Bad boy folytatás (18+)

Sziasztok! Meghoztam a Bad boy folytatását, remélem tetszeni fog! És boldog szülinapot Harry-nek <3 A másik... IMÁDOM A MM KLIPJÉT! *-* meg kell döntenünk a 19,3 milliós nézettséget, sikerülni fog! :) Még annyit, hogy Brittanyval kezdtünk egy közös blogot, nézzetek be: Girls In London, nem sokára felkerül a prológus. Na, nem is húzom tovább, jó olvasást! (és várom a komikat is!)

A második szünetben a szekrényemnél álltam, amikor Harry puffogva odajött.
- Na, mi az? - néztem rá.
- Az idióta tanár meg akar húzni irodalomból. Segítened kell - nézett rám a gyönyörű szemeivel.
- Rendben, segítek - mosolyogtam.
- Kösz, édes vagy - fogta meg a derekamat, majd magához húzott és megcsókolt. Annyira boldog voltam, hogy ő meg én együtt vagyunk. Tényleg, mintha egy álom lett volna.
- Hé, Styles - jött oda a haverja, Scott, és lepacsizott vele. - Szia - mosolygott rám.
- Helló - motyogtam halkan. Még meg kell szoknom, hogy akárki hozzám szólhat most, hogy a suli menő pasija az enyém. Csak az enyém.
- Szóval, ma este medencés buli lesz nálam. A csajod, ugye? - mutatott rám, mire Harry büszkén bólintott. - Akkor mindketten meg vagytok hívva - mosolygott, majd elment.
- Na mit szólsz? - fordult felém. - Eljössz, ugye?
- Hát, nem tudom... Kicsit szégyellős vagyok, és nem szeretek fürdőruhában lenni.
- Ne már, nincs mit szégyellned - mosolygott rám féloldalasan, amitől újra emelkedett a pulzusom. - Kérlek - jött közelebb, s a kezét az arcomra tette.
- Na jó, de csak a kedvedért!
- Szuper - csókolt meg. - Akkor majd találkozunk - kacsintott, majd végigsétált a folyosón a tipikus rosszfiús járásával.
Becsuktam a szekrényem ajtaját, és elmentem órára.

Délután, ahogy kiléptem az iskola kapuin, Harry-vel találkoztam.
- Szia, édes - csókolt meg rögtön, ahogy meglátott.
- Szia - mosolyogtam rá, majd lenézett a kezünkre, s összekulcsolta az ujjainkat.
- 7-kor kezdődik Scott bulija.
- Szuper, addig elkészülök. Addig eljöhetnél hozzánk, anyámék még úgysem ismernek - néztem rá. Látszott, hogy meglepte, amit mondtam.
- Öm... Rendben. De előre szólok, hogy engem a szülők nem szoktak szeretni - nézett rám.
- Én meg előre szólok, hogy ne vedd fel, amit apám fog mondani - mosolyogtam halványan, majd elindultunk. Egy kicsit féltem, mert tudtam, hogy Harry rosszfiús kisugárzása nem fog tetszeni a szüleimnek.
Lassan megérkeztünk, majd bementünk a konyhába, ahol apa újságot olvasott, anya meg főzött.
- Sziasztok! Öm... Ő a barátom, Harry.
- Jó napot - köszönt ő is, majd ahogy apám ránézett, láttam, hogy ennek nem lesz jó vége.
- A barátod? - állt fel, majd az újságot az asztalra tette. - Hányadikos vagy?
- 12 - szólalt meg.
- Hogy ismerkedtetek meg? - kezdte el a szokásos kérdéseit.
- A lánya segített nekem tanulni.
- Arra kell neked a lányom, hogy lefektesd?
Láttam, hogy Harry egy kicsit elmosolyodik.
- Nem, szeretem őt.
Apa kínosan felnevetett.
- Szereted? És egyáltalán hogy öltözködsz? - nézett rajta végig. Fekete póló, fekete csőnadrág, ami annyira le volt húzva, hogy egy kicsit kilátszott a fekete boxere.
- Apa, elég lesz - néztem rá. - Én is szeretem őt.
Megfogtam a kezét, és felhúztam őt a szobámba.
- Bocs, én szóltam - nyitottam ki a szekrényemet, hogy megkeressem a fürdőruhámat, addig ő lehuppant az ágyra.
- Ennél már durvább is volt, hidd el. A csávó az esernyőjével kergetett ki a házból.
- Ez komoly? - nevettem, majd elővettem a fürdőruhámat.
- Ja. Vedd át, és menjünk - mosolygott rám, én pedig elindultam a fürdő felé, mire megfogta a kezemet. Ekkora már mögöttem állt, s fejét a vállamra hajtotta. - De itt vedd át - súgta a fülembe, mire halványan elmosolyodtam.
- Két perc és itt vagyok - nevettem kicsit, majd Harry elengedett és elmentem a fürdőbe átöltözni. Mire visszaértem, már apám a szobámba volt és Harry-nek papolt.
- És vigyázz rá - erre a mondatra értem be.
- Apa, már megint mit mondtál neki? - álltam Harry mellé, és megfogtam a kezét.
- Csak elmagyaráztam neki, hogy ha megbánt téged, kitekerem a nyakát - mondta halál nyugodtan, ami ijesztő volt.
- Istenem - forgattam meg a szememet. - Menjünk, Harry - indultunk ki a szobából.
- Hova mentek? - nézett utánunk.
- Harry egyik haverjához medencés buliba - kiabáltam a lépcső aljáról, majd siettünk ki a házból, mielőtt még ezt is megszólná.
Elmentünk Scott-hoz, s a zene dübörgését már kintre lehetett hallani. Bementünk az udvarra, ahol Harry lepacsizott pár sráccal, majd Scott is odajött.
- Sziasztok! Örülök, hogy eljöttetek!
- Kösz, hogy meghívtál. Hol tudunk átöltözni?
- Ahogy bementek, ott az első ajtó jobbra. Az a szobám.
- Kösz - mondta Harry, majd elindult előre.
- De akár itt is átöltözhetsz - kacsintott rám Scott, majd elment. Egy pillanatra lefagytam, majd Harry után mentem. Levettük magunkról a ruhákat és kimentünk a medencéhez. Harry beugrott a vízbe, én pedig a medence szélére ültem, majd a lábaim közé állt. Végigsimította a lábamat, majd megfogta a derekamat és megcsókolt.
- Hoztam piát - ült mellém Scott, majd a kezünkbe nyomott egy-egy whiskyt. Harry rögtön behúzta, de mivel ez nem az én világom, így csak lassan kortyolgattam, amíg el nem fogyott.
- Kösz, haver. Ez most jól esett - tette a poharat a földre, majd a másik oldalamra ült. Scott elvitte a poharakat, addig Harry-vel fröcsköltük egymást.
Egy idő után beugrottam a medencébe.
- Ez hideg!
Harry felnevetett, majd mellém ugrott.
- Nem mondod - fogta át a derekamat, majd megcsókolt. Vizes tincsei közé túrtam, miközben faltuk egymás ajkait.
- Hazz, Kate keres - szólt Scott.
- Ne már - nézett rá. - Mondd meg neki, hogy nem érek rá.
- Bocs, de azt mondta, fontos.
Harry felsóhajtott, majd rám nézett.
- Mindjárt jövök - adott egy kis csókot az ajkaimra, majd elment, én pedig kimentem a vízből. Scott vigyorogva figyelt engem.
- Mi van? - néztem rá. Lassan közelebb jött hozzám, én pedig hátráltam.
- Irtó szexi vagy - húzott magához, majd lassan csókolgatni kezdte a nyakamat.
- Scott, állj le - tettem a kezemet a mellkasára, hogy eltoljam magamtól, de nem bírtam.
- Annyira akarlak - hajolt a fülemhez, és teljesen közel jött hozzám, keze már a fenekemen volt.
- Kate nem is kere... mit csinálsz?! - ordított Harry, mire Scott eltávolodott tőlem.
- Haver, félreérted - kezdett mentegetőzni.
- Ó, dehogy értem félre! Egy barom vagy, érted?
Láttam, hogy a keze ökölbe szorul, s idegesen megy Scott felé.
- Harry, ne - álltam elé, és lefogtam a kezeit.
- Rád mászott ez az idióta!
- Nem történt semmi - néztem a szemébe, s láttam, hogy kicsit megnyugszik.
- Menjünk innen - fogta meg a kezemet, majd felöltöztünk és elmentünk Harry-ékhez. Egyedül voltunk az egész házban, s felmentünk a szobájába. - Ha nem érek oda időben... te jó ég - feküdt hanyatt az ágyon.
- Semmi baj nincs - feküdtem mellé. Átölelt, s simogatni kezdte a karomat. Csak a szuszogásunkat lehetett hallani, s a percekig tartó csendet Harry törte meg.
- Szeretlek - mászott fölém, s a szemembe nézett.
- Én is szeretlek - fogtam meg a tarkóját, majd magamhoz húztam és megcsókoltam. Szenvedélyesen csókolt vissza, s halkan zihálni kezdtünk. Kezét végighúzta az oldalamon, s a pólóm felcsúszott. Kezét bevezette az anyag alá, majd megmarkolta a mellemet. Belenyögtem a csókunkba, mire elmosolyodott, s elkezdte csókolgatni a nyakamat. A pulzusom emelkedett, s csukott szemmel beletúrtam a hajába. Kicsit megszívta a bőrömet, majd lekapta rólam a pólót. Megcsókoltam, közben hanyatt fordítottam és fölé másztam. Levettem róla a felsőjét, eldobtam, majd lassan végigsimítottam lélegzetelállító felsőtestén, mire kajánul elmosolyodott.
- Tetszik?
- De még mennyire - hajoltam a füléhez, majd csókokkal leptem el az állcsontjától a nyakáig, miközben ágyékához nyomtam magam. Megmarkolta a fenekemet, majd kezét visszavezette a hátamra, s kikapcsolta a melltartómat. Felültem, s ledobtam magamról, majd ő is felült és megcsókolt. Miközben szenvedélyesen smároltunk, beletúrtam a hajába, ő pedig a kezét húzta fel-le a combomon.
A hátamra fektetett, kikapcsolta az övemet és lehúzta rólam a nadrágot. Mosolyogva végignézett rajtam, majd a fejem mellett megtámaszkodott és újra megcsókolt. Kezemet levezettem a nadrágjához, kigomboltam, majd a combjáig letoltam, onnan magának vette le.
- Scott soha többet nem érhet hozzád - súgta a fülembe, majd hirtelen levette rólam a bugyit, s lejjebb mászott. Széttette és felhúzta a lábaimat, majd megéreztem a nyelvét. Kéjesen nyögtem, miközben ő kényeztetett, s a csípőmet fogta, hogy ne ficánkoljak. A szemem csukva volt, a takarót szorongattam, s Harry nevét nyögdécseltem, miközben egyre közelebb voltam.
- Harry... én mindjárt... - ziháltam. Még egyszer megszívta, majd mielőtt elmehettem volna, abba hagyta.
Kinyitottam a szememet, s addigra már perverzül mosolyogva támaszkodott fölöttem.
- Imádtad - nevetett kicsit, majd megcsókolta a nyakamat. Egy kicsit elpirultam, mikor a szemembe nézett, s megsimította az arcomat. - Senki nem érhet hozzád. Se Scott, se más!
Lassan megcsókolt, közben fordítottam a helyzetünkön. Végigcsókoltam kidolgozott felsőtestén, s a boxerét lehúztam a hosszú, formás lábain, majd ledobtam a földre. Kezembe vettem a férfiasságát és húzogatni kezdtem rajta a kezemet. Hátrahajtotta a fejét, s lehunyta a szemét, ekkor lehajoltam és bekaptam.
- Uh, te jó ég - sóhajtott fel, majd a hajamba túrt. Ütemesen mozgatni kezdtem a fejemet, ő pedig nyögött, ami engem gyorsabb cselekedetekre késztetett. A kezemmel is rásegítettem, s hallottam, hogy már közel van, így abbahagytam, s egy puszit adtam a végére.
Megfogta a karomat, lefektetett, s fölém mászott. A kezeimet az ágyhoz szorította a fejem mellett, s a szemembe nézett.
- Iszonyatosan jó vagy - hajolt egyre közelebb az ajkaimhoz, majd vadul megcsókolt, közben megfogta a combjaimat és felhúzta. Közéjük pozicionálta magát, majd pár perces csókcsata után lassan belém hatolt. Várt egy kicsit, mert még nem szoktam meg a hatalmas méretét, majd lassan mozogni kezdett. Miközben mozgott, az ajkaink súrolták egymást, s szenvedélyesen megcsókoltam. Harry gyorsított a tempón, s tudtam hogy már nem kell sok.
A hátára löktem, így én kerültem felülre, de egy pillanatra se csúsztam ki belőle. Gyorsan mozgattam a csípőmet, s köröztem is.
- Ah, de jó vagy - fogta meg a fenekemet. Miközben mozogtam, lehajoltam hozzá, s csókolgattam a nyakát. Nekem már nem kellett sok, s tudtam, hogy neki se.
- Mindjárt... - ziháltam, majd miközben elmentem, erősen megszívtam a nyakát, aminek nyoma maradt, majd ő is hangosan elment. Még egy kicsit mozogtam, majd zihálva a szemébe néztem. A hajamat a fülem mögé tette, majd megsimította az arcomat.
- Elképesztő vagy - csókolt meg, majd lemásztam róla. - Várj, még valamit ki szeretnék próbálni - nézett rám.
- Mit?
- Benne vagy? - mászott fölém, s a szemembe nézett.
- Miben?
- Állj négykézlábra - mondta nyugodtan. Tudtam már, mit akar, de egy kicsit féltem. Lemászott rólam, s várta, hogy csináljam. Nyeltem egy nagyot, majd lassan megfordultam és négykézlábra álltam. Mögém térdelt, én pedig felkészültem a fájdalomra. - Ne aggódj, óvatos leszek.
Lassan tolta belém magát, de nagyon fájt.
- Ah, istenem - szorítottam össze a szemeimet. Lassan mozogni kezdett, én pedig hangosan nyögtem. A fájdalom fokozatosan elmúlt, s kezdtem élvezni.
- Gyo..gyorsabban - préseltem ki a szavakat a számon.
Megfogta a csípőmet, s gyorsítani kezdett. Hangosan nyögtünk, s már a kezem kezdett gyengülni, ahogy tartottam magam. Éreztem, hogy már közel vagyok.
- Harry! - kiáltottam fel, mikor elmentem, s ennek hatására ő is. Lassan kicsúszott belőlem, majd fáradtan hanyatt feküdt, s magához húzott. Lassan simogatta a karomat, s a takarót ránk húzta.
- Ez valami hihetetlen volt - mosolyodott el.
- Szerintem is - néztem rá, majd egy puszit adtam az arcára. - Tudod, hogy milyen cuki vagy? - mosolyogtam.
- Nem, a fiúk nem cukik - nézett rám.
- De igen - mosolyogtam. - Annak ellenére, hogy rosszfiú vagy, nagyon édes!
- Cuki és édes? - nevetett. - Ez gáz.
- Nem, nem az - bújtam hozzá, mire halkan felnevetett.
- Szeretlek.
- Én is szeretlek - csuktam be a szemem, s a karjai közt elaludtam.

~E

6 megjegyzés:

  1. WHÁÁ SZÓHOZ SEM JUTOK EZ ÁLLATI VOLT M.Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett!! :) remélem lesz 3.rész is! :)))

    VálaszTörlés
  3. Ahww *-* <3 2. Kedvencem de csak a Bad Boy után ;) :3

    VálaszTörlés
  4. Wáááá *.* hihetetlen jó lett!! ^^

    VálaszTörlés
  5. Harmadik részt is !!!!!!!!!!!!
    Ez fantasztikus volt ♥

    VálaszTörlés
  6. Waaaaaaaaaaaaaaaaaa harmadik reeeeeszt iiiiiiiis*--------*♡♥

    VálaszTörlés