övét, letolja a nadrágját és a boxerét, majd mellém áll. Remegő kézzel fogom meg férfiasságát, és kezdem neki verni. Liam két ujját érzem hirtelen magamban, s ha eddig azt hittem, ennél jobb nem lehet, tévedtem. A csípőmet kicsit mozgatni kezdem, s Louis kényeztetésén is gyorsítok. Az izgalmakat még fokozza a mellettem álló fiú hangos nyögdécselése.
- Ahw, Liam, én... én mindjárt... - zihálom. Még egy ujját társítja, s szinte azonnal elmegyek, és velem együtt Louis is elélvez.
- Baszki', de jó voltál - zihálja Louis, és egy csókot ad. - Komolyan, máskor is jöhetnél - kacsint. Leugrok a csapról, s amíg öltözök, Louis kimegy.
- Hé, édes, én még nem élveztem - húz fel magához Liam, s megcsókol. Ha már ilyen örömet szerzett nekem, én is megadom neki. Letérdelek, kicsatolom az övét, a térdéig letolom a nadrágját és a boxerét, majd végignyalom az egész hosszát. Egy nagyot nyög, s izgatottan néz le rám, ami engem csak bátorít. Hirtelen az egész hosszát bekapom, és olyan gyorsan kezdem el, ahogy csak tudom. - Ez az, baby, kibaszott jó vagy! - zihálja. A kezemmel is rásegítek, s néha megmarkolom a golyóit. Kezét a tarkómra vezeti, és még előrébb tolja a fejemet, amitől kicsit öklendezni kezdek, de őt ez most a legkevésbé sem érdekli. Egy mély, férfias nyögés után elélvez.
Felállok, s a ziháló srác ajkaira nyomok egy puszit. Megigazgatom magam, kimegyek, s mindenki szétterülve, egy-egy üres üveggel a kezében alszik. Felvánszorgok a szobámba, bedőlök az ágyba, és szinte azonnal elnyom az álom.
Másnap visszagondolva az éjszakára, az arcomat elönti a pír. Még az a szerencse, hogy Josh semmit nem tudott az egészről.

6 megjegyzés:

  1. Wow de jooo... Ne hagyd abba az irast :3 xx

    VálaszTörlés
  2. ÚÚ, Isteni lett! NEm baj hogy várni kellett rá, de azért néha lepj meg ilyen gy9nyörűségekkel :))

    VálaszTörlés
  3. Gyonyoruseg?:'D te jo isten undorito hogy kis tizeneves picsaknak ennyire faszhianyuk van:'D. Az utolso kommentelonek uzenem : undorito kis ribancok szanalmas

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó kis névtelen faszagyereknek üzenem: Névvel ugass, cicababa.
    Btw, isteni lett. 😘

    VálaszTörlés