Nyugodj meg! (18+)

Sziasztok! Új író vagyok a blogon. Néhányatoknak talán ismerős lehetek, a nemrégiben megszűnt "One Direction 18+ és *KE* sztorik" blogon ~Orsa név alatt olvashattátok az irományaimat. Remélem elnyerem a tetszéseteket! xx




Az ágyamon szétterítettem gimis tancuccaimat és eszeveszetten böngésztem őket. Igen,egyetemi tanulmányaim előtt álltam, viszont rettegtem, hogy ki fogok hullani. Mi van, ha a sulim nem adott elég támaszt? Mi van, ha nem tanultam meg eléggé az anyagokat? És akkor végképp mi van, ha mindent elfelejtettem? Barátom, Harry a babzsák fotelemben elterülve figyelte, ahogy idegbeteg módon lapozgatom a füzeteket, könyveket és jegyzeteket.
- Nyugi, pihenj egy kicsit!- kérte. Könnyen mondja, ő harmadikos, nem sok meglepetés vár rá. Válaszul kapott egy szikrázó pillantást.
- Inkább hallgass! Csak felidegesítesz még jobban!- dünnyögtem. Szinte rögtön megbántam az ellenséges hangnemet, de már nem volt mit tenni.
- Na jó, ebből elég!- pattant fel. Elkapta a csuklómat és elrántott az ágytól. Gondosan csoportosított jegyzettömegemet lesöpörte a földre. Szemeim kistányér méretűre nőttek hirtelen. Legszívesebben ordítottam volna dühömben, de meglepettségem felülkerekedett minden máson, mikor karjaiba kapott és végigfektetett az ágyon.
- Harry! Most nem megfelelő az idő erre!- próbáltam meg eltolni magamtól. Sziklakeménységű teste azonban meg sem moccant.
- Figyelj rám jól! Emlékszel, mikor én kezdtem az egyetemet?- kérdezte, zöld szemeivel arcomat fürkészve. Aprót bólintottam, mire folytatta. - Az én szorongásomra te voltál a gyógyszer.- ezzel megcsókolt. Hosszan és tüzesen. Kezdtem érteni, mivel próbálkozik, ezért hagytam ajkaimat elnyílni, ezzel beengedve selymes, forró nyelvét. Ajkával végigsimított arcomon, majd fülemhez érintette telt száját.
- Az is megvan még, mikor az első nap előtt éjszaka átszöktél hozzám anyád kocsijával és leszoptál, csakhogy múljon a feszültségem?- duruzsolta, mire éreztem a szúró, égő tüzet felébredni ágyékomban. Hogyne emlékeznék! Kezei elindultak felsőm alatt. Hamar megtalálta mellbimbóimat, tekintve, hogy itthonra nem vettem fel melltartót. Megunhatta a felső alatt kotorászást, mert megszabadított a zavaró darabtól a lehető leghamarabb. Lábaimmal közelebb húztam magamhoz, így ágyéka enyémnek simult Halk sóhajt hallattam keménysége érzésére.
- Mondd, hogy mit szeretnél és én azt fogom tenni!- motyogta a fülembe, miközben ütemesen mozgott felettem.
- Vetkőzz nekem!- kérleltem, hátát simogatva. Perverz mosolyát rám villantotta, majd lemászott rólam és az ágy szélére ültetett. A pólóját eldobta, majd egyik lábával átlépte combjaimat. Megfogta egyik kezem és izmos hasára tette, majd csípőjét erotikusan kezdte mozgatni. A nyál összefutott a számban a mozdulataira. Akár egy chippendale srác! Ujjai nadrágjának gombjára futott, majd miután kipattintotta azt, lehúzta sliccét is. A szűk, szexi farmer nyitott elejéből így kikandikált fekete, már-már túl feszes bokszere. Megbabonázva pislogtam fel rá. Édes, göndör tincsei alól egy magabiztos mosollyal ajándékozott meg, majd érzéki lassúsággal kilépett nadrágjából. Elrúgta az útból, engem hátradöntött az ágyon és felém mászott. Testeink tökéletesen simultak egymáshoz, mintha csak egymásnak teremtettünk volna. Fél karjával átölelte derekamat, majd hátára fordulva magára húzott. Finom csókokat adott ajkaimra, miközben lerángatta pamut sortommal együtt a bugyimat is.
- Imádom a puha bőrödet!- motyogta a nyakamba. Hajába markolva húztam el magamtól a fejét, szabaddá téve így a nyakát. Ajkaimat érzékeny pontjára tapasztottam, majd szívni kezdtem bőrét, mire hangos sóhajokat kaptam válaszul. Csípőjét felfelé billentette, én pedig nyakába nyögtem. Az ágyékomban egyre csak izzó tűztől elvakulva kezem bokszerébe csúsztattam és kiszabadítottam onnan férfiasságát. Sziklaszilárdan, lágyan lüktetve pihent ujjaim közt. Hüvelykemet végigfuttattam duzzadt, élénk rózsaszín csúcsán, mire hangosabban kezdte kapkodni a levegőt. Lejjebb kúsztam, kidolgozott hasát csókolgatva, miközben finoman szorítottam
- Ne kínozz!- sóhajtotta, mire V-vonalába haraptam. Felmordult, majd hihetetlen erejét megcsillogtatva elkapott a csípőmnél fogva, és hasára ültetett.
- Szeretnél lovagolni?- kérdezte, szemében csak úgy lobogott a vágy tüze. Elfojtva egy nyögést, csak bólintottam. Felemelkedtem, ő pedig megmarkolta magát.
- Gyerünk bébi! Ülj bele!- vigyorgott. Általában nem voltam odáig a közönséges beszédstílushoz, de mikor ennyire beindít, ezt is vonzónak tartom. Követve hát utasítását, lassan magamba fogadtam. Lökött egyet felfelé, mire hangosan nyögtem. Mozogni kezdtem rajta, ő pedig minden mozdulatom után megismételte a felfelé lökést, ezzel kialakítva egy állandó tempót. Két tenyeremmel támaszkodtam mellkasán, néha behajlítva ujjaimat, így karmolgatva puha bőrét. Ívbe feszített hátamon lassan gördült végig egy izzadtságcsepp. Combjaimba markolt, miközben átfordított a hátamra anélkül, hogy megszakadt volna köztünk a kapcsolat.
- Harry!- nyögtem fülébe, majd finoman beleharaptam fülcimpájába.
- Mondd ki, hogyan szeretnéd!- sóhajtotta. Minden érzékemet betöltötte mély, rekedt hangja, mi most vágytól fojtottan csengett.
- Keményen bassz, Harry!- vetettem hátra a fejem. Elkapta állkapcsomat, összenyomta számat csücsörítő pózba.
- Kívánságod számomra parancs, Hercegnőm!- motyogta, majd megcsókolta mozgásképtelen ajkaimat. Rögtön vad tempóra kapcsolt. Homlokát kulcscsontomnak döntötte, miközben diktálta az eszeveszett ütemet.
- Ó, Harry! A legjobb vagy!- nyögtem, ezzel még inkább felspannolva. Teljesen lelassult, de egyre mélyebbre lökött, közben combomat szorította. Biztos voltam benne, hogy meg fognak látszani az ujjnyomai, de nem érdekelt. Sürgetőn próbált a csúcsra juttatni, felteszem, valószínűleg ő maga is nagyon közel járhatott. Kerek fenekébe markoltam, próbálkozva a lehetetlennel- még közelebb vonni magamhoz.
- Tarts ki még egy kicsit!- leheltem nyakába, mikor már feszítőn éreztem az orgazmus közeledtét. Gyors, laza lökésekkel folytatta, én pedig széthullottam a karjai közt. Egy igazán mély nyögést követően ő is elélvezett. Anélkül, hogy kihúzódott volna belőlem, könnyed csevejbe kezdtünk az elkövetkező egyetemi éveimről.

Négy évvel később, a diplomaosztón, az évfolyamom választott szóvivőjeként mondom a beszédemet és ahogy lepillantok vőlegényemre, óhatatlanul is feldereng előttem az a heves délután, ami tulajdonképpen megadta az önbizalmamat. Huncut mosolyából ítélve, ugyan az jár a fejében, mint az enyémben. Remélem, akkor is ennyire boldog lesz, mikor közlöm vele, hogy babát várok.

16 megjegyzés:

  1. Ahjjj nagyon cuki lett! Fõleg a végeee! Nagyon jòl írsz!!

    VálaszTörlés
  2. Fenomenális :) <3 lecci lecci lecci folytatást :)) irto ugyes vagy xxxx

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo legyen fojtatas 💕👍👌

    VálaszTörlés
  4. kérlek,legyen folytatàsa!!**!

    VálaszTörlés
  5. Ez szuper lett kérlek, könyörgöm legyen folytatása.

    VálaszTörlés
  6. Folytatást, légyszíves,.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Igazán nem akarok követelőzni, vagy ilyesmi, de februárban (!) kértem egy Zayn-es első alkalmas részt P. Anna névre, és még mindig nem kaptam meg. Megkérdezhetem, hogy mikor fogom megkapni?
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      A 'Sztorira várnak' oldalon meg tudod nézni.

      Törlés
    2. Már megnéztem, de olyanok, akik utánam voltak a "Sztorira várnak" oldalon, már rég megkapták, míg én nem... :/

      Törlés
    3. Te a 41. vagy a listán, és mindig sorban haladok/haladunk, szóval még az utánad lévők sem kapták meg. De sajnálom, amiért ennyit kell várnotok!

      Törlés
    4. Értem. Hát akkor nincs mit tenni, várok.
      Tudom, hogy nem a ti hibátok, hiszen nektek is van más dolgotok, csak már csomót vártam.
      De hát majd meglesz, amikor meglesz.:)

      Törlés
  8. Folytatástttttt *--*

    VálaszTörlés
  9. Hali!Barinőmnek okt.28-án lesz szülinapja és mivel hatalmas 1D-fan,szeretnék neki kérni egy sztorit,ha megoldható.

    VálaszTörlés