Személyi edző (18+)

Sacinak


Reggel 6-kor kimásztam az ágyból. Általában mindig ilyenkor kelek, mert korán kell elkezdenem az edzést. Szeretnék jó formában lenni és talán egy kicsikét fogyni is. Harry, a személyi edzőm szerint fogyásra nincs szükségem, de én mégsem vagyok magammal elégedett.
Reggeli után felvettem a ruhámat, összefogtam a hajamat és 7-re már a megbeszélt helyen voltam.
- Jó reggelt - köszönt Harry mosolyogva.
- Neked is - léptem oda hozzá. - Ma mi a feladatom?
- Arra gondoltam, hogy a mai nap lehetne egy kis pihenő.
- Ezt hogy érted? Nem kell semmit csinálnom?
- Nem - nevetett fel. - Ma nem kell erőnléti gyakorlatokat végezned, csak egy kis kocogás a park körül.
- Szóval futkározzak körbe-körbe, mint egy idióta - mosolyogtam.
- Pontosan! Velem együtt - kacsintott.
- Így már mindjárt más.
Kicsit nyújtottunk, majd lassan kezdtünk kocogni. A nap sütött, de a reggeli órákban még így is hűvös volt, főleg ujjatlanban és sortban.

9-kor kifulladtan ültünk le egy padra.
- Ez jól esett - lihegtem.
- Nekem is.
Pár percig pihentünk, majd felálltunk és elindultunk haza.
- Nincs kedved átjönni hozzám? - kérdezte Harry, ami váratlanul ért.
- Öö... oké, de előbb otthon lezuhanyzok.
- Oké, ahogy gondolod. Akkor várlak - mosolygott, majd befordult az utcába én pedig mentem egyenesen haza. Otthon lezuhanyoztam, felvettem egy pólót és egy rövidnadrágot és már mentem is Harryhez.
Pár perc alatt ott voltam és kopogtam. Mosolyogva nyitott ajtót.
- Ennyi ideig tart zuhanyozni? - nevetett, közben félre állt és bementem.
- A nőnek igen - mosolyogtam. - Egyedül vagy?
- Aha. A nővéremék most mentek el. Gyere, megmutatom a szobámat - mondta, azzal leindult fel az emeletre, én pedig utána. Ahogy beléptem, egy kicsit meglepődtem, ugyanis olyan volt, mintha egy konditerembe lettem volna.
- Azta - csak ennyit tudtam mondani.
- Szeretek edzeni - mosolygott.
- Igen, azt észrevettem.
- Ülj le - paskolta meg maga mellett a helyet, mire engedelmeskedtem.
- Fura edzésen kívül is találkozni, nem?
- Szerintem is.
Megpillantottam egy kis kori képet Harryről az asztalán. Rögtön felálltam, hogy odamenjek megnézni.
- De cuki! - mosolyogtam. A képen épp csokitortát evett és szó szerint az egész arca csokis volt.
- 3 éves voltam - lépett mögém. Letettem a képet és mikor megfordultam, közvetlenül mögöttem állt. Belenéztem zöld szemeibe és pár pillanatra el is merültem benne. Másodpercek múlva mindketten zavartan a földre néztünk, majd megfogta az állam alatt és maga felé fordította a fejemet. Lassan közelített, majd mikor ajkaink összeértek, olyan volt, mintha valami leforrázott volna. Először félénken csókoltam vissza, aztán felbátorodtam és göndör fürtjei közé túrtam. Megfogta a combjaimat és felültetett az asztalra, majd lábaim közé állt és vadul csókolt. Szinte téptük egymás ajkait.
Éreztem, hogy az oldalamon felcsúsztatja a pólómat, majd gyorsan lekapta rólam. Elég feltűnően nézte a melleimet másodpercekig, majd újra megcsókolt. Levettem a pólóját és mikor kezemet végigsimítottam kidolgozott, kockás hasán, kirázott a hideg. Csupasz felsőtestünk összeért, már csak a melltartó volt köztünk, de az se sokáig. Félresöpörte a hajamat, majd lágy csókokkal lepte el a nyakamat, miközben kikapcsolta a melltartómat. Lassan húzta le a vállamról a pántot, majd maga mellé dobta a földre.
- Gyönyörű vagy - suttogta, majd ajkaink újra egymásra találtak. Melleim kemény mellkasához nyomódtak, közben kezét a fenekemre vezette és finoman simogatni kezdte. Végigsimított a combomon, majd sípcsontomon pihentette a kezét egy darabig. Hirtelen felkapott, én pedig lábaimat a dereka köré fontam. Áttett az ágyra és óvatosan lefektetett.
Számról áttért a melleimre és lágyan nyalogatni kezdte. Mélyeket sóhajtoztam és éreztem, hogy nedvesedek. Kezét végigcsúsztatta az oldalamon, végig a combomon, majd a nadrágom kikapcsolásával küszködött.
Kigombolta, majd letolta rólam, s a földre dobta. Miközben folyamatosan csókolt, kigomboltam az övét és letoltam a nadrágját a térdéig, onnan ő vette le.
A hátára fordítottam és csípőjére ültem. A szeme már sötét volt a vágytól. Lehajoltam hozzá, megcsókoltam, közben melleim a mellkasához értek. Belemarkolt a fenekembe, mire kicsit felugrottam és kuncogni kezdett. Lemásztam róla és megszabadítottam szűkös boxerétől. Megfogtam a férfiasságát és rögtön bekaptam, amennyi a számba fért és a fejemet gyorsan mozgattam fel-le. Nagyokat nyögött és szemeit lehunyta. Néha kicsit lassítottam a tempón, majd újra gyorsítottam, kínozva őt ezzel egy kicsit.
- Ahh, Saci - nyögött egy nagyot és tudtam, hogy már nem sok kell neki, így kicsúsztattam a számból. A szájára adtam egy puszit, majd maga alá fordított. Szemembe nézve gonoszul elmosolyodott. Tudtam, hogy vissza fogja adni a kínzást, így felkészültem.
Levette a bugyimat és széttette a lábaimat. Benyálazta két ujját és lassan felnyomta, én pedig ajkamba harapva próbáltam visszafojtani a nyögéseket.
Ujjazni kezdett, én pedig kínomban a takarót szorongattam. Mikor a legkevésbé számítottam rá, kihúzta az ujjait és nyelvét éreztem magamban, ami gyorsan mozgott. Eközben a combomat is markolászta, én pedig már nem bírtam visszafogni a nyögéseket.
- Mindjárt.. - ziháltam. Arra számítottam, hogy abba hagyja, de nem. Sőt, még gyorsított is a tempón, ezáltal hamarosan elélveztem. Fölém mászott és mosolygott.
- Én nem vagyok olyan gonosz, mint te.
A homlokomra nyomott egy puszit, majd lassan belém tolta magát. Hatalmas méretétől felsikítottam, majd mikor már bennem volt, várt egy kicsit, hogy megszokjam. fél perc múlva mozogni kezdett először lassan, majd gyorsított. Hajába túrtam, majd körmeimet bőrébe eresztve húztam végig a hátán. Csípője egyre gyorsabban mozgott és mindketten egyre közelebb voltunk már a gyönyörhöz.
- Harry...
- Várj meg!
Próbáltam visszatartani. Nehezen, de sikerült.
- Most! - kiabálta Harry, majd egyszerre élveztünk el. Még párat tolt, majd kicsúszott belőlem és mellém feküdt.
Egy vizes hajtincset félresöpörtem az arcából, majd megcsókoltam.
- Azt hiszem, a mai edzés letudva - nevetett, majd újra csókba forrtunk.

10 megjegyzés:

  1. Hat ez kurva jo nagyon tetszik!! En is kerhetek egyett??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) most nem tudok kérést fogadni, majd kiírom, ha újra lehet kérni!

      Törlés
  2. Nagyooonn jó lett!!!!:$$

    VálaszTörlés
  3. Imádom!! Mint a többit...azon gondolkodtam, hogy én is imádok írni..és irok neked egy sztorit, ami nem 18+-os...és ha írok akkor hova tudom írni??:))

    VálaszTörlés
  4. Szuper...írhatok neked egy sztorit?? És ha igen akkor hova tudom írni??

    VálaszTörlés
  5. Sztorit lehet küldeni a direction.xx@gmail.com - ra :)

    VálaszTörlés
  6. végre már az enyém jön greta.sz....

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett :) én is járok edzőhöz és így érdekes volt olvasni :D

    VálaszTörlés