E-mailben érkezett, Ajándék (18+)

Írta: Szofi

Vizes lábnyomokat hagytam magam után végig a csodás lakosztály világos padlóján, puha, rendezett hullámokban omlott vállamra hosszú barna hajam, minden egyes lépésemnél éreztem ahogy csiklandozza csupasz bőrömet. Egy gyönyörű fehér csipkecsodát viseltem. Imádtam ezeket a darabokat, arról nem is beszélve, hogy a barátom is odáig volt értük. Hosszú évekbe telt mire megtanultam elfogadni magam, és nem olyasvalakit keresni a tükörbe akit a magazinok címoldaláról látok vigyorogni. Tisztában voltam az adottságaimmal, a korlátaimmal, és minden mással ami a boldogságomhoz szükséges. Ebben pedig az is szerepet játszott, hogy megismertem ezt a fiút ezelőtt két évvel.
Pontosan emlékszem az első lopott pillantásra, az ajkaira ahogy végighúzta rajta hüvelykujját, kék szemei már akkor rabul ejtettek, és máig fogva tartanak szerelmének édes börtönében. Ő volt az első barátom, és legvadabb álmaiban sem hittem volna, hogy valaki egyszer csak engem fog kívánni, szeretni, csak engem akar biztonságban tartani és vigyázni rám. Mégis megtörtént. Örökké hálás leszek a türelméért, a gyengéd utasításaiért, azért amiért megmutatta ki is vagyok valójában. Még most is kiráz a hideg ha az első alkalomra gondolok amikor teljesen odaadtam magam neki. Gyengéd volt, szenvedélyes és akkor, ott, tökéletes. Nem élveztem az első alkalmat, viszont az arckifejezése amikor elélvezett még mindig boldogsággal tölt el, arról nem is beszélve, hogy utána órákon át kényeztetett cirógató érintéseivel, édes ajkaival, forró nyelvével és mocskos szavaival.
Attól a perctől tudtam, hogy hozzá tartozom, Ő pedig hozzám.
Nem tudja, hogy itt várok rá, ma van a szülinapja és tényleg a legutolsó pillanatban érkeztem, alig tudtam elszakadni a munkahelyemről de végül mégis összejött, így tényleg csak annyit időm akadt, hogy letusoljak, és átöltözzek. Kiértem a nappaliba, pont jókor, ugyanis halkan nyitódott az ajtó, az én szőkeségem pedig megjelent a küszöbön. Fejét az ajtónak döntötte, háttal állt nekem, igazán feszültnek tűnt. Talán kialvatlannak. Amit meg is értek ekkora hajtás mellett.
Ajkamba harapva vártam a pillanatot, látni akartam a tekintetét amikor realizálódik benne tényleg itt vagyok, csak miatta.
Először játékosan felcsillant a szeme, aztán elégedetten elmosolyodott, ujjaival felém intett.
Nem volt szükségem kérdésekre vagy magyarázatokra.
Lassú, idegtépő mozdulatokkal sétáltam elé, egy szál fehérneműben, hogy aztán alig pár centire megálljak tőle. Egy lépéssel áthidalta a köztünk lévő távolságot, jobb kezét a derekamra csúsztatta teljesen magához vonva magához ezzel, míg másikkal arcomat kezdte el cirógatni.
Hüvelykujjával megállt ajkam előtt, végigsimított rajta, én pedig egy apró csókot helyeztem rá.
Ez lehetett az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban, egyszerre kaptunk egymás ajkai után, kezét felcsúsztatta a tarkómra, éreztem finom illatát, hevesen tépte ajkaimat, nyelve dominanciáért küzdött az enyém ellen, a lábaim teljesen elgyengültek, testemen pedig mintha áramütés futott volna végig.
- Szükségem van rád - szakadt el tőlem végre, de csak annyira, hogy ezt kimondja aztán pedig csókokkal halmozza el nyakam ívét.
Felnyögtem ahogy egy pontban szívni kezdte bőrömet. Kezemet felsője alá bújtattam, körmeimmel finoman végig húztam mellkasán, hogy aztán messzire elhajíthassa felsőjét. Már az övéért nyúltam, de megálltam, mert ujjait bugyimba csúsztatta, hogy aztán mutatóujját incselkedve végighúzza résemen, élvezettel figyelte reakciómat.
Hátam a falnak ütközött, továbbra is csak játszott velem, hangosan nyögtem, csípőm önkéntelenül mozdult előre, minden idegsejtem Őt követelte. Amikor aztán végre visszahajolt hozzám, végignyalt kulcscsontomon, és végre egy ujját is magamban tudhattam. Halkan felsikkantottam, Ő pedig felmordult, és fülemhez hajolt.
-Annyira imádom, hogy ennyire forró és nedves vagy nekem kicsim - búgta édes hangja, én pedig ott abban a pillanatban is el tudtam volna élvezni neki. De nem tehettem. Ezúttal Ő az aki kényeztetést érdemel, elvégre mégiscsak szülinapos.
Remegő kezekkel nyúltam a félig kikapcsolt öv után újra, lehámoztam róla a nadrágot, ami elég nehéz feladatnak bizonyult, tekintve, hogy egy rohadt pillanatra sem hagyta abba a kényeztetésemet. Csókjai égették a már egyébként is forrásig hevült bőrömet.
Amikor pedig éreztem, hogy ujjaival a bejáratomnál köröz, komoly erőfeszítésembe tellett, hogy elhúzzam kezét puncimtól. Természetesen ez sem jelentett gondot neki a kínzásomban, tekintetét végig rajtam tartva emelte ujját a kibaszott ajkaihoz, hogy aztán leszopogassa róla nedveimet. Ezúttal én voltam az, aki elvigyorodott. Nem fog kifogni rajtam.
Minden átmenet nélkül nyúltam boxerébe, férfiassága keményen lüktetett ujjaim körül, imádtam amikor megrándult az arca érintésem nyomán.
Ütemesen mozgattam kezemet farkán. Szorosan összeszorította szemét, letérdeltem elé, Ő pedig egy lépést előrébb lépett, így teljesen " csapdába kerültem" fejem koccant a fallal, legörgettem róla az alsóját, felnéztem rá, gyengéden csókoltam combját, lehajolt hozzám, gyengéden hajamba markolt, szépen átfésülte az egyik vállamra, farkát pedig a szám elé tolta. Köröztem nyelvemmel egy párszor makkját, eközben kezével megtámaszkodott a falnál, teljesen ki voltam neki szolgáltatva, számat kinyitottam, Ő pedig hosszának felét számba tolta.
Ajkaim szorosan fogták közbe merevedését, szinte lüktetett a nyelvem körül, egy mély férfias nyögés hagyta el ajkait, ahogy egyik kezemmel golyóit kezdtem cirógatni, halk szitokszavak hagyták el száját miközben gyengéden a számat dugta. Egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt, jólesően elszórakoztam rajta, kezemmel puncimat izgattam. Éreztem, hogy megremeg, így gyorsabban akartam hajszolni a kielégülés felé, de úgy tűnt más tervei vannak.
Hirtelen kihúzta magát belőlem, felrántott magához, száját durván az enyémre tapasztotta, hogy egy gyors csókban forrjunk össze.
Éreztem ahogy kezével ismét a bugyim után nyúlt, és hallottam ahogy a gyönyörű anyag reccsen egyet, hogy aztán a földön kössön ki. A melltartóm is hasonló sorsra jutott. Egy gyors mozdulattal megfordított.
- Told hátra a csinos seggedet bébi - suttogta, én pedig tettem amit kért. Egyszerre nyögtünk fel ahogy farka utat tőrt magának ajkaim között, hogy aztán elmerülhessen az immáron csöpögő, szűk puncimban. Tolásai kemények, határozottak de egyáltalán nem durvák. Sosem bánt volna velem rosszul. Mindazonáltal szerettem, ha nem kezelnek porcelánbabaként. Niall pedig pontosan tudta ezt. Szükségem volt arra, hogy érezzem őt.
Alig érzékeltem az időt, minden egyes mozdulat közelebb repített az áhított élvezet felé, de tudtam, hogy képtelen leszek így elmenni, lábaim sajogtak.
-Niall - nyögtem ki nagy nehezen, mire lassított, és kihúzódott belőlem. A hirtelen érzés miatt azt kívántam bár erősebbek lennének a lábaim, hogy ne kelljen elszakadunk egymástól. Felkapott az ölébe, ismét csókolózni kezdtünk, leült az ágy szélére, én pedig az ölébe voltam.
Párszor puncimhoz dörgöltem ágaskodó férfiasságát, majd magamba engedtem teljes hosszát. Köröztem rajta csípőmmel, és mozogni kezdtem, párszor felém döfött, olyankor felsikoltottam az intenzív érzéstől.
Ajkaival nedves csókokat hagyott mellemen, ágaskodó bimbóimat kényeztette, a szobát csak nyögéseink zaja töltötte meg, az agyam csak rá tudott koncentrálni.
Amikor gyengéden csiklómhoz ért, fejemet hátravetettem, és hagytam, hogy elvigyem az ismerős érzés. Egész testem bizsergett, igyekeztem elfojtani a kitörni készülő sikolyomat az orgazmusom közepette, de azt hiszem nem sikerült valami jól. Éreztem, hogy Niall elélvez, miközben áhítattal ismételgeti nevemet, és közelebb húz magához. Ujjai belém martak, gyengéden felém lökött miközben belém engedte forró nedvét. Fejemet nyakhajlatába fúrtam, hangosan szuszogtam, mindketten igyekeztünk lecsillapítani légvételünket, továbbra is köröztem csípőmmel, nem húzódott ki belőlem.
-Boldog szülinapot kedves - súgtam a fülébe, ujjamat végighúztam tarkóján, mire az egész teste libabőrös lett, és csendesen, kimerülten elnevette magát.
- Szeretlek- csókolt meg, és a szemembe nézett - szeretlek- csók- szeretlek- egy újabb csók - mindennél jobban szeretlek!
Elmosolyodtam.
- Én is szeretlek Niall!
Egymás mellé feküdtünk a hatalmas ágyban, szorosan maga mellett tartott, lekapcsolta villanyt, utána pedig átkarolt. Az álom olyan könnyen jött, hogy most az egyszer bosszús voltam miatta. Mert nem létezik, hogy ennél tökéletesebb pillanatokat éljek meg, még ha az álmomban történik is. Mégis engedtem neki, és Niall csendes, egyenletes szuszogása engem is elringatott.

2 megjegyzés: