Délutáni pihenés (18+)

Sz. Grétának

A férjemmel, Harryvel és a gyermekünkkel, Lillyvel élek egy nagy londoni házban. Már 5 éve, hogy Lilly megszületett és ezáltal rengeteg felelősség is a nyakunkon van, így alig marad egymásra időnk Harryvel.
- Anya, álmos vagyok! - nyújtózkodott a kislányom a tévé előtt. Még elmostam a maradék tányért, majd odamentem hozzá.
- Gyere, felviszlek aludni - tartottam a kezem, mire ő megfogta.
- Álmodj szépeket, hercegnőm! - mosolygott rá Harry, mire Lilly adott neki egy puszit. Felvittem őt a szobájába és mikor lefeküdt, betakargattam.
- Anya?
- Mondjad!
- Szólsz apának, hogy meséljen nekem valamit? - nézett rám bociszemekkel.
- Szólok - simítottam meg a haját, majd lementem Harryhez.
- Harry! Lilly kéri, hogy mesélj neki valamit.
- Megyek - állt fel a kanapéról, majd kettesével véve a lépcsőfokokat, felment Lillyhez.
- Végre pihenhetek egy kicsit - sóhajtottam, majd lefeküdtem a kanapéra. Rengeteg a házimunka és Lillyvel is rengeteget kell foglalkozni, ráadásul hétköznap dolgozom is.
Percekig csak feküdtem és relaxáltam, majd lépteket hallottam a lépcső felől.
- Elaludt? - kérdeztem, mert tudtam, hogy Harry az.
- Nagy nehezen - ült a kanapé végébe. - Fáradt vagy?
- Nem - erőltettem egy mosolyt.
- Ne mondd, hogy nem, ha látom rajtad, hogy igen - kuncogott. 7 éve ugyanaz a mosoly, amibe beleszerettem.
- Na jó, egy kicsit - mondtam végül, majd felültem.
- Tudod, azon gondolkoztam, hogy mostanában alig van egymásra időnk.
- Igen, ez nekem is eszembe jutott.
- Mit szólnál, ha egy kicsit - közeledett - szórakoznánk?
Kajánul mosolygott, amitől rögtön beindultam.
- Mire gondolsz? - húztam fel a szemöldökömet, közben ajkaink közeledtek egymás felé.
- Pontosan tudod - nevetett, majd megcsókolt. Ez a csók most más volt, mint az eddigiek, mert ebben benne volt minden vágy és érzelem.
- Menjünk a hálóba - motyogtam az ajkaira, majd felkapott és felvitt a hálóba. Lassan az ágyra fektetett és vadul csókolt meg. Kezét végigcsúsztatta csupasz combomon, mert rövidnadrág volt rajtam. Nyakamat lepte el apró csókokkal, én pedig puha hajába túrtam, mire felmordult.
Lábaimat dereka köré fontam és hanyatt fektettem, majd levetem róla a pólóját. Végigpusziltam tökéletes felsőtestét, majd övéhez érve kínzó lassúsággal kapcsoltam ki. Láttam rajta, hogy már nagyon szenved és megsajnáltam. Lehúztam a nadrágját, majd mikor boxerével is ezt akartam tenni, megállított.
-Baby, rajtad még mindig sok a ruha - mosolygott. Az esküvő óta nem szólított baby-nek, és tudja, hogy ez mindig is beindított. Most se volt másképp.
Kibújtatott a pólómból és a melltartómat is levette, majd puha ajkait mellemre helyezte és lágyan csókolgatni kezdte. Nagyokat sóhajtoztam és élveztem Harry tetteit.
Lassan melleimről áttért a hasamra és apró puszikkal lepte el.
- Harry - sóhajtottam jelezve, hogy már türelmetlen vagyok. Elmosolyodott, majd gyorsan levette a nadrágomat és a bugyimat is. Széttette a lábaimat, majd felnyomta két ujját és gyorsan pumpálni kezdett. Próbáltam nem hangosan nyögni, nehogy Lilly felébredjen, de ez aligha sikerült.
Egyre gyorsabban ujjazott és már a takarót szorongattam. Ujjait kihúzta belőlem, mielőtt elélvezhettem volna. Fölém mászva megcsókolt.
Hátára fektettem és levettem a boxerét. Kezembe vettem ágaskodó férfiasságát és lassan húzogatni kezdtem rajta a kezem. Lehunyt szemmel sóhajtozott, miközben folyamatosan gyorsítottam a tempón. Nyögései sűrűbbek és hangosabbak lettek, bár próbálta visszafogni magát.
- Gréta, annyira jó vagy - zihálta. Felbátorodtam és péniszét a számba vettem. Lassan szopni kezdtem és most is fokozatosan gyorsítottam a tempón. A kezemmel is rásegítettem és mikor már közel volt, abba hagytam minden tevékenységemet. Pár másodpercig próbált egyenletesen lélegezni, majd rám mosolygott. - Állj négykézlábra - kérte. Szeretek új dolgokat kipróbálni, így nem tiltakoztam, rögtön teljesítettem, amit kért. Mögém térdelt, megfogta a derekamat és lassan belém tolta magát. Eléggé fájt, de még mindig próbáltam nem nagyot kiabálni. Picit várt, hogy szokjam nem hétköznapi hosszúságú férfiasságát, majd lassan lökni kezdett. Előre nyúlva megmarkolta a melleimet. A tempón gyorsított, a kezeim pedig már remegtek, alig bírtam magamat tartani.
Hirtelen kihúzta magát belőlem, majd leült és az ölébe ültetett. Már gyorsan mozogtam rajta, miközben izzadt mellkasaink összetapadtak. Kezeimet széles vállán pihentettem. Folyamatosan csókoltam, közben a combomat markolászta.
- Istenem, Harry - nyögtem a vállába, majd kicsit harapdálni kezdtem. Ajkaimat szétnyitottam és megszívtam a vállát. Alulról Harry mozgatni kezdte csípőjét, s már nagyon közel voltam. Harry összeszorította a szemeit, majd hangosan elélvezett, ami engem is a csúcsra juttatott. Még egy kicsit mozogtam rajta, majd kinyitotta a szemeit és rám nézett.
- Nagyon szeretlek - mondta.
- Én is téged.
Megcsókolt, majd lemásztam róla és befeküdtünk az ágyba. Betakaróztunk és összebújva elaludtunk.

2 megjegyzés: