Alive (18+)

H. Melinek


A barátommal, Ben-nel készültem este buliba, mint minden szombaton. Mindig a legjobb helyekre visz, és egész éjszaka szórakozunk. Folyton így van, néha egy kicsit unalmas. A jóból is megárt a sok...
A tükör előtt még egy utolsó pillantást vetettem magamra, majd beleléptem a cipőmbe és elindultam. Ben a ház előtt várt.
- Csinos vagy - mosolygott, majd magához húzott és megcsókolt. Totál dejavu érzésem volt. Mintha már ez párszor megtörtént volna. Ja, igen... mindig ugyanaz!
Elindultunk a szórakozóhelyre, s a zene dübörgését már kintre lehetett hallani. Átkarolva a derekamat kinyitotta az ajtót, majd besétáltunk. Az erős piaszag már önmagában részegítő volt. Odamentünk a pulthoz, kértünk egy-egy italt, majd leültünk és vártunk.
- Egyre jobb itt a hangulat - nézett körül, s láttam, hogy a szeme egy szőkeség fenekére téved. Bezzeg ha én csak rápillantok egy pasira, már féltékenységi jelenetet rendez.
Megkaptuk az italokat, megittuk, majd szokásához híven elvitt táncolni. A táncparkett közepére mentünk, közel húzott magához és a zene ütemére ringattam a csípőmet. Keze fel-le járt a combomon és a testemen, már minden mozdulatát ismertem.
- Szevasz, Ben! - jött oda az egyik haverja, és lepacsizott vele.
- Cső, ezer éve nem láttalak! - fordult felé. - Megiszunk valamit?
- Persze!
Elmentek a pulthoz, engem pedig ott hagyott. Csak álltam, mint egy rakás szerencsétlenség, amikor két kezet éreztem a derekamon. Egy test hátulról hozzám simult és az illető fülemhez hajolt.
- Nem szép, hogy itt hagynak a táncparkett közepén egy ilyen csinos lányt.
Mély, rekedtes hangjától végigfutott rajtam a hideg. Megfordultam, hogy megnézzem, ki az. Olyan volt, mintha egy angyalt látnék. Barna, göndör fürtök, smaragdzöld szemek egy irtó szexi mosollyal párosítva. Fekete pólóján keresztül is lehetett látni, hogy kidolgozott felsőteste van, amitől akaratom ellenére is az ajkamba haraptam.
- Harry vagyok - mosolygott. - Na és te, szépségem?
Ismét a szemébe néztem, majd visszarángattam magam a földre.
- Meli vagyok - húztam mosolyra a számat. Valami nagyon megfogott benne, talán a laza stílusa, vagy az egyszerűen tökéletes külsője.
- Van kedved táncolni? Én nem hagylak itt - kacsintott. Pár másodpercig haboztam, de csakis Ben miatt, végül belementem. Úgyis a barátjával van elfoglalva és egy táncból még nem lesz semmi.
Megfogta a kezemet, kicsit arrébb húzott, hogy ne legyünk a középpontban. A hátam mögé állt, s úgy kezdtünk egy táncolni. A csípőm ütemesen mozgott az övével együtt, közben keze a testemet járta be. Elfeledtette velem a világot, egyszerűen csak jól éreztem magam. Becsuktam a szememet, majd puha ajkait éreztem a nyakamon. A pulzusom emelkedni kezdett, s a levegőt szaggatottan fújtam ki. Eddig senki sem váltott ki belőlem ilyet, még Ben sem.
Ágyékát a fenekemnek nyomta, mire egy halk sóhaj szaladt ki a számon. Éreztem, hogy finoman megszívja a bőrömet, s a fejemet hátrahajtottam. Végigcsókolta a nyakamat, majd a fülemhez hajolt.
- Menjünk hozzám - súgta. Már épp ki akartam mondani egy meggyőző igent, amikor eszembe jutott Ben.
- Nem lehet - sóhajtottam. Lassan elengedett, majd maga felé fordított és komolyan nézett a szemembe.
- Ha a barátod miatt... tudod, látszik, hogy már unod. Nem élhetsz így, fiatal vagy, ki kell használnod mindent.
Igaza volt, és legszívesebben már ott letepertem volna. De féltem, hogy Ben olyan tesz Harry-vel, amit nagyon meg fog bánni.
- Vagy te nem akarod? - nézett a szemembe.
- Már hogyne akarnám - csúszott ki a számon, mire féloldalasan mosolygott. - De te nem ismered Ben-t, ha megtudja, hogy egyáltalán csak táncoltunk, engem kicsinál veled együtt.
- De akkor miért jársz vele? Tudod, most is a csajokat stíröli - biccentett a fejével Ben felé. Épp egy bombázó rázta magát előtte, ő pedig szemmel láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. - Csak légy eleven, ne élj vele úgy, mintha házasok lennétek. Ahhoz még fiatal vagy.
Nyeltem egyet, majd újra a szemébe néztem.
- Menjünk - mosolyogtam. Nem kellett kétszer mondani, megfogta a kezemet és elindultunk hozzá.
- Tudod már láttalak egy párszor, de mindig arra vártam, hogy a pasid egyedül hagyjon.
Az ujjainkat összekulcsolta, amit egyáltalán nem bántam. Vele ezerszer jobban éreztem magam, mint Ben-nel.
- Én még sose láttalak. Na jó, nem is nagyon nézhettem körül...
Amíg megérkeztünk hozzá, nagyon jól elbeszélgettünk és kicsit ismerkedtünk is. Kiderült, hogy nem csak a külsője olyan eszméletlenül jó, de a belsője is. Humoros és kedves srác, valamint iszonyatosan jól tud flörtölni.
Kinyitotta az ajtót, bementünk, majd rögtön nekiesett az ajkaimnak. Vadul csókolóztunk, közben levette rólam a kabátot és kibújtam a cipőmből is. A falhoz nyomott, s hozzám simult, így szinte az összes testrészünk érintkezett. Már a csókja is teljesen felizgatott, alig bírtam magammal.
Puha tincsei közé túrtam, megfogta a combomat és felkapott, majd elindult velem a szoba felé. A lábával berúgta az ajtót, majd a hatalmas franciaágyra fektetett. Fölém mászott, közben a csókunk egy pillanatra sem szakadt meg. Lábaim közé fészkelte magát, és ágyékát egy párszor nekem nyomta.
- Akarlak - súgta a fülembe, majd a nyakamat kezdte csókolgatni. A fantáziám teljesen beindult, nem bírtam magammal. Akaratosan a hátára löktem, s ráültem a csípőjére. Egy kaján mosoly jelent meg az arcán, mire lehajoltam hozzá és megcsókoltam. Kezemet a pólója alá vezetettem, s végigsimítottam a kockáin. Elkezdtem felfelé húzni az anyagot, majd lekaptam róla és a földre dobtam. A felsőteste felülmúlta minden képzeletemet. Nyakához hajoltam, s finoman csókolgatni kezdtem.
Kezét a fenekemre helyezte, s kicsit megmarkolta, mire megszívtam a bőrét. Lehúzta a ruhámon a cipzárt, levette rólam és ledobta a földre. A hátamra fordított, s fölém pozicionálta magát. Felhúzta és széttette a lábaimat, közéjük furakodott és szenvedélyesen megcsókolt. Közben bugyin keresztül simogatni kezdett, s belemosolygott a csókunkba.
- Kitől lettél ilyen nedves, cica? - nézett rám, s a gödröcskék megjelentek az arcán.
- Tőled - fogtam meg a tarkóját, majd egy újabb csókért húztam magamhoz. A hátam alá nyúlt, egy laza mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, s lehúzta a pántokat a karjaimon. A fehérneműt eldobta, majd melleimnek esett. Egyiket a kezével, másikat a szájával kényeztette, én pedig becsuktam a szemeimet és zihálni kezdtem, miközben a fürtjei csikizték a bőrömet. Mikor ezt megunta, végigpuszilta a hasamat és megfogta a bugyimat. Épp le akarta húzni, amikor megfogtam a kezét.
- Várj, rajtad még mindig túl sok a ruha - néztem rá, mire elmosolyodott és fölém mászott.
- Akkor tegyél ellene - nyomott egy kis puszit az ajkaimra, majd a hátára fordítottam. Kikapcsoltam az övét, majd megemelte a csípőjét, hogy le tudjam venni a nadrágját. Hosszú, vékony lábain végighúztam az anyagot, eldobtam, majd a tekintetem a boxerére tévedt. Már így is nagynak látszott, s mielőtt még teljesen beindult volna a fantáziám, megfogta a csuklómat és magára húzott. Megcsókoltuk egymást, közben férfiasságához dörzsöltem magam. Halkan zihálni kezdett, s éreztem magam alatt, hogy keményedik.
Hirtelen fordított a helyzetünkön, majd letépte rólam a bugyit és iszonyatosan gyors tempóban kezdett nyalni. Kéjesen nyögtem, s a takaróját szorongattam, miközben ő tovább csinálta. Egyik kezemmel a hajába túrtam, s kicsit meghúztam a tincseit.
- Ah, Harry - sóhajtottam fel, mikor éreztem, hogy már nem sok kell. Abbahagyta a tetteit, s vigyorogva mászott fölém.
- Finom vagy, baby - csókolt meg, amiből újra percekig tartó csókcsata lett. Levettem róla a boxerét, hanyatt fektettem és megfogtam a férfiasságát. Elkezdtem húzogatni a kezemet, ő pedig hátrahajtotta a fejét és nagyokat sóhajtozott. Amikor a legkevésbé számított rá, lehajoltam és bekaptam. Felnyögött, majd mikor mozgatni kezdtem a fejemet, a tarkómnál fogva diktálta az ütemet. Folyamatosan nyögött, sóhajtozott, majd mikor már tudtam, hogy nem sok kell neki, abbahagytam. Kifújta a levegőt, majd megfogta a kezemet és maga alá fektetett. A szeme már sötét volt a vágytól. Vadul megcsókolt, eközben bepozicionálta magát  lábaim közé. Kicsit hozzám nyomta a szerszámát, majd újra elhúzódott.
- Ne kínozz - ziháltam, s a lábaimat a csípője köré fontam, mire elmosolyodott és szép lassan belém tolta magát. A méretétől felnyögtem, majd lökni kezdett és fokozatosan gyorsított. A nyögéseket nem bírtam visszafogni, a csípője egy idő után ütemesen mozgott. Mélyeket lökött gyorsan, s az egész ház a nyögéseinktől zengett.
Csókolgatni kezdte a nyakamat, s tudtam, hogy nekem már nem sok kell. A hátára löktem, így én kerültem fölülre és körözni kezdtem a csípőmmel.
- Te jó ég - zihált, s megmarkolta a fenekemet. Gyorsan mozogni kezdtem, ő pedig alulról egyszer-egyszer döfködött, aminek hamar meg is lett az eredménye. Szinte egyszerre mentünk egy el hangos nyögés közepette.
Még egy kicsit mozogtam, majd lihegve a szemébe néztem. Megfogta a tarkómat, s magához húzott egy gyengéd csókért. Lemásztam róla, s mellé feküdtem, hogy kifújjam magam. Pár percig nem szólaltunk meg, csak lestünk ki a fejünkből, pedig annyi mondanivalóm lett volna.
- Harry - néztem rá, s ő is felém fordította a fejét. - Igazad volt, szakítanom kell Ben-nel.
Halványan elmosolyodott, s megsimította az arcomat, majd megcsókolt.
- Ha már túl leszel rajta, és úgy érzed, kész vagy egy újabb kapcsolatra, hívj fel - mosolygott, majd felült és elkezdett öltözni. Az ágyon ült, én pedig mögé térdeltem és hátulról átöleltem.
- Tudod, nincs min túl lennem, mert egy ideje már nem is szeretem őt. Szóval... ez a szakítás nem nagyon fog megviselni.
- Akkor vehetem úgy, hogy a barátnőm vagy? - nézett rám mosolyogva, csillogó szemekkel.
- Két perc múlva igen, amint felhívtam Ben-t - mosolyogtam, majd elővettem a telefonomat. Felhívtam őt, majd elmagyaráztam neki, hogy ez így nem mehet tovább, szakítani akarok. Egy kicsit sokkolta őt, amit mondtam, de végül sikerült vele szakítanom. Így már belemehettem egy olyan kapcsolatba, amiben tényleg úgy érzem, hogy élek és boldog vagyok.


És egy jó hír: újra lehet kérni tőlem is sztorikat! Írjatok chaten, komiba vagy e-mailben: direction.xx@gmail.com vagy brittcarter0813@gmail.com
~E

32 megjegyzés:

  1. Hali! :) Kérhetek BooBoo névre , egy Louis-osat? :D előre is nagyon köszönöm! (Vad legyen! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia én egy Niall nagyon durva ,eröszakosat és vadat köszi ,Sz .Timi névre

    VálaszTörlés
  3. Hello!:) Tök jó lett a sztori:) Szeretnék kérni egy Niall-eset:D köszönöm♥

    VálaszTörlés
  4. sya kaphatok egy Harryset Dorii P. nevre??

    VálaszTörlés
  5. Hello!:) Tök jó lett a sztori!:D szeretnék kérni Niall-esett♥:) köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Rendben, mindenkit felírtam! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia.Szeretnék egy olyan sztorit amiben mind az 5 fiú benne van és legyen vad.Dindoo névre szeretném.Köszi :)

    VálaszTörlés
  8. hali kaphatok egy Louis-at K.Niki névre? előre is köszi :)

    VálaszTörlés
  9. Szia! Anna névre kérnék Louis-szal. Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  10. Sziaa! En szeretnek laura nevre egy megeroszakolosat Harryvel;)

    VálaszTörlés
  11. Szijja en szeretnek Victoria nevre egy gyengéd első alkalmat Liam-el :)

    VálaszTörlés
  12. Szia, kérhetek Niall-el egy sztorit Eszti névre? :))

    VálaszTörlés
  13. Szia Bogi névre egx Liameset lécci :)))

    VálaszTörlés
  14. Szia egy Tekla névre egy Liam-eset (megerőszakolósat) :))))))

    VálaszTörlés
  15. Szia, Harryvel szeretnèk egyet.:)) rád bízom milyen legyen.;)

    VálaszTörlés
  16. Szia!:)
    Liammel kérhetnék egy romabtikusat Betti V. Névre? Előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  17. Hello , kérhetek Zsófi névre egy Zayneset ?

    VálaszTörlés
  18. Szia:) Kérhetek egy erőszakos, vad sztorit Harryvel M.Kata névre?:) Előre is köszönöm!:)

    VálaszTörlés
  19. Szia :)
    Kérhetnék egy lágy de azért vad sztorit Liamel? :)
    Rebecca Jasmine névre? :)
    Előre is köszönöm :) !

    VálaszTörlés
  20. Szia:) kérhetnék egy nagyon durva és vad sztorit Zayn-nel, Gina névre?:)<3
    előre is nagyon köszönöm!:)

    VálaszTörlés
  21. Szia kérhetek egy Nialleset S.Kriszti névre? :)

    VálaszTörlés
  22. Rendben, felirtalak titeket! :)

    VálaszTörlés
  23. Szia!:) nagyon Jò lett a sztory:))kérhetnék egy nagyon vad,ès erőszakos sztoryt zaynnal ès louissal??becky névre előre is nagyon köszönöm!:)

    VálaszTörlés
  24. Szia Tudom hogy sokan kértek stotyt de ha még be lehetne engem szorítani akkor szeretnék kérni egy Larry storyt. Szeretném ha Durva lenne de happy end legyen a vége. Köszii.

    VálaszTörlés
  25. En is kernekgy durva Zaynesetahol a vegen osszejonnek<3 Choo nevre kernem :)Koszi elore

    VálaszTörlés
  26. Hali!Szeretnék kérni egy Liames sztorit!De csak ha nem zavarlak és ha van rá időd!Előre is köszi!

    VálaszTörlés