I speak a different language (18+)

Lilunak

Nem olyan rég költöztem Londonba, ami azért vicces, mert szinte egy szót se tudok angolul. Tudom, hogy ez a mai világban már szánalmas, de az iskolában németet tanultam, és más nyelvek megismerése nem nagyon érdekelt. És a kérdés, hogy miért pont London? Csak messzire akartam költözni Magyarországról, ugyanis túl sok volt ott a kellemetlen élményem. Új életet akartam kezdeni, és itt él a legjobb barátnőm, így két hete nála lakom.
- Lilu, elmentem! - szól be a szobámba. - Majd jövök! - már csak az ajtócsapódást hallom. Ez a "majd jövök" annyit jelent, hogy egy pasinál éjszakázik. Na igen, ő megteheti. Érit a nyelvet. Neki bejönnek a brit akcentusú srácok, de, hogy őszinte legyek, gőzöm sincs, mi a különbség mondjuk amerikai és brit angol között...
Mivel nem akarom halálra unni magam, átmegyek a fürdőszobába, és készülődni kezdek. Elmegyek egy szórakozóhelyre. Nem érdekel, hogy nem tudok angolul, muszáj egy kicsit kikapcsolódnom.
Egy óra múlva már egy szórakozóhely előtt találom magam. A zene bömböl, teljesen más, mint Magyarországon. De ami azt illeti, sokkal jobb.
Felsóhajtok, kinyitom az ajtót, s amit látok, attól a szám is tátva marad. Vagy tízszer annyi fiatal - és köztük jó pasi - táncol, mint amihez hozzá vagyok szokva. A zene sokkal jobb, a berendezésről és a tánctérről ne is beszéljünk! Egyszerűen már most beleszerettem ebbe a helybe.
Kicsit megrázom a fejem, hogy visszatérjek a valóságba, s a pulthoz sétálok. Leülök, és a pultos srác felém fordul.
- Hi! - mosolyog, s a poharakat törölgeti. Gondolom ez volt egy köszönés, szóval én is egy hasonlót nyögök ki.
- Jack Daniel's - nézek rá. Láthatólag furcsállja, hogy csak így mondom, és az akcentusom is meglepheti, de elém teszi a whiskyt, amit rögtön behúzok. Leül mellém egy srác, akiről nem igazán akarok tudomást szerezni, de ahogy ránézek, elveszek smaragdzöld szemeibe. Mindenki mondta, hogy a brit srácok jól néznek ki, de, hogy ennyire...
- Hello, babe. What's up? I'm Harry - mosolyog rám ellenállhatatlanul. Igaz, csak annyit értettem, hogy Harry-nek hívják, vagy valami ilyesmi. De fogalmam sincs, hogy a többi mit jelenthet...
- Ööö... Lilu - mutatkozom be én is.
- Oh, you're not english, are you? - mosolyog. Ja, csak fogalmam sincs, hogy ez mit jelent... Értetlenül nézek rá továbbra is, mire halkan felnevet. Istenem, ilyen édes nevetést még életemben nem hallottam! - Can you speak english?
- Ööö... - vakarom meg a tarkómat.
- So you can't - mosolyog. Biccent a fejével a táncparkett felé, s így szerencsére értem a célzást. Elmosolyodok, és bólintok, majd megragadja a karomat, és a táncoló tömeg közepére megyünk. Közel húz magához, kezét rögtön a derekamra vezeti, és kacéran elmosolyodik. Ugyan nem értem, de arra rájöttem, hogy hihetetlenül édes akcentusa van.
Körbeölelem a nyakát, s egy ideig így táncolunk, közben a szemkontaktus egy pillanatra sem szakad meg. Igazából izgalmas, hogy nem beszélünk egy nyelvet. Felemeli az egyik kezemet, körbefordít alatta, és hátulról magához húz. Kezei a csípőmön vannak, ami egyszerre ring az övével jobbra-balra. Ágyékát a fenekemhez nyomja, s ahogy megérzem keményedő férfiasságát, az alsó ajkamba harapok. Kezd érdekelni az is, hogy mi van odalenn...
- Hm, you're so hot. - Fogalmam sincs, hogy mit mond, de mély, rekedtes hangja iszonyúan beindít. Érzem, hogy puha ajkai megtalálják a nyakamat, s lágyan csókolgatni kezdi a bőrömet. Jólesően felsóhajtok. A fejemet hátrahajtom széles vállára, s a szemeimet lehunyva élvezem érintéseit. Kezei már a combom belső felén bandukolnak. Nem tudom, hogy minden brit pasi ennyire izgató, vagy csak Harry, de tudom, hogy akarom őt. - I want you - zihálja halkan, s hirtelen magához fordít, megcsókol. Kezemet felvezetem göndör fürtjeibe, s kicsit meghúzom, miközben szenvedélyesen faljuk egymás ajkait. Erősen belemarkol a fenekembe, mire belenyögök a csókba, s ő elmosolyodik. - Come with me! - ragadja meg a karomat, s elkezd kifelé húzni. Nagyon remélem, hogy oda megyünk, ahova gondolom...
Beülünk a kocsijába, s beindítja, majd elindulunk. Elég furcsa, hogy a másik oldalon van a kormány, és, hogy a másik oldalon megyünk. Azt hiszem, ehhez nehezen fogok hozzászokni.
Kajánul elmosolyodik, s egyik kezét a combomra teszi, majd elkezdi simogatni. Most még úgy ahogy tűröm, de mikor feljebb halad, már elég nehezen bírok magammal. Az alsó ajkamba harapok, s egyszerűen rámarkolok férfiasságára.
- Uh! - nyög fel, s a kormányt kicsit félre is rántja meglepettségében. Büszkén elmosolyodok, ahogy észreveszem, ő is hasonló kínzásként éri át.
Hamarosan leparkolunk egy nagy ház előtt. Kiszállunk az autóból, Harry megfogja a kezemet, és bemegyünk. Körülnézni sincs időm, azonnal a falhoz nyom, s vadul megcsókol. Eközben lerugdaljuk magunkról a cipőnket, a combom alá nyúl, s felkap, míg én lábaimmal körbeölelem a csípőjét. Elindul velem felfelé a lépcsőn, bemegyünk egy szobába, s óvatosan lefektet a puha ágyra. Kellemes illat uralkodik a szobában, de mielőtt jobban körülnézhetnék, Harry lekapja magáról a pólót, s a szemeimet képtelen vagyok levenni kidolgozott felsőtestéről. Végigsimítom az izmait, míg ő a combomon végighúzza a kezét. Felcsúszik a rövid ruhám, ami hamar le is kerül rólam, és csillogó szemekkel tekint rajtam végig.
- I love your body - csókol meg, s a hátam alá nyúlva egy egyszerű mozdulattal kipattintja a melltartómat. A vállánál kicsit meglököm, így a hátára gurul, s fölé kerekedek. A hajamat átdobom az egyik oldalra, s lehajolva hozzá, vadul megcsókolom, miközben mozogni kezdek felette. Keze a fenekemen van, s letolja rólam a bugyimat, amit aztán a földre rugdosok. Végigcsókolva a kockás hasán, elérek a nadrágjához, amit kínzó lassúsággal kapcsolok ki. Imádom nézni, hogy már szinte remeg a vágytól, és ezt én váltom ki belőle.
A nadrágjával együtt lehúzom a boxerét is, s méretét látva kicsit lefagyok. Hatalmas.
Elmosolyodik a reakciómat látva, s a csuklómnál fogva maga alá fordít. Szétteszi a lábaimat, s egy határozott mozdulattal belém hatol. Rögtön gyorsan kezd el lökni. Elmondani sem tudom, mennyire hihetetlen, ahogy teljesen kitölt, és a látvány még jobban fokozza ezt a csodás érzést. Barna tincsei az arcába lógnak, izmai mellettem megfeszülnek, s telt ajkait mély nyögések hagyják el.
- Oh my God, babe! - dörmögi a nyakamba, aminek köszönhetően akaratom ellenére is hangosabbak kezdek el nyögni. A vállát harapdálom, hogy valamelyest visszafogjam magam, de nem tudom.
- Ahw, Harry - zihálok hangosan, s a hátát karmolászom, ahogy a már így is hihetetlen tempón fokozni kezd. A csípőjével köröz, s olyan mozdulatokat tesz, ami hamar eljuttat a gyönyörhöz.
- Come on, baby! - préseli ki a fogai között. Egy mélyebb lökés után érzem, hogy a hátam ívbe feszül, s az élvezet magával ragad, ahogy velem együtt Harry-t is.
Zihálva nyom egy kis csókot az ajkaimra, s kicsúszik belőlem, majd mellém fekszik. Fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék, vagy csinálhatnék. Néhány perc múlva, mikor már viszonylag egyenletesen lélegzem, felöltözök. Harry kikísér, s az ajtóban még édesen megcsókolt.
- Thank you, you were incredible - kacsint, mire csak elmosolyodok, bár fogalmam sincs, hogy mit mondott...

Reggel azzal kezdem a napomat, hogy elmegyek a Starbucksba. Ahogy megveszem a kávémat, megpillantom az egyik asztalnál Harry-t, aki épp rám mosolyog. Biccent a fejével, hogy menjek oda. Nem hittem, hogy még emlékezni fog rám, de nagyon örülök, hogy újra találkoztunk.
Odamegyek, s leülök.
- Hello - mosolyog.
- Hello - köszönök én is. És ennyi, én többet nem tudok kinyögni.
- Umm... Do you wanna go to the cinema tonight? - néz rám. Értetlenül megrázom a fejemet, mikor megjelenik mellettem a barátnőm.
- Azt kérdezi, akarsz-e este moziba menni! - mondja izgatottan.
- Oh, te jó ég, igen! - mosolygok Harry-re.
- Yes, she does - fordítja a barátnőm, mire Harry elmosolyodik, és megjelennek az arcán a gödröcskék.
- Cool! - kacsint Harry. Azt hiszem, elkezdem tanulni az angolt, méghozzá nagyon keményen!

17 megjegyzés:

  1. Szia :)
    úristen ez nagyon jó lett. :D iszonyúan tetszettek benne az angol mondatok. :DD
    remélem lesz még több ilyen. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  2. Wow eddig ez a kedvencem*.* nagyonnagyonjó, az angol miatt is meg úgy általában*.*<3
    xx Julcsi:*

    VálaszTörlés
  3. Wow, ez valami iszonyúan kikúrt jó!:DD remélem több ilyen sztori lesz.:)

    VálaszTörlés
  4. Még ilyet vagy folytatást*----*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon "cool" sztori. Legyen folytatása.^^

    VálaszTörlés
  6. Ez folytatást követel *-* nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  7. nagyon jo! kerhetek en is egy sztorit? 18*-osat Harryvel:) elore is koszi!:)

    VálaszTörlés
  8. Neharagudj de nem birom megállni, hogy ne említsem meg de yes she does nem do:) amugy tök jó lett ;)

    VálaszTörlés
  9. Sziaa! :)
    Folytatást :3 és szeretnék kérni egy Zaynes sztorit az én nevemre :) Köszönöm előre is <3 xoxo Alexa

    VálaszTörlés
  10. Csak annyit, hogy úgy helyes: You're not english, are you? Szüüval, ha az egyik tagmondatban tagadás van, akkor a másikban nincs. Meg amit az előttem szóló is említett, E/3-ban does. Bocsi, csak az angol szak beszél belőlem:) amúgy jó lett, ügyi vagy:)

    VálaszTörlés
  11. A hibákért bocsi, és köszi, hogy szóltatok, csak a fejem már ezer felé jár.. de máris kijavítom!

    VálaszTörlés
  12. Nem próbálsz meg egy pasi szemszögéböl irni?*---* ugy olvasnék egy olyat.nagyon megköszönném ha irnál nekünk:))

    VálaszTörlés