E-mailben érkezett, Harry (18+)

írta: Sz. Hanna



Fáradtan zuhantam az ágyamra. Kimerített a délelőtt. Úgy volt, hogy a napot az One Directionnal töltöm, ám a programjaim kissé átrendeződtek. Hogy honnan ismerem őket? Ez egyszerű, Paul az apukám, és a fiúkat már elég régóta ismerem, és az a tipikus haverság volt köztünk mindig, hogy szívatjuk egymást, mígnem egy napon a fiúk bulit rendeztek, ahova én is hivatalos voltam, és azon az estén, hogy úgy mondjam, elszórakoztattuk egymást Harryvel, viszont erről sohasem beszéltünk többet. Megőriztük titoknak. Szóval a mai napom azzal telt, hogy a fiúkkal próbáltunk menekülni az őrült rajongók elől. Egy elágazásnál kétfelé futottunk megosztva a tömeget. Louis, Harry és én futottunk egy irányba a többiek a másikba. Éppen egy ház előtt futottunk el, mikor Harry, aki a jobb oldalamon sprintelt, behúzott egy szűk résbe, ahol szorosan fértünk csak el. Nem zavart a helyzet, hiszen ki voltam fulladva. Szembe voltam Harryvel, aki egy lyukon nézett ki, mivel becsukta az ajtót. Felnéztem rá, mire rám kapta a tekintetét. Elmosolyodott, majd átkarolt. Pár óra elteltével még mindig bent voltunk, mivel a tömeg nem oszlott.
-Oké, ez tök uncsi, csináljunk már valamit!-sóhajtottam.
-Felőlem!-vonta meg a vállát, majd megcsókolt.
Mikor levegőhöz jutottam, belenéztem a vágytól csillogó zöld szemeibe.
-Nem erre gondoltam, de...felőlem!-mondtam, majd én is egyre szenvedélyesebben csókoltam. Nem vagyok szex mániás, mielőtt azt hinnétek, de nagyon unom már a hagyományos dolgokat, és ezt szeretem Harryben is. Leguggolt, amennyire tudott, majd lehúzta a nadrágomat, és megfogta a lábaimat. Én is leguggoltam, és a kezemmel támaszkodtam, míg ő felhúzta a lábam, így a földön való támaszkodásra már nem volt szükség. A szívem hevesen vert. Vártam az érzést. Erős karjaival tartott, majd a térdeimet a vállaira tette. Tudtam mi a dolgom, így elkezdtem kicsatolni a nadrágját, ami pont kéznél volt. Szerettem a 69-es pózt, de függőlegesben még nem csináltam soha, így egy kicsit tartottam ettől az egésztől. Mikor végeztem a büszkesége kiszabadításával, felnéztem rá. Halványan, és leginkább szexin elmosolyodott, majd apró, nedves puszikat hagyott a belső combomon. Mélyeket sóhajtottam, majd mikor megéreztem a nyelvét a csiklómon, felnyögtem.
-Ah Harry!-mondtam. Kirázott a hideg. Iszonyatosan jó érzés volt. Én is elkezdtem őt szopni. Először csak végignyaltam a péniszét, majd szépen lassan bekaptam, és ahogy tudtam, úgy szoptam, hogy vissza adjam neki azt a kellemes érzést, amit én is kaptam tőle.
-Ah Harry....Mindjárt...-kezdtem bele, mire még erősebb tempóra kapcsolt, amit egy nagy nyögéssel jutalmaztam. Én is viszonoztam neki, majd miután elélvezett, leengedett a földre.
-Jó, akkor most egyesével!-mondtam, majd ismét kezelésbe vettem a szerszámát, amit egy hangos nyögéssel jutalmazott. Tetszett, hogy ezt váltom ki belőle.
-AH....Mindjárt....-mondta, mire abbahagytam. Csalódottan nézett rám, mire elmosolyodtam, majd átkaroltam a nyakát. Ő a derekamat fogta meg, ezáltal megemelve a testem. A lábaimat a csípője köré fontam, majd lassan ráereszkedtem a férfiasságára. Felnyögtem, ezzel jelezve, hogy kezdheti. Egyre erősebben tolt, miközben lágy csókokat lehelt a számra, és a nyakamat szívogatta. Mikor éreztem, hogy közel a csúcs, megemeltem a csípőm, mire éreztem, ahogy elmosolyodik, és erősebbeket lökött. Szinte egyszerre élveztünk el. Leengedett a földre, de én ezután sem engedtem el a nyakát. Ő is körülfogta a derekam, és lágyan megcsókolt.
-Szeretlek!-suttogta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése