E-mailben érkezett, Niall (18+)

írta: Katinka

Niall ès èn 1ève vagyunk eggyüt.Most megyünk a nagyièkhoz ès most Niall is jön, mert beakarom nekik mutatni.A kocsiban ülünk ès beszèlgetünk Niallel amikor Apa hàtra szól nekünk.
-Bemegyünk mèg az Auchanba.-mondta,mi meg Niallrl csak bólógattunk.5 perc mùlva Niall kezèt èreztem meg a combomon ami egyre feljebb kezdett kerülni a nöiessègemhez.Amikor elèrte szagatottan kezdtem venni a levegõt.
-Remèlem messze lesz s szobànk a többiektöl,mert nem szeretnèm hogy meghaljàk,hogy a nevemet sikítod-suttogta szexin a fülrmbe a Niall.
-Nyugi messze lesz,DE remèlem hosztàl óvszert, mert nem akatok mèg gyereket-sutogtam hunctan èn is a fülèbe.Màr csak Niall szitkozódàsàt lehetett hallani ami azt jelentette,hogy nem hozott.:D Diadalmas mosoly kúszott az arcomra.Àm ez nem tartott sokàig.
-Nyugi!Úgy is bemegyünk vàsàrolni!-mosolygott.Màr nem tudtam vàlaszolni,mert megèrkezdtünk a bevàsàrlóközponthoz.Niall gyorsan kiugrodt a kocsiból ès hùzhùzott is magàval.Gyorsan megvette AZT mikozben èn probàltam felizgatni ami szerintem sikerült,mert egyre feszûltebb lett. Majd kihuzott a központból ès a mellette lèvö hàzhoz hùzott.Bementünk Niall berúgta az ajtòt a làbàval ès egyböl nejem esett.A nyakamat csòkolgatta,majd a polomat lehúzta így csak egy melltartóban ès nadràgban àlltam elõtte.Niall felhùzott az emeletre ès ott folytatta amit abba hagyott èn közben a pòlòjàt húztam le ès kockàs hasàt simogattam.Niall kikapcsolta a melltartòt majd a földre hajította.A melleimet kèzbe vette nyalogatta ès szpogatta míg meg nem unta ès lejebb ment nrdves puszikat hagyva mindenhol.Amikor leèrt a nadràgomhoz egyböl lehùzta a bugyival eggyûtt ès a szemèremdombomhoz "tapadt".Elösszõr csak az ujjàvval kõrõzött majd hirtelen 2 újjàj felnyomta engem nyõgèsre kèsztetve.Majd mègegy újj ès a nyelvèt is ki-be jàrtatta bennem.Fellegekben èreztem magam ìgy nem is csoda hogy gyorsan elèlvesztem.A nedvem csak ùgy jött.Niall tisztàra nyalt.Amikor a lègzèsem helyre jött hàtàra döntõttem ès nem is vacakoltam egyböl a lènyegre tèrtem ,levettem a nadràgjàt ès a boxerèt ìgy elèm tàrult kemèny ès vastam farka.Egyböl bevettem a szàmba ès elkezdtem mèlytorkozni.Niallböl egy mèjröl jõvö nyögès jött elö.Mèg ràsegìtettem az èlvezetère,mert egy nem vàrt pillanatban a kezem herèjire tettem ès maszírosztam õket.Ez megadta Niallnek a löketet a szàmba èlvezett.Pihengve feküdtünk egymàs mellet,amìg a telwgonom nem kezdett el csörögni.Anya vilt az.
-Kicsim hol vagytok mi màr apàddal itt vàrunk ràtok!-mondta.
-Basazus!!!Sietünk!-ès le is tettem.Gyorsan felöltöztünk ès rohantunk a kocsihoz.
-Hala ègnek,hogy itt vagytok!-mondta anya
-Kislànyom mik azok a harapàs nyomok a nyakadon?-vont kèrdöre apa.Èn csak oirultam.
-Amikor jöttünk vissza akkor valami megharapodt-komolyan ennèl jobb nen jutott eszembe???? SZerencsère apa nem firtatt tovàbb,de èn csak pirultam míg Niall csak nevetett.

3 megjegyzés:

  1. Rengeteg a helyesírási hiba a szövegben. Csak egy tanács, mielőtt feltöltötök egy sztorit nézzétek át! Volt olyan szó amire még most sem jöttem rá hogy mit takar. Építő kritika. Az olvasó figyelmét sem fogja elvonni és még élvezhető is lesz.

    VálaszTörlés
  2. Bocsi de szerintem ez nem valami jo. Rengeteg a hiba es en igy nem is elveztem

    VálaszTörlés
  3. Rohadt sok a hiba benne!

    VálaszTörlés