Kényeztetés (18+)

V.T. - nek

Ezzel a sztorival szeretnék utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánni! :) És bocsi a késésért! :/
Mostanában elég sokat tanulok, készülnöm kell az érettségire. A nap 24 órájából minimum 20-at a könyvek fölött gubbasztok, és őszintén szólva már kezd elegem lenni belőle.
Épp a történelmet tanultam, amikor megszólalt a telefonon. A kijelzőn a barátom, Harry neve villogott. Elmosolyodtam, majd a készülékért nyúltam és felvettem.
- Szia, édes - hallottam mély, rekedtes hangját, ami mindig megnyugtat.
- Szia, szerelmem.
- Mi jót csinálsz? Ne mondd, hogy megint a könyv fölött ülsz - hallottam egy kis huncutságot a hangjában, amit annyira imádok.
- De, most törit tanulok.
- Akkor hagyd abba legalább mára. Olyan rég voltunk már együtt, gyere át!
- Hát... oké, végül is pihenni is kell - csuktam be a könyveimet.
- Szuper, akkor várlak! Szia, puszi!
- Puszi - tettem le. Gyorsan elkészültem, majd átmentem Harry-hez. Ahogy kinyitotta az ajtót, rögtön magához húzott, és egy hosszas csókkal köszöntött.
- Gyere velem - mosolygott. A kezemet fogva felvezetett a szobájába. Ahogy beléptünk, végignéztem a földön és az ágyon heverő rózsaszirmokon, a hangulatosan világító gyertyákon, majd Harry-re pillantottam.
- Ez mi? - húztam mosolyra a számat, de ő nem szólt semmit, csak az ágyhoz húzott, és leültetett. Elém guggolt, a hajamat a fülem mögé tette, miközben halványan mosolygott.
- Tudom, hogy rengeteget tanulsz, és ennek biztos meg is lesz az eredménye. De most megérdemelsz egy kis kényeztetést.
Nem igazán értettem, hogy mit akar mondani.
- Csak vedd le a pólódat, és feküdj hasra! - állt fel, és bement a fürdőbe. Tettem, amit kért, és póló nélkül hasra feküdtem az ágyán. Nem sokkal később visszaért, a fenekemre ült, de nem nehezedett rám teljesen, majd kikapcsolta a melltartómat. Testápolót nyomott a bőrömre, és óvatosan masszírozni kezdett.
- Hm, de jó - csuktam be a szememet. Izmaim ellazultak, ahogy gyengéden nyomkodta a hátamat.
- Egész este kényeztetni akarlak - hajolt a nyakamhoz, és egy finom puszit nyomott a bőrömre, majd felült és folytatta.
- Édes vagy - mosolyodtam el.
Hüvelykujjait végighúzta a gerincem mellett, majd a lapockámnál kezdett masszírozni, s úgy éreztem, mintha megszabadulnék minden problémától.
Nem tudom, hogy meddig masszírozott, mert mellette mindig elveszítem az időérzékemet. Amikor abbahagyta, úgy éreztem, újjászülettem.
- Te jó ég, ez isteni volt, köszönöm!
- Igazán nincs mit, megérdemled - gurult mellém, majd finoman megcsókolt. - Öltözz föl, és gyere a konyhába - mosolygott, majd kiment a szobából. Visszakapcsoltam a melltartómat, magamra kaptam a felsőmet és már mentem is utána.
Ahogy beléptem, egy gyönyörűen terített asztal fogadott, közepén egy gyertyával és gőzölgő étellel.
- Remélem éhes vagy - mosolygott.
- Te jó ég, ezt te főzted? - képedtem el. Halványan bólintott, mire odamentem hozzá és egy finom csókot leheltem ajkaira.
- Remélem ízleni fog - mosolygott, majd udvariasan kihúzta nekem a széket, s leültünk enni.
- Wow, ez nagyon finom lett! - dicsértem meg mosolyogva.
- Köszi, ha tudnád, hányszor kezdtem újra - nevetett kicsit.
- És ezt csak miattam?
- Csak miattad - nézett a szemembe. Arcát a halvány gyertyafény világította meg, és ahogy mosolygott, látszódtak a gödröcskéi. Eszméletlen aranyos volt ő is, és ez a sok gesztus is. - Szeretlek.
- Én is szeretlek.
Mikor megettük a kaját, Harry felültetett a pultra, s lábaim közé állt.
- Szeretnék neked adni valamit - nyúlt a zsebébe, majd kivett egy kis dobozkát, amiből kivett egy nyakláncot. A medálja egy H betű volt. - Hogy mindig veled legyek - mosolygott.
- Istenem, ez gyönyörű! - tettem félre a hajamat, amíg Harry a nyakamba tette. - Köszönöm! - húztam magamhoz, és megcsókoltam. Visszacsókolt, keze a combomon volt, majd lassan a derekamra vezette. Beletúrtam a hajába, és a csókunk kezdett egyre szenvedélyesebbé válni, tudtam, hogy innen nincs visszaút, amit egyáltalán nem bántam.
A fenekemnél fogva felemelt, s a szobájába víve lefektetett az ágyára, ahol még mindig rózsaszirmok hevertek. Fölém mászott, gyengéden csókolgatni kezdte a nyakamat, majd a pólómtól egy egyszerű mozdulattal szabadított meg. Rám mosolygott, s szenvedélyesen megcsókolt. Csókunk közben hajába túrtam, s fordítottam a helyzetünkön, így én kerültem felülre. Homlokomat az övének döntve mosolyogtam rá, miközben kezét a fenekemre vezette.
Lekaptam róla a felsőjét, majd ajkaim nyakára tapadtak, s finoman csókolgatni kezdtem a bőrét. Jólesően sóhajtott, majd mikor végigcsókoltam az állkapcsát, s ajkairól egy centire megálltam, egy csibész mosoly jelent meg az arcán.
- Imádom, ahogy hozzám érsz - suttogta az ajkaimra, majd gyengéden megcsókolt. Kezemet végighúztam a mellkasán, majd levezettem az övéhez, és csókolózás közben kezdtem el kikapcsolni, ami egy kis ügyetlenkedés után sikerült is.
Lejjebb mászva levettem róla a nadrágját, majd mikor a boxeréhez nyúltam, megfogta a csuklómat és felhúzott magához.
- Ma csak én kényeztetlek téged - mosolygott rám, majd a hátamra fektetett és fölém kerekedett. A hajamat félresöpörte, és ismételten a nyakamat kezdte el nedves csókokkal ellepni. Az élvezetre becsuktam a szememet, s automatikusan puha hajába túrtam, s kicsit meghúztam, mire felmordult.
Benyúlt a hátam alá, s éreztem, hogy egy gyakorlott mozdulattal kikapcsolja a melltartómat. Levette rólam az anyagot, és elhajította, majd az alsó ajkába harapva nézett rajtam végig.
A kulcscsontomtól lefelé haladva hagyott puszit a testem minden részén, majd a nadrágom övéhez érve gyorsan kapcsolta ki. Lehúzta a lábaimon a farmeremet, majd mikor végleg megszabadított tőle, fogai közé vette a bugyimat és azt is levette.
Lassan a combom belső felét kezdte el puszilgatni, s éreztem, hogy a vágy egyre jobban gyűlik bennem. Egyre feljebb csókolgatott, így közelítve a gyenge pontom felé.
- Siess - ziháltam. Rám mosolygott, majd hirtelen nyelvét éreztem magamban. Kicsit felnyögtem, majd mikor eszeveszett tempóban kényeztetett, hol a hajába túrtam, hol a takarót szorongattam. A nevét nyögdécselve értem egyre közelebb a csúcshoz. Ujjai elfehéredtek, ahogy erősen fogta a csípőmet a ficánkolásomat megakadályozva.
Már éreztem, hogy közel vagyok, és ezt Harry is pontosan tudta, így nyelve mellé még két ujját is felnyomta. Egy kis sikoly szaladt ki a számon, majd másodperceken belül elmentem.
Pihegve feküdtem az ágyon, amíg Harry kajánul mosolyogva fölém mászott. Egy apró csókot lehelt ajkaimra, majd felállt, levette magáról a boxert, s visszajött hozzám.
A tarkójánál fogva magamhoz húztam egy csókért, amiből hosszadalmas csókcsata lett. Lassan tolta belém magát, mert méretét még hosszú idő után se sikerült megszoknom, majd mozgatni kezdte a csípőjét előre-hátra. Végig a szemembe nézett, ezért is szerettem vele lenni. Sose volt velem vad, mindig gyengéden csinált mindent, közben tudatta velem, hogy mellettem van.
Minden egyes lökésnél nyögtünk, az ajkaink néha súrolták egymást. Lábaimat a levegőbe emeltem, amikor gyorsítani kezdett, s izmai megfeszültek. Az arcából kisöpörtem a tincseket, majd a hajába túrtam.
- Én... mindjárt... - ziháltam. Szenvedélyesen csókolt, közben lökései lassultak, de mélyek voltak. Lábaimmal átöleltem csípőjét, s éreztem, hogy a hátam megfeszül. Egy nagyobb lökés után szinte egyszerre értük el a gyönyört.
Zihálva a szemembe nézett, majd homlokát az enyémnek döntötte. Óvatosan megsimítottam arcát és egy csókot nyomtam ajkaira, majd kihúzódott belőlem és fáradtan mellém feküdt. Magához húzva egy puszit nyomott a homlokomra.
- Szerintem újult energiával kezdhetsz holnap tanulni - mosolyodott el. - Jó éjszakát.
- Jó éjt - bújtam hozzá, és a mellkasát átölelve aludtam el.

~E

13 megjegyzés:

  1. Jó lett
    Mikor lesz duppla sztori??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Az extra hosszú sztorira gondolsz? :D a Segítségnek (Lou-s) lesz hamarosan folytatása

      Törlés
  2. Szia.:)
    még a múlt héten kértem sztorit szülinapomra.:3 nem akarlak sürgetni de mikor kapom meg?
    Alice Horan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      a következő a te sztorid, már félig kész van, csak sajnos kevés időm van befejezni, de igyekezni fogok!

      Törlés
  3. Sziasztok. Van itt nektek valami :) http://naomiandharrycomplexlovestory.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Szia.:3
    semmi gond.:)
    köszönöm szépen.<3 *-*
    már nagyon várom.:)
    Alice Horan

    VálaszTörlés
  5. Sziaa:) kérhetnék egy sztorit Zaynnel? :) Elvi névre légyszi:3 köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) rendben máris felírlak, de előre is bocsi, hogy sokat kell várnod! :/

      Törlés
  6. Sziaa imadom a sztoraidat *.* irnal leci egyet Harryvel olyan első alkalmasat Zoé névre a születésnapomra most lesz a sweet16, köszönöm elore is😘

    VálaszTörlés