Balett óra (18+)

Biankának

*Louis szemszöge
A balett tanár nagyon jó barátom, így megengedte, hogy néhány haverommal bemenjünk a balett órára. Mindig is akartam látni, hogy milyen lehet egy ilyen óra.
Leültünk a terem szélébe, s ámulattal figyeltük a táncoló lányokat. Volt egy, aki különösen megtetszett. A haverjaim is észrevették, és rögtön piszkálni kezdtek.
- Bejön a kis csaj, mi?
- Tényleg jó a... khm.. mozgása - nevettek.
De én csak bámultam őt tovább.
Lassan vége lett az órának és a lányok elmentek az öltözőbe.
- Na, hogy tetszett? - kérdezte tőlünk a tanár.
- Nagyon szuper volt - mondtuk.
- Jöhettek máskor is - mosolygott, majd elment.
- Mi is megyünk - mondták - jössz te is?
- Még nem - mosolyogtam.
- Áá, megvárod a csajszit, mi? Csak okosan - röhögtek, majd elindultak kifelé.
Vártam, hogy a lányok kijöjjenek és beszélhessek a kiszemeltemmel. Jöttek is ki sorra az öltözőből, de őt sehol nem láttam. Felálltam és lassan az öltözők felé vettem az irányt.
Az ajtó elé érve bekukucskáltam a kulcslyukon, de semmit nem láttam. Kopogtam kettőt, de senki nem szólt vissza. Nyugodtan benyitottam, s ő akkor pont öltözött. Maga elé tartotta a felsőjét, s én eltakartam a szemem, de közben mosolyogtam.
- Ne haragudj.
Lépteket hallottam, majd megfogta a kezem, beljebb húzott és bezárta az ajtót. Lassan elhúzta a kezemet a szemem elől - ugyanis még mindig ott tartottam -, majd elmosolyodott. A póló már nem volt előtte, csak egy bugyiban és melltartóban állt.
- Bianka vagyok.
- Én meg Louis.
Közelebb jött és megcsókolt. Ezen meglepődtem, de rögtön visszacsókoltam. Kezem lecsúszott a fenekére, amibe erősen belemarkoltam. Felszisszent, majd kicsit meghúzta alsó ajkamat. Csípőjénél fogva felementel és a padra fektettem. Fölé másztam és heves csókcsatába kezdtünk. Ahol értem, simogattam. Vállamnál fogva kicsit meglökött, jelezve, hogy szálljak le róla. Megijedtem, azt hittem, nem akarja. De csak a pólómtól szabadított meg. Hanyatt fektetett és végigcsókolta a felső testemet. Nadrágomhoz érve lassan kezdte kigombolni az övet.
- Si..siess - ziháltam.
Már nagyon be voltam indulva, de próbáltam uralkodni magamon. Megszabadított a nadrágomtól, majd fölém mászott és megcsókolt. Kezét dudorodó férfiasságomra tette, majd angyalian elnevette magát.
- Ez a te műved - mosolyogtam.
- Akkor mindjárt teszek ellene - suttogta a fülembe, majd lemászott rólam és lehúzta az alsónadrágomat.
Megfogta és verni kezdte, mire egy megkönnyebbült nyögés szaladt ki a számon. Kis idő után lehajolt, majd amennyit tudott, bekapott. Gyorsan szopott.
- Ez az baby... nagyon jó vagy... - lihegtem, majd csukott szemmel hátrahajtottam a fejem.
Így adtam át magam az élvezetnek. Éreztem, hogy közel vagyok, s ekkor leállt.
Kérdően néztem rá.
- Nem ettől fogsz elélvezni - kacsintott, majd rám ült és megcsókolt.
Erősen a fenekébe markoltam, majd félrehúztam a bugyiját és felnyomtam két ujjamat. Belenyögött a csókunkba. Csak tartottam az ujjamat, s elkezdett mozogni.
- Nem bírunk magunkkal? - kuncogtam.
A hátára fektettem és gyorsan ujjazni kezdtem. Közben a belső combját puszilgattam, s haladtam egyre beljebb, amíg el nem értem a csiklóját. Körkörösen nyaltam, s hallottam, hogy már elég közel jár, így leálltam.
Ültem, s közben az ölembe húztam. Ráereszkedett a farkamra, majd mozogni kezdett. Csípőjével körkörösen is mozgott, ami izgalmasabbá tette a dolgot. Végigkarmolta a hátamat, amitől kirázott a hideg, s nyakába csókoltam. Kezemet a hátán végig a fenekére vezettem, s markolászni kezdtem. Éreztem, hogy gyengül, s a vállamra borult.
Derekánál fogva lefektettem, anélkül, hogy kicsúsztam volna belőle. Őrült tempóban löktem, aminek meg is lett az eredménye. Hamar elélveztünk mindketten.
Pár pillanatig pihentem, majd felálltam és öltözni kezdtem. Bianka is így tett.
- Remélem nem ez volt az utolsó kalandunk - mosolygott.
- Azt én is - mondtam, majd közelebb léptem és megcsókoltam.
- Itt a számom - nyújtott át egy kis cetlit.
- Hamar hívni foglak - kacsintottam, majd kimentem az öltözőből.

Remélem tetszett :) kérj te is rövid sztorit vagy 18+-os történetet. Írd le, hogy kivel mit szeretnél csinálni erre az e-mail címre: direction.xx@gmail.com

3 megjegyzés:

  1. Kérhetek egy olyan +18- os sztorit amibe louis es zora van es a vegen terhes leszek tole ..!?lecci!!
    Ja es durva legyen

    VálaszTörlés
  2. Kérhetek egy olyan +18- os sztorit amibe louis es zora van es a vegen terhes leszek tole ..!?lecci!!
    Ja es durva legyen

    VálaszTörlés