E-mailben érkezett, Zayn (18+)

Írta: Jule B.

-(T/N)? Kész vagy már? - Hallottam a barátom hangját a nappaliból. Szombat este van, és úgy döntöttünk, ideje lenne már szórakozni is, nem csak itthon punnyadni, vagyis valahogy sikerült rávennem, hogy kimozduljon velem. Az utóbbi időben sehol sem voltunk együtt, mindig külön mentünk a saját baráti körünkkel, és úgy gondoltam itt az idő változtatni ezen. - Ha igy folytatod jobb lesz, ha el sem indulunk, mert éjfélre sem érünk oda.
- Jövök már! Nem értem miért vagy úgy oda, elvégre nem én voltam az, aki nem ért időben haza.
Mostanában egyre többször veszekszünk, ezért is gondoltam, hogy egy közös este jól jönne a kapcsolatunknak. Lehet ezt nem épp egy nightclubban kellene megoldani de itthon a négy fal között semmire sem megyünk. Talán csak mindkettönknek egy kis kikapcsolódás kell.
- Mindegy, csak menjünk már. - Elmondhatom, hogy nem volt túlságosan jó kedve. Remélem sikerül egy kicsit kikapcsolnia és talán még jól is zárhatjuk az estét.
- Ne morgolódj! Itt vagyok, most már mehetünk. - Egy apró pillantást vetett rám, semmi több, még csak meg sem dicsérte az új ruhámat, amit kivételesen a mai alkalomra vettem, nem is olcsón. Ha igy folytatja minden reményem elszáll, ami egyet jelent a kapcsolatunk végével.
~*~*~
Nem tudom mióta vagyunk itt, de lassan megőrülök. Talán az első öt perc volt, amig jól éreztem magam. Érkezésünk után rögtön feltüntek a pasim haverjai és azóta el sem szakadtak egymástól, még csak nem is táncolt velem. Ezért úgy döntöttem ki megyek a mosdóba és kiszellőztetem a fejem.
Épp visszafelé tartottam, amikor a pultnál megláttam a pasim egy másik csaj száján csüngeni. Ez volt az a pillanat, amikor tudtam, hogy minden hiábavaló.
Valahol mélyen tudtam, hogy rajtunk már nem lehet segiteni, és helyrehozni is csak ezért akartam mert már megszoktam, hogy mellettem van, és nem voltam egyedül a lakásban, de most már el kell fogadnom a valóságot.
         Kisétáltam a klubból, és átmentem egy másikba, ahol valami őrületes party volt, tele jobbnál jobb pasikkal. Körülnéztem és nem egy pasin megakadt a szemem, akik rajtam legeltették szemeiket, már csak válsztanom kellett közülük.
Igen mondhatja bárki, hogy egy ribanc vagyok mert még csak nem is szakitottam a pasimmal és máris új kaland után nézek, de most csak az érdekel, hogy valaki elterelje a figyelmem és kikapcsolódhassak.
         Elindultam a táncoló tömeg fele és én is ringatni kezdtem a csipőm a zene ritmusára. Élveztem, hogy néhány pasi engem néz, és gondolatban már letépte a ruhám. Elűztem minden gondolatomat ami gátolt és teljesen átadtam magam a zene ritmusának.
Egy ideje már táncoltam, amikor két erős kar fonódott a derekam köré, a hátam pedig egy feszes mellkasnak ütközött. Fejét a nyakhajlatomba temette és nedves csokokat hagyott érzékennyé vált bőrömön.
-Mondd csak, te ezt szándékosan csinálod? – hallottam meg rekedtes hangját, amitől jóleső bizsergés futott végig rajtam. Ha a hangja ennyire szexi, akkor hogyan nézhet ki?
Lassan megfordultam karjai között de a táncot nem hagytam abba. Amikor teljesen megfordultam egy kibaszott helyes, nem, inkább dögös pasival találtam szembe magam. Amint mogyoróbarna szemeibe néztem a térdeim elgyengültek, és ha nem tartott volna jó szorosan egész biztos a földre rogyok.
Kellett egy kis idő, míg összeszedtem magam és válaszolni tudtam.
-Nem tudom miről beszélsz. – pislogtam ártatlanul, és láttam rajta, hogy ezzel az őrületbe kergetem.
-Nagyon is jól tudod te azt. – suttogta nagyon közel hajolva a számhoz. Kezével a vállamtól egészen a csúklómig simitott le, majd megragadta a kezem és a nadrágjára tette, hogy érezhessem méretes erekcóját, amitől a torkomon akadt minden hang. - Ezt Te tetted velem, – hangja kicsit sem volt vádló, inkább a vágyát tükrözte. – és ha már ennyire felizgattál, akkor úgy a fair, hogyha segitesz is rajtam. – dörmögte perverz vigyorral az ajkain.
- Miért is ne – néztem végig nyulánk testén. – A pasim úgy is egy másik csaj bugyijában kutat eddig - kezeim felvezettem tarkójára és beletúrtam ében fekete hajába. – Nekem is kijár a szórakozás – néztem a szemeibe kacéran.
- Bolond a pasid, ha téged lecserélt – dörmögte nyakhajlatomba és nedves csókokat nyomott érzékeny bőrömre. – Mi a neved, szépségem?
- (T/N) – válaszoltam.
- Én Zayn vagyok. Ezt kell sikitanod, mikor elmész – mondta kajánul vigyorogva.
- Fel téve ha elérünk addig, vagy itt a táncparkett közepén akarsz a magadévá tenni? – szándékosan kötekedő hangnemet használtam. Már nagyon be voltam indulva.
- Nyugi, cica. Ami késik nem múlik – dörmögte bőrömre.
Kezeinket összekulcsolta, majd elkezdett kifele húzni a tömegen át. Amint kiértünk a klubbol egy éjfekete Bentley-hez vezetett, majd szembefordult velem.
- Ugye nem bánod, ha az első menet az autóban lesz?
- Csak fogjunk már neki.
- De sietős valakinek – húzta az idegeimet.
- Hónapok óta nem szexeltem egy jót, szóval pofa be és tedd a dolgod, nagy fiú.
- Miféle pasid volt neked, hogy még kielégiteni sem tudott rendesen? – már megint az idegeimen táncolt, majd nagyon közel hajolt és úgy suttogta, hogy alig hallottam a hangját. – Képzelem milyen szűk lehetsz odalenn, ha a pasid nem dugott meg rendesen – éreztem, hogy lassan beszivja a levegőt, majd folytattja. – Alig várom, hogy verge beléd eresszem a farkam és kitágitsam a kis puncidat – hangjától a hüvelyemben az izmok összerándultak, bugyimból már csavarni lehetett a nedvet.
A levegő a torkomon akadt, megszólalni sem tudtam. Zayn harsányan felkacagott majd kinyitotta az anyósülés felőle ajtot, beült, hátra tolta az ülést, majd kinyujtotta a kezét.
Nem haboztam, elfogadtam a kezét és hagytam, hogy az ölébe húzzon. Mikor már rajta ültem a háttámlát is hátrébb döntötte, igy több helyet adva nekem.
Nem vesztegettem az idom, megszabaditottam polójától. Először szemeimmel faltam fel a felsőtestét, majd édes csókot leheltem tökéletesen ivelt ajkaira, apró puszikkal végigcsókoltam álkapcsa vonalát, füléhez érve ráharaptam fülcimpájára, amitől felnyögött. Engem pedig elöntött az elégedettség hulláma, hogy egy ilyen iszonyat dögös pasi miattam nyögdécsel.
Újra megcsókoltam, de ezúttal kiélveztem selymes nyelve játékát, majd végigcsókoltam izmos mellkasát, kockás hasát, majd lekuporodtam a labia közé és a v-vonalának is időt szenteltem. Anyám, ez a pasi maga a tökély. A tetkóiról nem is beszélve. Mindig azt hittem, hogy a túl sok tetkó visszataszitó, erre jön ő, akin a tetkók inkább afródiziákumként hatnak.
Lassan elkezdtem kibontani övét és nadrágjával együtt az alsóját is lehúztam a bokájáig.
Jézus, mit is mondott, hogy majd kitágit? Ezzel a mérettel akár fel is nyársalhat. Eddig egy pasival sem voltam, akinek ekkora farka lett volna. Már a gondolatra, hogy nemsokára magamban érezhetem, bizseregtem.
Jobb kezem rákulcsoltam merevségére, mig a ballal kockáit simogattam.
Először cask lassan mozgattam a kezem rajta, majd hüvelykujjam végighúztam makkja tetején. Az ujjbegyemre került váladékot pedig lenyaltam, miközben tekintetem arcára vezettem. Ő válaszképp felmordult és előre döfött csipőjével.
Nem akartam kinozni, sem őt, sem magma. Nyelvemmel végignyaltam teljes hosszát, majd számba vettem makkját, nyelvemmel köröztem rajta, mig kezemmel a többi részén dolgoztam. Még utoljára megszivtam makkját, majd lenyomtam a torkomig és gyors tempóban kezdtem el szopni.
Egy pillanatra ránéztem, fejét hátravetve szoritotta mindkét könyéktartót, az ujjai már teljesen elfehéredtek.
Még egyszszer utoljára végignyaltam teljes hosszát, majd egy cuppanó hanggal elengedtem péniszét.
Visszaültem az ölébe és amig rendezte levegővételét, arcom nyakhajlatába furtam és selymes bőrét harapdáltam meg szivogattam.
Ahogy ott ültem az ölében hozzábújva és kényeztetve bőrét, rájöttem, hogy nem szeretném, ha az éjszaka végén többé nem látnám. Ha egy esély van rá, akkor meg akarom ismerni.
Zayn derekam köré fonta karjait, ezzel vissza rázva engem a jelenbe.
- A kesztyűtartóban van óvszer – suttogta édes hangon.
Hátra döltem, majd megkeresve a kesztyűtartót, kivettem belőle egy óvszert. Feltépve a csomagolást, felgörgettem farkára, majd megemelkedtem kissé, hogy magamba fogadhassam.
Egyik kezemmel eligazitottam péniszét, majd nagyon lassan ereszkedtem rá. Zayn mindvégig fogta a derekam és édes kis semmiségeket suttogott a fülembe.
Mikor már teljesen ráereszkedtem vártam egy kicsit, hogy szokjam nem mindennapi méretét.
- Jézusom, (T/N)! – hörögte. – Kibaszott szűk vagy.
- Zayn… - hangom elhalt. Izmain lüktettek farka körül. – Hatalmas vagy – nyűszitettem.
- Mozogj… kérlek – eleget tettem kérésének. Csipőmet előre-hátra mozgattam rajta. Éreztem, ahogy hüvelyem rásimul minden alkalommal, mikor magamba fogadtam.
- Picsába. Annyira jó benned lenni, (T/N)!
Szavai arra ösztönöztek, hogy gyorsabban és keményebben mozogjak rajta.
Mozgásomra ő is rásegitett, amikor egyszer-egyszer feldöfött, és féluton csipőink találkoztak, minden alkalommal tökéletesen éltalálta g-pontomat.
Olyan hangosan nyögtem, és sikongattam, hogy bárki tudhatta mit csinálunk épp, aki arra járt. De ez a legkevésbé sem érdekelt.
Csak ő. Azt akartam, hogy teljesen átadja magát nekem, és úgy élvezzen el, hogy közben az én nevem nyögi.
- Za- Zayn… nem birom már – ezt a néhány szót is alig tudtam kipréselni magamból.
- Én sem, édes, én sem.
Még egyszer utoljára teljesen felemelkedtem róla, majd teljes erővel vissza zuhantam rá. Nevét sikitva adtam át magam az orgazmus mennyei gyönyörének. Zayn a nyakamba temette arcát és szitok áradat közepette élvezett el.
Már nem volt erőm magam tartani ezért Zayn mellkasának döltem, arcom nyakába furtam, kezeimmel pedig hajába túrva massiroztam fejbőrét.
- Még rajtad van a ruha – mondta elgondolkodva. – És még bugyi sem volt rajtad, – jegyezte meg csipkelődve – készűltél a ma estére igaz?
- Most már örülök, hogy készültem és végül a te karjaidban kötöttem ki – vallottam be kacéran, de a végére elpirultam.
- Gondolom haza menni nem akarsz a pasidhoz – egy kis szünetet tartott, hogy megnézze, hogyan reagálok, de csak arra vártam, hogy befejezze, - én meg nem akarlak elengedni – szája sarkában imádni való kis mosoly rejtőzött. Öntudatlanul odahajoltam és puszi nyomtam rá.
- Mit szólnál hozzá, ha ma éjjel nálam aludnál?
- Nagyon kedves tőled, de nem szeretnék a terhedre lenni – szabadkoztam.
- Nem lennél a terhemre – jelentette ki határozottan. – És különben is, szeretnélek jobban megismerni – mondta mosolyogva. – Szeretnélek holnap elvinni vacsorázni. – jelentette ki, mintha ez természetes lenne.
- Rendben – egyeztem bele.

2 megjegyzés: