E-mailben küldték, Liam (18+)

írta: J. Réka


Éppen vásároltam, amikor anya hívott, hogy menjek haza, mert neki el kell mennie munkába valami fontos papírmunka miatt, és nincs aki beengedje a kertészt (aki amúgy az irtó szexi szomszéd srác is egyben). Nem sokáig gondolkodtam, szinte rohantam hazáig és akik láttak azok biztos egy idiótának néztek. De nem érdekelt, ezért srácért mindent megteszek! Amikor hazaértem boldogan vettem tudomásul, hogy anya már elment. Liam 1-kor jön és most 12 óra van. Tehát van még egy órám.  Felrohantam a szobámba és kiválasztottam egy kicsit rövid és mély kivágású virágos ruhát. Még kivasaltam a hajam és mire kész voltam már csengettek is. Olyan gyorsan ahogy csak tudtam rohantam le a lépcsőn. 

-Szia (T/N). :) 
-Szia Liam.- Úhh! Azok a piros ajkak *_* ! Szinte beszélnek hozzám "csókolj meg! csókolj meg!"- ÖÖÖ... gyere be. 
-Persze. Nincs kedved kijönni neked is? Legalább lenne kivel beszélnem. 
-ÖÖÖ... persze. Csak csinálok egy kis limonádét. 
-Jó. Akkor én már azért neki kezdek. 
-Ok.

Liam kiment, én pedig addig gyorsan össze ütöttem a limonádét és már vittem is ki. Amint kiértem olyan látvány fogadott, hogy még a szám is tátva maradt. Liam félmeztelenül nyírta a füvet *_*. Annyira megszédített, hogy beleestem a medencébe. A következő amire emlékszem az egy csobbanás és, hogy itt fekszem a kanapén. Liam éppen telefonál. 

-Már felébredt. Értem... rosszul vagy? Fáj valamid? 
-Nem, jól vagyok. 
-Azt mondja jól van. Szóval bevigyem a kórházba? 
-Én nem megyek kórházba!- jelentettem ki neki. 
-Azt mondja nem akar menni. Értem ... aha... köszönöm... viszlát. 
-???
-Nem kell bemenned ha már jobban vagy, de azt mondta, hogy legyen melletted valaki egy ideig csak, hogy ne ájulj el megint. :) Szóval amíg a szüleid nem jönnek haza addig én itt maradok.
-Okéé. 
-És miért lettél rosszul? 
-Hát... biztos a nap...- még se mondhatom azt neki, hogy a puszta látványa ilyen hatássak van rám.
-Amúgy jól áll a vizes ruha. 

Nem értettem, hogy mire céloz először, de aztán beugrott. A ruha teljesen rám tapadt, Liam szemei pedig a mellemre. 

-Neked is.- mondom neki vissza mivel a nadrágja teljesen ráfeszült. És a kis dudor a nadrágján eléggé szembetűnő. Következő pillanat pedig már csak az, ahogy kanapén pucéran (?!) fekszünk egymáson. Ajkaink vad és forró csókcsatákat vívnak. Keze lassan levándorol  a testemen és szétteszi lábaimat, hogy közéjük férkőzhessen. Nyelve bejutást kér, amit gondolkodás nélkül megadok neki. Mosolyra húzza száját és egyre lejjebb halad. Mikor már középpontomnál van kidugja rózsaszín nyelvét és kíméletlenül nyalni kezd. Egyre hangosabbakat nyögök és sikolyaimat próbálom visszatartani, nehogy meghallják a szomszédok. Érzem lenn, ahogy Liam mosolyog. 

-Liam! Mindjááárt.. kö...ö..zel...-mondom neki vagyis inkább dadogom.
-Inkább nem.- vigyorog el perverzen. Újra megcsókol mire én fordítok helyzetünkön és ő kerül alulra. Vigyorogni kezd. Ezek szerint élvezi a helyzetet, nagyon is bár tőlem nem jobban. Apró csókokat hagyok a testén mindenhol. Közben ő hol hátamat, hol oldalamat simogassa. Mikor már lenn vagyok farkánál, aminél nagyobbat életembe nem láttam. Elkezdem először kiverni majd később a számat is csatlakoztatom. Úgy tűnik, hogy Liamet nem igazán érdeklik a szomszédok mert egyáltalán nem fogja vissza magát hangok terén. 
-Ez az!! Még egy kicsit... és...-itt abba hagytam és pimaszul felnézek rá-elmentem volna...-fejezi be a mondatát, amit szerintem egyáltalán nem így akart volna.
-Te kis huncut.- mosolyog rám. Szinte maga alá gyűr és elkezdi kezével csiklómat izgatni. És két úját belém helyezi. 
-Liam... téged akarlak.- suttogom csábítóan a fülébe. 
-Akkor könyörögj...- ezen egy kicsit meglepődök.
-Kérlek... Kérlek szépen... csináld már!- elmosolyogja magát és teljesen belém vezeti magát. Először vár, hogy megszokjam nem épp mindennapi méretét, és utána mozogni kezd. Amilyen vagány és vad volt eddig most olyan gyengéd. 
-Gyorsíts..- nyögöm neki mire gyorsítani kezd, de érzem, hogy ez neki még mindig csak csiga tempó, és tud ennél többet is csak nem akar nekem fájdalmat okozni. 
- Döngess már!!!- Erre elvigyorogja magát és olyan tempót vesz fel, hogy a kanapé velünk együtt mozog. Minden egyes lökésnél érinti a G-pontomat. Erősen karmolom hátát míg ő a nyakamat szívja és puszilgassa. Néha pedig egy-egy gyors csókot váltunk.  
- Liam!- csak a nevét bírom nyögni.
-Én is! Csak még egy kicsit tartsd!- minden erőmet megpróbálom össze szedni. Amikor érzem ahogy Liam egy férfias morgás kíséretében belém élvez, én is át engedem magam az élvezetnek. Felettem kapkodja a levegőt és csokoládé barna szemeivel engem néz. Utána pedig egy ajtó csapódást hallunk. Kicsit reménykedem abban, hogy anyu az de tévedek. 

-Ti meg mit csináltok?!?! Azonnal szállj le a lányomról!!- kiabálja apa Liamnek. Amilyen gyorsan csak tudunk próbálunk felöltözni. 
-ÖÖ... majd akkor még találkozunk...-mondja nekem zavartam Liam (olyan cuki amikor zavarba van, illik neki a piros)
-Igen...
-Hát nem is tudom!- mondja Apu nem valami kedvesen Liamnek. 
-De én igen. Szia.
-Szia.- rám mosolyog és búcsúzóul megcsókol. Amikor kimegy apu felé fordulok. 
-Akkor már nem hiszem, hogy ezek után még "angyalkámnak" fogsz majd szólítani.

1 megjegyzés: