A haverokkal (18+)

Dreamer girlnek


- Hé, csajszi! - futott utánam az egyik legjobb barátom, Niall.
- Szia - mosolyogtam.
- Figyu, ma este a haverokkal iszunk valamit. Csatlakozol?
- Aha. Kik lesznek ott?
- Louis, Zayn, Harry és Liam.
- Lányok?
- Megkérdeztem párat, de senki nem ér rá. De ugye azért eljössz?
- Oké. Mikor és hol?
- Suli után nálam.
- Ott leszek.
- Szuper - mosolygott, majd eltűnt onnan.

A suliból egyenesen Niallhöz mentem, addigra már mindenki ott volt.
- Sziasztok - léptem be.
- Szia - köszöntek vissza, majd adtak 2-2 puszit is.
- Na, mi legyen első körnek? - kérdezte Niall, s két üveget tartott a kezében.
- Hm... Legyen mondjuk a likőr - mondta Zayn.
Niall mindenkinek töltött, majd gyorsan be is húztuk.
Folytattuk az ivást, s mikor már a harmadik féle italnál voltunk, kicsit szüneteltünk.
A mellettem ülő Liam kicsit közelített felém, majd feltűnően a dekoltázsomba nézett és megnyalta alsó ajkát. Felálltam, mert elég kellemetlenül éreztem magam, de ekkor szorosan mögém állt Louis. Ágyékát a fenekemhez nyomta.
- Ne menekülj, nem fogunk bántani - suttogta közel a fülemhez, majd félresöpörte a hajamat és megcsókolta a nyakamat.
Lehunytam a szememet és élveztem érintéseit. Valaki megragadta a kezemet, magához húzott, s megcsókolt. Utána kinyitottam a szemem, s láttam, hogy Niall az. Újra megcsókoltam, de most vadabbul. Kezét a hátamon keresztül a fenekemre vezette, s erősen belemarkolt. Megfogtam a pólójának alját és gyorsan levettem róla. Végigsimítottam a felső testét, s nadrágja tetejénél megálltam. Kicsit eltolt magától, s Liam felé fordított. Liam közelített, s vele is ugyanígy tettem. Aztán kikapcsoltam az övét és letoltam a nadrágját.
Harry megragadta a kezemet és maga felé húzott. Megcsókolt, majd várta, hogy tegyem a dolgom. Levettem fehér pólóját és a nadrágját is. Türelmetlenül várt még két srác, Zayn és Louis. Őket is levetkőztettem alsónadrágra. Niall felé fordultam, hogy a nadrágját levegyem, de ő már megtette.
- Rajtad még mindig van ruha, és ez nem tetszik - súgta a fülembe Zayn hátulról, majd megmarkolta a melleimet.
Kicsit felnyögtem, majd Zayn levette a fölsőmet. Felé fordultam, s kezemet dudorodó férfiasságára tettem. Közben mögém jött Harry és kikapcsolta a melltartómat. Lehúzta a vállamon a pántot, majd a melltartót a földre dobta. Közben Zayn kigombolta a nadrágom övét, és gyorsan lehúzta rólam.
A fiúk kényelmesen leültek.
- Táncolj baby - mondta Liam.
Ringatni kezdtem a csípőmet, s próbáltam minél dögösebb lenni. Beletúrtam a hajamba, fordultam egyet, közben a csípőmet körkörösen mozgattam.
- Elég! - jött felém Louis - elég a kínzásból.
Értettem a célzást. Leguggoltam elé, letoltam az utolsó ruhadarabját, majd bekaptam farkát. Gyorsan szopni kezdtem, s nagy nyögések szaladtak ki a száján. Megfogta a tarkómat, s diktálta a tempót.
- Ez az, baby... - zihálta.
Mellém állt Niall, letolta a boxerét, s megfogtam péniszét. Verni kezdtem neki, így már kettejüket kényeztettem egyszerre. Hangos nyögéseiktől én is egyre jobban beindultam. Szabad kezemmel rámarkoltam Louis heréjére, amitől rögtön elélvezett. A számba kerülő folyadékot engedelmesen lenyeltem.
Folytattam Niall kényeztetését, s ő is hamar a csúcsra jutott. Louis és Niall elégedetten ültek le.
Zayn a derekamnál fogva az ágyra fektetett, s lábaim közé pozicionálta magát.
- Húúú, Zayn már rögtön a lényegre tér - röhögött Niall.
Zayn megcsókolta a nyakamat, s közben lassan belém hatolt. Előző tettével ellentétben gyorsan kezdett tolni. Liam mellém térdelt, s várta, hogy kényeztessem. Megfogtam méretes farkát és gyorsan verni kezdtem neki. Mind a hárman nagyokat nyögtünk, s éreztem, hogy én már közel vagyok. Gyorsabban mozgattam a kezemet Liamen, s Zayn is gyorsított a tempón.
- Ahh - élvezett el Liam egy nagy nyögés mellett.
Végigkarmoltam Zayn hátát, s éreztem, hogy belém élvez, ami engem is a csúcsra vitt. Kihúzta magát belőlem, s felültem. Ránéztem Harryre, aki már szinte remegett a vágytól. Elölről az ölébe ültem, lassan ráereszkedtem büszkeségére és mozogni kezdtem. A csípőmnél fogva diktálta a tempót, s közben mindketten nagyokat nyögtünk. Beletúrtam göndör hajába, s éreztem, hogy gyengülök. Harry vállára borultam, s ekkor leállított. Négykézlábra fordított, s hátulról hatolt belém. Felsikítottam, s rögtön gyors tempóban kezdett tolni.
Niall elém térdelt.
- Nekem nem volt elég az előző - mondta.
Számba csúsztatta büszkeségét, s csípőjét mozgatta. Egy idő után a nyögéseim olyan sűrűk lettek, hogy kézzel folytattam Niall kényeztetését.
A fiúk körülöttünk önkielégítést végeztek. Az egész ház a nyögéseinktől zengett.
Éreztem, hogy közel vagyok.
- Harry... - ziháltam.
Gyorsított, s szinte egyszerre élveztünk el. Mikor Harry kicsúszott belőlem, bekaptam Niall farkát, s gyorsan szopni kezdtem. Fél perc múlva a számba élvezett, amit lenyeltem.
Lihegve összeszedtük a ruháinkat, s felöltözünk.
- Máskor is lóghatnánk együtt.
- Ja, nagyon jó vagy baby!
- Majd találkozunk - ezzel mindenki hazament, s velük együtt én is.

Remélem tetszett :) kérj te is rövid sztorit vagy 18+-os történetet. Írd le, hogy kivel mit szeretnél csinálni erre az e-mail címre: direction.xx@gmail.com

1 megjegyzés: