Parkban találkozás (18+)

Írta: Brittany Carter


Unatkoztam otthon, ezért gondoltam, hogy elmegyek a parkba futni. Már a harmadik körömet róttam a kistó körül, amikor megcsörrent a mobilom. Egy SMS-t kaptam, tehát megnyitottam a kis ikont, de nem tudtam megnézni, ugyanis egy nagy test erővel csapódott nekem. A telefonom és én is a földre estem, de ahogy láttam, a nekem futó egyén is a talajon kötött ki.

- Ne haragudj. - pattant fel a srác, majd a kezét nyújtotta nekem. - Nem figyeltem. - vigyorodott el kínosan miután felsegített. - Harry vagyok. - nyújtotta a kezét. Megráztam azt és én is bemutatkoztam, majd a mobilom eltétele után tovább akartam indulni, de Harry visszarántott. - Had kárpótoljalak az esés miatt, mondjuk egy kávéval. - vakargatta zavartan a tarkóját. Fél perc alatt mérlegeltem, de aztán belementem, elvégre az ingyen kávé bármikor jöhet.
A kávézó helyett viszont egy nagy villához érkeztünk meg. Nem értettem ezt az egészet, de Harry betessékelt az ajtón, ahol bent egy barna, felzselézett hajú srác ült.
- Louis, csinálj egy kávét [T/N]-nek. - mondta Harry a fiúnak, aki felpattant és eltűnt egy ajtó mögött. Hamarosan visszatért egy csészével, amit egy csábos mosoly kíséretében átadott nekem és letessékelt a kanapéra. Leült egyik oldalamra Louis, a másikra Harry és egyre közelebb jöttek hozzám. Elkortyoltam a kávét, bár kissé feszélyezve éreztem magamat két ilyen szexi srác között beszorítva. Az előttem lévő kisasztalra tettem a csészét és ebben a pillanatban két nagy tenyeret éreztem meg a combjaimon.
- Mit csináltok? - törtem ki zihálva, amikor egyre feljebb csúsztak.
- Nyugi baby, csak egy kicsit szórakozni fogunk. - suttogta érzékien a fülembe Harry, majd elkezdte harapdálni a nyakamat, amitől apró nyögésekké váltak sóhajaim.
- Élvezni fogod. - motyogta Louis számra, majd megcsókolt. Vadul mozgatta ajkait és ösztönzött engem is. Visszacsókoltam, majd egy reccsenést hallottam, mire rájöttem, hogy a pólóm volt az, amit Harry egy könnyű rántással széttépett. Louis felállt velem, felkapott és megindult az emeletre. Kinyitott egy ajtót ott pedig ledobott az ágyra. Harry becsapta az ajtót, majd rám hasalt és erősen megcsókolt. Louis eközben lerángatta magáról a pólóját és a nadrágját is, majd arrébb tolta Harry-t és lehúzta a leggings-emet. Harry is levetkőzött, a boxerét is eldobta és a fejemhez tolta férfiasságát. Bevettem a számba és nyelvemmel körkörösen kezdtem izgatni, miközben Louis levette a fehérneműimet is. Csókokat nyomott melleimre, de nem vacakolt velük sokáig, tovább haladt lefelé. Amikor elért középpontomhoz először ujjaival kezdte a csiklómat ingerelni, mire Harry farkára nyögtem. Louis nyelvvel folytatta csiklóm kényeztetését, majd hirtelen két ujjal belém hatolt. Felváltva nyögtem és mondogattam a nevét, ugyanis Harry büszkeségét már kézzel kényeztettem. Elkezdett remegni az a kezemben, de mielőtt elélvezett volna, kirántotta kezeim közül és miután Louis abbahagyta rajtam a munkálatokat, Harry bepozicionálta magát és erősen belém hatolt. Egy kisebb sikoly hagyta el a számat, de nem a fájdalomtól, hanem az élvezettől. Louis levette magáról a boxert és a kezeimbe adta magát. Egyszer csak kicsapódott az ajtó és három srác rontott be a szobába. Én az élvezettől nem tudtam reagálni, csak Louis-ra koncentráltam, na meg Harry-re, aki egyre gyorsabban mozgott bennem.
- Gyertek srácok. - nyögte Louis, mire a három másik fiú kanosan elmosolyodott és gyorsan ledobálták a ruháikat.
- Zayn vagyok, szépségem. - motyogta a fülembe a fekete hajú, majd elkezdte csókolgatni és szívogatni a nyakamat. Louis egy nagy nyögéssel a melleimre élvezett, majd kifulladva lehuppant a fotelbe.
- Harry. - kiáltottam fel, amikor éreztem, hogy hamarosan elmegyek, mire Harry méginkább begyorsított és egyszerre élveztünk el. Harry is leült, de a helyére azonnal jött valaki, ugyanis a szőke srác azonnal belém hatolt.
- Niall, hagyj nekem is helyet. - röhögött Zayn és felemelte az egyik lábamat. Behajolt a lábaim közé és durván nyalogatni kezdte a csiklómat. Az ötödik fiú is bemutatkozott miközben a melleimet masszírozta és szívogatta. Az élvezettől már remegtem, majd éreztem, hogy Niall belém üríti magát, de nem várta meg, hogy elélvezzek, hanem beengedte a helyére Zayn-t. Megfogtam Liam férfiasságát és elkezdtem neki verni. Zayn gyorsan kezdett el bennem mozogni én pedig felváltva nyögtem a nevét és sikítoztam. Zayn még egy erőset lökött rajtam, majd egy férfias nyögés kíséretében belém élvezett. Ebben a pillanatban Liam és én is elélveztünk. Niall, Zayn és Liam egy-egy csók után kimentek, Louis és Harry pedig befeküdtek mellém és simogatni kezdték kifáradt testemet.
- Ugye nem bántad meg? - kérdezte vigyorogva Harry, majd lágyan megcsókolt.
- Nem. - motyogtam szégyenlősen és elbóbiskoltam a karjaik között.

6 megjegyzés:

  1. Hmm.. ez tetszett.. ;D
    Lehet kérni sztorit? o.o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem, de majd fogok szólni, ha igen :)

      Törlés
    2. Köszönöm. Örülök, hogy tetszett. :) B.xx

      Törlés
  2. songs pk

    Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy.
    The overall look of your website is magnificent, as well as the content
    free mp3 songs download here
    songs pk
    songspk
    Hindi Songs Download Free
    funmaza

    VálaszTörlés