Első alkalom (18+)

P. Lívinek


A barátommal a kanapén feküdtünk az ő lakásán. A TV halkan ment, a fejem a mellkasán volt, míg ő hátulról szorosan ölelt. Pólóm kicsit fel volt csúszva, így hasam puha bőrét simogatta. Olyan nyugodt, olyan meghitt volt ez az egész. Halkan szuszogott a fülembe és az én légzésem is nyugodt volt. Talán a szívem vert kicsit hevesen, a tudattól, hogy ő az enyém és az ő szíve is gyorsan kalapált, csakis értem. Már több, mint egy éve együtt voltunk és minden egyes szavával és mozdulatával éreztette velem, hogy én vagyok és én is leszek az egyetlen nő az életében (persze az anyukáját és a nővérét kivéve).
Kicsit mocorogni kezdtem a karjaiban, mire azok megfeszültek körülöttem és szorosabban öleltek. Mintha megijedt volna attól, hogy elmegyek, pedig ez meg sem fordult a fejemben. Megsimítottam a kezeit nyugtatóan, mire kicsit lazított a fogásán és hagyta, hogy megforduljak ölelésében. A nyakába fúrtam az arcomat és göndör, kusza haját simogattam. Feje lustán pihent a puha karfán, arcán édes, gödröcsés mosoly terült el. Az egyik lábamat kicsit feljebb húztam, de véletlenül egy olyan pontot érintettem a térdemmel, amivel még nem volt szerencsém megismerkedni.
Sosem voltunk még együtt úgy, igazából én még senkivel sem voltam és nagyon féltem az elsőtől. Mindenki azzal riogatott, hogy borzasztó lesz, nagyon fájdalmas és így tovább. A borzasztóra nem fogadtam volna, elvégre Harry-vel semmi nem lehet rossz, de a fájdalomtól annál inkább ódzkodtam.
Harry halkan felnyögött az érzéstől, még sosem értem ott hozzá és merőben új volt ez nekünk. Nem vagyok naív, tudom, hogy Harry már előttem is volt nőkkel, nem is egyszer, de ez sosem befolyásolta a kapcsolatunkat és a szerelmünket.
Elhúzódtam tőle és paradicsomvörös arccal felültem. Ő is felült hozzám és nyugtatólag simogatta a hátam. Tudta, hogy félek, ezért nem is erőltette soha, bár eddig még sose érintkeztünk ilyen intimen, még, ha nem is szándékos volt és több ruhanemű választott minket egymástól.
Szipogni kezdtem, nem akartam megbántani azzal, hogy, ha velem akar lenni úgy, visszautasítom, de úgy éreztem, még nem állok készen.
- Semmi baj, kicsim. - vont magához és az oldalamat simogatta, közben a hajamba puszilt.
- Ne haragudj, de azt hiszem, nekem ez most még nem menne. - motyogtam inggel borított mellkasába.
- Nem akarlak siettetni, tudod. - mondta kedvesen.
- Tudom, de attól félek, ha sokáig húzom, nem bírod majd és megcsalsz, vagy elhagysz. - suttogtam, de tudtam, hogy hallotta és meg is bántam a kimondott szavaimat. Nem szabadott volna meggyanúsítanom ok nélkül, eddig semmi jelét nem mutatta, hogy elhagyna bárkiért is.
- Azt hittem, ennél jobban ismersz és szeretsz. - mondta csalódottan, majd felállt mellőlem és szomorúan megindult a szobája felé. Hangosan becsapta az ajtót és tudtam, hogy utána kell mennem, mert még a végén meggondolatlanul cselekszik. Felpattantam, de már késő volt, ugyanis egy nagy csörömpölést hallottam. Berontottam, de azonnal meg is torpantam a látványtól. Egy váza, darabjaira esve hevert a sarokban, Harry pedig mérgesen fújtatott a szoba közepén.
- Sajnálom. - siettem oda hozzá, de ellökött magától.
- Hagyj békén! - kiáltott rám. Megijedtem, még sosem beszélt velem így, de tudtam, hogy jogosan ilyen. - Menj egy olyan pasihoz, akiben jobban megbízol. - még mindig magából kikelve ordibált.
- De én bízok benned! - motyogtam a sírás szélén állva.
- Persze, bízol. - gúnyolódott, de a hangja megtört volt.
- Esküszöm, nem tudom miért mondtam, én csak... sajnálom. - suttogtam magam elé az utolsó szót és szememet elhagyta egy könnycsepp.
- Nincs szükségem a sajnálatodra, egyedül a bizalmadra lenne, de az úgy tűnik nincs meg. - mondta ő is halkan, meggyötörten.
- De én bízok benned! - kiáltottam fel. - Vedd el a szüzességem! - mondtam meggondolatlanul, mindkettőnket meglepve. Lehet, hogy hirtelen felindulásból mondtam, de komolyan gondoltam.
- M-mi? - dadogott.
- Azt akarom, hogy feküdj le velem. Most azonnal. - mondtam lassan, a szemeibe nézve. 
- Tudom, hogy nem gondolod komolyan. - rázta a fejét, mire én két lépéssel átszeltem köztünk az űrt és erőteljesen az ágyra löktem. Meglepődött és ezt kihasználtam. Meg akartam mutatni neki, hogy nagyon is komolyan gondolom.
Letéptem az ingét és eldobtam jó messzire. Felsőteste hívogató volt, csókokért esedezett, de nem törődtem semmivel, minél hamarabb be akartam neki bizonyítani a bizalmamat iránta és ezt csak egy módon tehetem.
A nadrágját is leráncigáltam róla, magához tért és próbált eltolni, de megragadtam boxeren keresztül, mire hangosan nyögve visszazuhant a hátára. Az ölébe ültem, dörzsöltem magamat hozzá, közben megszabadultan a pólómtól és a melltartómtól. Tágra nyílt szemekkel nézett, kizárólag a szemembe. Sose látta még a melleimet, csak fürdőruhába látott. Kihasználtam a döbbentségét és levettem a nadrágomat, majd letéptem mindkettőnk fehérneműjét. A méretét látva meghökkentem. Sokkal nagyobb mint gondoltam, de tudtam, hogy nem hátrálhatok meg. Most már nem. Megragadtam, mire megrándult a kezemben, majd felé pozícionáltam magam és rázuhantam. Harry egy hangos nyögést engedett ki magából, én viszont felordítottam a fájdalomtól és zokogva a mellkasára borultam. Mindenem remegett és borzalmasan fájt.
- Kicsim, miért tetted ezt? - szorított magához és neki is kicsordult a könnye. Tudtam, hogy magát fogja okolni, de ezt én csináltam. Magamnak kerestem, megérdemlem a fájdalmat.
- Most már legalább elhiszed, hogy megbízok benned. - mondtam és lenéztem oda, ahol összeértünk. A sok vér látványától még jobban felzokogtam.
- Nem kellett volna ezt csinálnod. - rázta szomorúan a fejét. - Én voltam az idióta, hogy kiakadtam. Tudom, hogy megbízol bennem.
Óvatosan megfordított minket, így ő volt fölöttem. Gyengéden kihúzódott belőlem, majd lassan újra betolta magát. Kezdtem megszokni a méretét, de még így is fájt. Ismét megcsinálta a mozdulatsort és egy nagyon lassú, de állandó ütembe kezdett mozogni. Kis idő múlva elmúlt a fájdalom, de jó érzés még mindig nem volt. A barátnőim, akik már nem szűzek, mondták, hogy első alkalomnál nem lehet elélvezni, így nem is vártam a mennyei érzést, amiről sokan beszélnek.
- Istenem, olyan... szűk... vagy. - nyögte és hirtelen megfeszült fölöttem. Férfiassága rángatózni kezdett, de ekkor eszébe jutott, hogy nem tett fel óvszert, ezért gyorsan kirántotta magát belőlem és a takaróra élvezett. Pár percig még pihengetett, majd fáradt, fájó testemet felvette és bevitt a fürdőbe. Megnyitotta a csapot a zuhanyzóba, beállított a vízsugár alá, belépett mellém és magához ölelt a zuhany alatt. Először saját magát mosta meg, leöblítette a véremet magáról, majd ujjaival szétfeszítette a szeméremdombomat és elkezdett dörzsölni. Először azt hittem, azért, hogy engem is megszabadítson a vértől, de amikor már percek óta masszírozott, elgyengültem az érintéseitől és meg kellett kapaszkodnom a vállaiban.
- Mi-mit csinálsz? - kérdeztem dadogva.
- Te nem élveztél el, de most elfogsz. Hogy lásd, én is bízok benned és törődöm veled. - motyogta ajkaimra és hevesen megcsókolt, közben tovább dörzsölgetett.  Remegtem a karjaiban, sosem éreztem még ilyet, de valami bizsergető érzés határozottan elindult az alhasamban. A szájába nyögtem, a víz csobogása elnyomta a túlfűtött hangokat, amik elhagyták a szánkat. Még gyorsabban kezdett dörzsölgetni, mire megfeszültem a karjaiban és remegve értem el a csúcsot, egy hangos nyögéssel megspékelve.
- Szeretlek, kicsim. - suttogta mosolyogva.
- Én is szeretlek. - csókoltam meg és ezek után a fürdéssel törődtünk.

Brittany

5 megjegyzés: