E-mailben érkezett, Sikoly (18+)


írta: B. Dalma


Halloween volt így mindenki beöltözött valaminek. Én egy vadító doktornő voltam a barátnőm pedig macskanő. Ma este buli volt nála és én pedig bevetettem magam a sok bulizó tinik közé. Volt egy srác akibe teljesen belezúgtam. Louisnak hívják. Tipikus rossz fiú aki mindent megkap. Nagyon beindított. Egyszer ahogy táncoltam megláttam egy maszkos csávót. Természetesen Sikoly jelmeze volt. Rámnézett vagy úgy látszott. Én szóltam a barátnőmnek, hogy hazamegyek mert nem érzem jól magam. Amint kisétáltam a sikoly jelmezes elkezdett üldözni. Én szaladtam és egy sikátor felé kanyarodtam.
-Basszus zsákutca.-szitkozódtam egy sort majd megfordultam és a sikoly jelmezes neki lökött a falnak.
-Mit akarsz?-kérdeztem
-Ó tudod te, szerinted miért üldöznék egy olyas valakit aki egy sexy doktornőnek öltözött. Szexelni akarok kis kurvám.-mondta majd felfedte előttem a száját amik piros színben pompáztak. Mosolyra húzódott a szája és megcsókolt. Az a csók annyira jó volt de én eltoltam magamtól és ki akartam kerülni de visszarántott.
-Nem mész sehova vagy tudod mit menjünk el hozzád. Mond a címed baby.-mondta én pedig alsó ajkamba haraptam amit észre is vett.
-Ne harapdáld a szád mert itt foglak megdugni.-mondta majd előhúzott egy kést és végighúzta az arcomon én pedig abbahagytam. Elmondtam a címem és amikor bementünk a házba a telefonért nyúltam de kikapta a kezemből és nekiszorított a falnak.
-Na most pedig eljátszogatok veled egy kicsit és megbüntetlek azért mert ilyen sexy vagy.-mondta majd a kezében lévő kést alulról elkezdte felfelé húzni amiből az lett, hogy a ruhámat kettévágta. Érzékien kezdett el körözni a mellemen a késsel. Félnem kellett volna de nem tettem. Már annyira nedves voltam, hogy azt szavakkal el sem lehetett mondani. Mint ha kifolyt volna a Duna.
-Ahh...-felnyögtem egyet és a pasas felnevetett. Tovább folytatta és a késsel most a tangám egyik szélét vágta el majd leszaggatta rólam. Szétfeszítette a lábaimat és a csiklómhoz ért. Felnyögtem.
-Huhhh kis ribancom ki tett téged ilyen nedvessé?-kérdezte majd feltolta 2 ujját. Nem vagyok már szűz de ilyen élményben még nem volt részem. Nyögtem a kéjtől és az élvezettől.
-Na nem kis kurvám nem ettől fogsz elmenni, sőt én még készen sem állok de ahogyan rád nézek rögtön feláll hidd el. Tedd csak rá nyugodtan.-mondta majd elengedte a kezeimet én pedig ráraktam a nagy dudorra és halkan nyögött egyet. Én pedig megcsókoltam és kivettem a kezéből a kést és eldobtam. Elkezdtem hátratolni egyenesen a hálószobámba és az ágyra löktem. Ráültem lovagló ülésbe és erre hangosan felnyögött. Leszaggattam róla a jelmezét de a maszkot nem engedte, hogy levegyem. Végigcsókoltam tetoválásait majd elkezdtem magamat hozzádörgölni a már így is kemény férfiasságához. Kezeit a csípőmbe vájta és körmeivel megsértette az érzékeny bőrfelületet. Alulról felfelé kezdtem el simogatni felsőtestét majd egy kicsit megemeltem a maszkját és megcsókoltam. Nyelvét átnyomta a számba és vad csókolózásba kezdtünk. Egy kicsit zavart, hogy rajta még van nadrág de gyorsan megszabadítottam attól is és kezembe vettem férfiasságát. Elkönyveltem magamban, hogy ekkorával még nem volt dolgom.
-Gyerünk baby, szopj le de keményen. Már 1 hónapja nem szoptak le szóval ha jót akarsz magadnak és azt akarod, hogy megdugjalak tett a dolgot kis ribancom.-mondta én pedig bekaptam a végét és szopogatni kezdtem. Belőle ez hangos sóhajokat váltott ki ami nekem nem nagyon tetszett ezért az egészet tövig bekaptam. Erre egy hatalmasat nyögött. Elkezdtem ütemesen szopni. Olyan gyorsan mozgattam a fejem, hogy majd szétrobbant az élvezettől. Egyenesen a számba élvezett amit lenyeltem. A számra kentem és úgy csókoltam meg a rejtélyes idegenemet. Perverzül elvigyorodott, majd fordított a pozíciónkon.
-Nos kis kurvám megdolgoztál a farkamért és most megjutalmazlak.-mondta majd leszedte magáról a maszkot és ledöbbentem. Hirtelen belémdöfte hatalmas férfiasságát.
-LOUIS!!!!!-kiabáltam az élvezettől és attól, hogy végre bennem van.
-Igen (T/N)? Mit szeretnél?-kérdezte majd rám nézett kék íriszeivel. Lassan elkezdte mozgatni a csípőjét mint egy szexisten. Nyögtem kegyetlenül ahogy Lou is.
-Azt hittem, hogy egy olyan pasi mint te észre sem vesz.-mondtam 2 tolás között.
-Pedig nagyon is észrevettelek csak nem akartalak már az első alkalommal elrontani téged.-mondta majd megcsókolt a kezem belecsúszott hihetetlenül sexy hajába és meghúztam.
-Mióta vártam erre Louis.-nyögtem el magam
-Hát még én.-mondta majd lomhábban kezdett el tolni. Már gyöngyözött rajta az izzadság. Ezért fordítottunk a pozíciónkon és én voltam felül.
-Tudtad, hogy a suliban mindíg a melleden állt meg a szemem. Nagyon beindítottak és még most is.-mondta majd kezeit felvezette a mellemig és belemarkolt.. Egy jóleső nyögés hagyta el a számat.
-Gyerünk baby dolgozz rajtam. Annyira imádlak.-mondta majd a csípőjét megmozgatta alattam. Alsó ajkamba haraptam és elkezdtem először lassan majd gyorsan mozogni. Louis alig bírta ki, hogy ne nyögjön egy hatalmasat.
-Engedd ki.-mondtam majd megtette. Én is és Louis is nyögtünk párhuzamosan. Közben én izmos mellkasát karmolásztam vagy simogattam ő pedig még mindíg a melleimet gyúrta.
-(T/N) azt hiszem mindjárt elmegyek.-nyögte Louis majd felült és úgy lovagoltam rajta tovább. Így elég közel kerültem hozzá, hogy megcsókoljam.
-Ahh...L.Louis én is.-mondtam majd farka köré élveztem és ez Louist is feljuttatta a mennyekig. Hátradőlt én pedig lemásztam róla és melléfeküdtem.
-Ez volt az eddigi legjobb halloween az életemben.
-Képzeld az enyém is. Végre csak az enyém vagy.-mondta majd magához húzott és megcsókolt.
-És most mi lesz?-kérdeztem
-Hát most az lesz, hogy megkérdezem, hogy leszel-e a barátnőm?-kérdezte
-Igen Louis.-mondtam majd megcsókoltam.
Ezek után elaludtunk és a suliban mindenki minket bámult ahogyan egymás kezét fogva sétálunk a folyosókon és csókolózunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése