Koncert után egy kis Larry (18+)

Nórinak


Már csak egy kicsi van a koncertből, aztán végre kettesben lehetek Louisszal.
Már csak 10 perc.
5 perc.
2 perc.
És vége!
Louis boldogan jött oda hozzám és megcsókolt.
- Gyere baby a hotelba.. Van egy kis meglepetésem - suttogta, mire bólintottam. Harry is jött velünk, amit nem értettem.
Mikor megérkeztünk, bementünk és Louis bezárta az ajtót, hogy senki se zavarjon.
Rögtön csókolni kezdett, közben az ágy felé tolt. Ledöntött és egyre hevesebben csókolt. Harry még mindig ott állt.
- Van kedved bevonni őt is? Ne álljon ott szegény egyedül - mosolygott Louis, mire belementem. Harry elé álltam. Kajánul elmosolyodott, majd közelebb lépett és megcsókolt. Eközben belemarkolt a fenekembe. Gyorsan kibujtattam a pólójából, amit aztán a földre dobtam. Leguggoltam és kikapcsoltam az övét.
- Hű csajszi, te nem húzod az időt - mosolygott Harry.
Levettem a nadrágját és kilépett belőle.
- Olyan élményben lesz részed, mint még soha - jött oda mögém Louis, amikor felálltam. Felé fordultam, lelöktem az ágyra és a csípőjére ültem. Felültettem, hogy levehessem a pólóját, majd végigsimítottam a felsőtestén. Szenvedélyesen, de mégis vadul csókolt. Lemásztam róla és levettem a nadrágját. A boxere szűkösnek látszott, amin muszáj volt elmosolyodnom.
Harry felhúzott magához, majd a hátam mögül a fülembe suttogta rekedtes hangján:
- Rajtad még mindig van ruha, és ez nem tetszik.
Felé fordultam és hagytam, hogy azt tegyen, amit akar.
Felkapott az ölébe, majd velem együtt leült az ágyra. Louis mögém jött és lassan kezdte felhúzni a pólóm. Harry fokozatosan csókokkal lepte el a hasam.
Mikor már nem volt rajtam póló, Harry szorosan magához húzva csókolt és közben kikapcsolta a melltartómat. Louis véglegesen levette, majd Harry masszírozni kezdte a melleimet. Louis eközben félresöpörte a hajamat, majd apró csókokat hagyott a nyakamon és a vállamon.
Az izgalomtól már kicsit nyögdécseltem, mire Louis felkapott és hanyatt fektetett az ágyon. Fölém mászott és hatalmas gyorsasággal húzta le a nadrágomat a bugyimmal együtt. Ledobta a ruhákat a földre, majd gyorsan nyalni kezdett.
Pár perccel később két ujja is társult a nyelvéhez, közben a szabadon maradt kezével a combomat markolászta. Harry mellettem ült, letolta a boxerét és magát elégítette ki.
Én vettem a kezembe a férfiasságát, mire kezein hátul megtámaszkodott és hátra döntötte a fejét. Gyorsan vertem neki.
Éreztem, hogy már nekem is közel a csúcs, s ezt jeleztem Louisnak a nevének nyögésével. Ekkor abba hagyta, s én is Harry kényeztetését.
Felültem és kajánul mosolyogtam Louisra. A hátára fordítottam, megszabadítottam a boxerétől, majd gyorsan szopni kezdtem.
- Ahhw ez az baby, nagyon jó vagy - zihálta. Megfogta a tarkómat és ő vette át az irányítást. Ekkor tudtam, hogy közel van a csúcshoz, így abba hagytam.
- Mo-most miért? - lihegte.
- Te se hagytál engem elélvezni - másztam fölé, majd mohón megcsókoltam. Le akartam mászni róla, de ekkor megfogta a karomat.
- Négykézlábra! - utasított. Ilyen pózban még nem csináltuk, de mindketten szeretünk új dolgokat kitalálni.
Louis elém térdelt, amin meglepődtem. Azt hittem, ő fog hátulról belém hatolni, de közben Harry. Nagyot sikítottam a méretétől.
Az előttem térdelő Louis szerszámát a számba vettem és szopni kezdtem, ismét.
Közben Harry lassan mozogni kezdett, s a melleimet is markolászta. Nyögni kezdtem, mikor gyorsított, így Louis kényeztetését kézzel folytattam. Mindhárman hangosakat nyögtünk, szinte egyszerre.
Éreztem, ahogy Harry belém élvez, de mielőtt én is elmehettem volna, kihúzta farkát belőlem. Kérdően néztem rá.
- Te se hagytál engem először elélvezni - kacsintott.
Hanyatt feküdtem a kimerültségtől és Louis fölém mászott. Megcsókolt, majd gyorsan belém tolta magát és mozogni kezdett.
Összetapadt izzadt testünk. Simogattam a hátát, néhányszor a körmömet is beleeresztettem, amitől csak gyorsított. Csókolgatta a nyakamat, majd a melleimre tért rá.
- Louis, én mindjárt... - és nem tudtam befejezni, mert elélveztem. Tolt még rajtam párat, majd ő is követett.
Pár másodpercig pihent a mellkasomon, majd adott egy puszit a homlokomra és leszállt rólam.
Mindhárman felöltöztünk és boldogan mentünk ki a hotelszobából.

Remélem tetszett :) kérj te is rövid sztorit vagy 18+-os történetet. Írd le, hogy kivel mit szeretnél csinálni erre az e-mail címre: direction.xx@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése