Ezt nem kéne (18+)

R. Lucának


7-re pont elkészültem. A barátnőmmel és a barátjával találkoztam a mozi előtt, minden szombatom hármasban megyünk.
- Sziasztok - öleltem meg mindkettőjüket.
- Szia. Mehetünk? - kérdezte a barátnőm, Zoe. Bólintottam. Megvettük a jegyeket és bementünk a terembe, majd leültünk a helyünkre. Zayn ült középen, mi pedig a két oldalán. Elkezdődött a 3D-s film. Kényelmesen hátradőltem a széken és néztem a filmet. A mindkét kezemet a támlára tettem és a film közepe felé azt vettem észre, hogy Zayn lassan hozzám ér. Először azt hittem, hogy csak véletlenül, így kicsit arrébb húzta a kezem, de mikor ezután is megérintett, tudtam, hogy direkt csinálja.
- Mit csinálsz? - hajoltam oda hozzá. Válaszul csak rám mosolygott, majd kezét a combomra tette. Kicsit megugrottam, mikor egyre feljebb haladt, míg el nem érte az érzékeny pontomat.
Kicsit fészkelődtem, próbáltam a kezét elvenni onnan, de nem ment.
- Zayn - mondtam ki nehezen, mire egy önelégült mosoly jelent meg arcán és - végre - elhúzta a kezét. Megkönnyebbülten felsóhajtottam és néztem tovább a filmet. Láttam, hogy Zayn oldalra nézve bámul engem és néha-néha az ajkába harap. Egy idő után már nem bírtam tovább és rákérdeztem.
- Zayn, mi van veled?
Ránézett Zoe-ra, hogy biztosan nem néz minket, majd visszafordult.
- Már egy ideje tetszel nekem - mondta halkan. Kikerekedett szemmel néztem rá, s ő még mindig csak mosolygott.
- Nem szabad - ráztam meg a fejem. - Neked ott van Zoe.
- De nekem te kellesz - mondta közel hajolva hozzám, mire bizsergés járta át a testem. Őszintén szólva nekem is tetszik Zayn már régóta, de bemagyaráztam magamnak, hogy ő és Zoe együtt vannak. Beletörődtem. Erre most itt van, engem akar.
Lassan vége lett a filmnek, felkapcsolták a villanyt. Kimentünk a teremből, visszaadtuk a szemüvegeket és kimentünk a moziból is. Már este felé járt és kezdett sötétedni. Köztudott, hogy félek a sötétben.
- Akarod, hogy hazakísérjünk? - kérdezte Zoe.
- Igen, az jó lenne - bólogattam. Ismét Zayn ment középen és fogta Zoe kezét. Néha az enyémet is meg-meglökdöste, de én olyankor elhúztam.
Megérkeztünk hozzánk, a szüleim pont nem voltak otthon és behívtam őket egy kicsit. A szobámban beszélgettünk és nevetgéltünk, mikor megszólalt Zoe telefonja és kiment a szobából, hogy felvegye.
- Őrjítően nézel ki - mondta Zayn kivágott felsőmre nézve, majd megharapta alsó ajkát. Kicsit közelebb hajolt és mélyet szívtam a levegőbe. Nagyon kellemes illata volt.
- Ezt nem szabad - fordítottam el a fejem, mikor már majdnem megcsókolt. Zoe bejött és szerencsére nem látott semmit.
- Anya hívott, hogy haza kell mennem.
- Kikísérlek - álltam fel. Az ajtóban elköszöntünk, becsuktam azt, majd mikor megfordultam, Zayn már ott állt mögöttem. Feltűnően a dekoltázsomra nézett, majd vissza a szemembe. Félresöpörte a hajamat és a nyakamat kezdte erősen szívni. Lehunytam a szemeim és kéjesen felnyögtem, majd megfogtam a mellkasát, hogy eltoljam magamtól. Ez nem sikerült.
Már kezdtem ellazulni, mikor észbe kaptam. Kipattant a szemem, erőt vettem magamon és Zaynt az ajtó felé kezdtem tolni.
- Zayn, most menj el, kérlek!
- Ne csináld ezt - tárta szét a karjait.
- Nem tehetem ezt Zoe-val - magyaráztam tovább és kinyitottam az ajtót.
- Nem akarsz egy kicsit szórakozni? - biccentette félre a fejét és közeledni kezdett. Tényleg csábító volt az ajánlat, de nem tehettem.
- Nem - próbáltam határozott lenni.
- Rendben - mondta másodpercekkel később. - Akkor szia.
Elindult kifelé, majd mikor be akarta csukni az ajtót, hirtelen megfogta a két csuklómat és a felhoz nyomott, a lábával becsapta az ajtót. Belenéztem barna szemeibe, amik rögtön elvarázsoltak. Halk zihálásunkat lehetett hallani, majd Zayn megcsókolt. Annyira jó volt és már, ha akartam volna se tudtam volna ellenkezni. Vadul faltuk egymás ajkait nem foglalkozva a külvilággal.
Kezét a fenekemre tette és erősen belemarkolt, mire egy apró nyögés szaladt ki a számon. Ez hatalmas mosolyt csalt az arcára, majd megfogta a combomat és felkapott. Lábaimat csípője köré fontam és bevitt a szobámba. Becsukta az ajtót, majd az ágyra fektetett és fölém tápászkodott. Ajkait újra éreztem az enyémeken, nagy keceit a combomon. Tudtam, hogy olyan dolgot csinálok, amit nem kéne, de egyszerűen nem tudtam neki ellenállni.
Hanyatt löktem és a csípőjére ültem.
- Kis vadóc - mosolygott, közben kezét a fenekemre tette. Lehajoltam és csókolgatni kezdtem a nyakát, miközben megfogtam pólóját és lassan húztam felfelé. Kibújtattam belőle, majd a földre dobtam és pár másodpercig csodáltam kidolgozott felsőtestét. Zayn kigombolta a nadrágom övét, majd a hátamra görgetett és lehúzta a nadrágomat. Pólómtól is gyorsan megszabadult és lábaim közé fészkelte magát. Tarkójánál fogva magamhoz húztam és vágyakozóan megcsókoltam.
Eközben ő kikapcsolta a melltartómat és levette rólam, majd a nyakamtól a melleimig végigpuszilgatott. Mellbimbómnál megállt, a szemembe nézett, majd folytatta.
Halk nyögésekkel díjaztam érzéki tetteit. Levette a bugyimat és szó nélkül felnyomta két ujját. Keményen ujjazott, miközben arcomat fürkészte. Nagyokat nyögtem és ziháltam, miközben egyre közelebb kerültem a csúcshoz.
Hirtelen ujjait kihúzta, majd felállt és elkezdte kigombolni a nadrágját. Ámulattal figyeltem, amint előttem vetkőzik. Nagyon izgató volt.
Mikor boxerétől is megszabadult, férfiassága szinte a hasa alját érintette. Visszamászott hozzám és vadul megcsókolt. Megfogtam a férfiasságát, s hirtelen a kezem után kapott.
- A-a. Nem játszadozunk többet - kacsintott, majd féloldalasan mosolygott és megcsókolt. Végigsimított a combomon, majd kezét a sípcsontomra helyezte. Megfogta a csípőmet és hirtelen belém hatolt. Felsikítottam a fájdalomtól, de ez látszólag nem zavarta. Gyorsan mozgott bennem én pedig próbáltam visszatartani a nagy sikolyokat. Beletúrtam a hajába, majd körmeimet a bőrébe vésve végighúztam a hátán. Lábaimat a levegőbe emeltem és a nyögéseim egyre nagyobban lettek. Zayn a nyakamba zihált, néha meg is szívta.
Amikor a legkevésbé sem számítottam rá, kihúzódott belőlem és négykézlábra állított. Hátulról hatolt belém keményen és rögtön mozogni kezdett ki-be. A kezeim már remegtek, alig bírtam magam megtartani, de ez Zaynt nem zavarta.
- Ez az baby, mindjárt - zihált Zayn. Én is egyre közelebb voltam, majd mikor éreztem, hogy Zayn belém élvez - egy mély nyögés kíséretében -, én is elmentem. Még tolt párat, majd kicsúszott belőlem. Fáradtan feküdtem hanyatt az ágyon, Zayn pedig mellém. Ránéztem és ő is rám csillogó szemekkel. Mosolyra húzta a száját, majd közelebb jött. Megsimította az arcomat és megcsókolt.
- Azt akarom, hogy te legyél a barátnőm - suttogta.
- És mi lesz Zoe-val?
- Már rég nem olyan a kapcsolatunk, mint az elején és ezt ő is pontosan tudja. Nem lesz baj, ne aggódj - mosolygott, majd ismét megcsókolt. Magunkra húztam a takarót és Zayn karjai közt aludtam el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése