Könyvtár (18+)

L. Annának


Suli után nem tudtam mit kitalálni, így a változatosság kedvéért elmentem a könyvtárba. Na, meg úgyis ki kellene kölcsönöznöm egy könyvet irodalom órára.
Bementem a csendes helyre.
- Jó napot! - köszöntem oda a könyvtáros nőnek.
- Szervusz. Segíthetek?
- Igen, a Bánk Bánt szeretném kikölcsönözni.
- Rendben, gyere velem - szemüvegét az asztalra tette, majd elindult a könyvespolcok között, én pedig követtem. Megálltunk egy helyen, a nő leguggolt, majd a kezembe nyomta a könyvet.
- Köszönöm szépen.
Odaadtam az olvasójegyem, majd gondoltam egyet, és leültem a könyvtár leghátsóbb részébe olvasni. Ott legalább csend van és nyugodtan tudok koncentrálni.

Nem tudom, hogy mennyi ideig merültem el a sorok között, de hirtelen négy lábat láttam meg magam előtt, majd felnéztem. A két srác állt ott, akik nekem már egy ideje bejönnek. Zayn és Harry. Rengetegen odáig vannak értük.
- Szia, mit olvasol? - ült le az egyik oldalamra Zayn. Tudtam, hogy nem is érdekli, mit olvasok. Miért is érdekelné? Az tuti, hogy valami hátsószándéka van.
- Bánk Bánt - mondtam, s próbáltam rájönni, mit akar. Próbáltam, de nem sikerült. Csak mosolyogva bámult engem, miközben egyszer-kétszer felpillantott a másik srácra, aki pár perc múlva a másik oldalamon foglalt helyet.
- És nem unod? Szerintem szünetet kéne tartanod - mosolyodott el kajánul, és azt hiszem, kezdtem megérteni, hogy mit akarnak. Nem tudom, hogy megtiszteltetésnek, vagy megalázásnak vegyem. Végül is, akiket megkapnak, azok mind gyönyörű lányok, én pedig inkább az átlagos kategóriában vagyok.
- Nem, nem szeretnék szünetet tartani - mondtam, majd gyorsan a könyvet kezdtem fürkészni. Berezeltem. Olyan jó lett volna velük egy kicsit szórakozni, de megijedtem.
- Dehogynem - mondta halkan Zayn, majd a könyvet lassan kivette a kezemből és az asztalra tette. Megszeppenve néztem rá, s éreztem, hogy a pulzusom emelkedik.
- Csak lazíts - hajolt közelebb Harry. Lehunytam a szemem és egy mély levegőt vettem, miközben eldöntöttem, hogy nem hátrálok meg. Talán csak egy ilyen lehetőséget kapok és nem akarom elszalasztani.
Puha ajkakat éreztem a nyakamon, ami arról az oldalról jött, ahol Harry ült. Zayn felé hajtottam picit a fejem, így Harry jobban hozzám fért. Lágyan szívni kezdtem a bőrömet, ami belőlem egy halk sóhajt hozott ki.
Zayn felállt, majd a kezemet megfogva felhúzott és finoman megcsókolt, miközben kezét a fenekemre helyezte. Lassan felfelé kezdte húzni a felsőmet, majd egy könnyed mozdulattal levette és a földre dobta. Éreztem, hogy kikapcsolja a melltartómat, majd a pántot végighúzva a kezemen, a földre ejti. Hirtelen két nagy kéz tapadt hátulról a melleimre, s gyengéden masszírozni kezdték. Zayn tovább csókolt, miközben éreztem a magam mögött álló Harry keményedő nadrágját.
Zayn leült, majd magára húzott lovagló ülésben.
- A pólóm nem jön le magától - mosolygott féloldalasan. Értettem a célzást, megfogtam pólójának alját és levettem róla hasának néhány részén apró puszikat hagyva.
Újra ajkaira találtam és vadul csókoltam, miközben már az övemmel küszködött. Hamarosan kikapcsolta, majd a combomat végigsimítva tolta le rólam a nadrágot. Felálltam és teljesen levettem, majd Zayn is felállt és várta, hogy megszabadítsam őt is a nadrágjától.
Letérdeltem elé és gyorsan kigombolva az övét, lehúztam róla a nadrágját. Boxere már elég szűkös volt, minek látványán ajkaimba haraptam. Megfogtam az anyag szélét és lehúztam, szerszáma szinte hasa aljáig felcsapott. Meg akartam fogni, de Harry leállított.
- És velem mi lesz? - biggyesztette le játékosan az ajkait.
Felé fordultam, majd lekaptam a felsőjét. Pár pillanatra lefagytam a testét látva, de aztán gyorsan magamhoz tértem.
Leguggoltam elé, majd letoltam a nadrágját. Az ő boxere is szűkösnek látszott, így őt is megszabadítottam.
Leült, én pedig lehajolva kezdtem szájjal kényeztetni. Fejét hátrahajtva, kezét ökölbe szorítva élvezte a tetteimet. Hirtelen felnyögtem, mikor Zayn hátulról hatolt belém. Először kicsit fájt, de aztán az érzés élvezetté alakult. Próbáltunk visszafogottan nyögni mindhárman, de az aligha sikerült.
Harry kezét a hajamba fúrta, s tudtam, hogy már közel van. Fejemet kicsit lejjebb tolta, így még többet kaptam be. Kicsit öklendeztem, de hamar megszoktam, ami meg is hozta az eredményt. Harry hangosan a számba élvezett, amit engedelmesen lenyeltem. Éreztem, hogy Zayn is elmegy, ami engem is a csúcsra vitt.
Kicsusszant belőlem, én pedig fáradtan dőltem le a heverőre.
- Nehogy azt hidd, hogy ennyi volt. Csere - mosolygott Harry, majd felhúzta a lábaimat és közéjük férkőzött. Hirtelen tolta belém magát, ami már nem is annyira fájt, mert már Zayn méretét megszoktam.
Rögtön gyors tempóra kapcsolt, s lábaimat dereka köré fontam, így még mélyebbre hatolhatott. Eközben Zayn mellém térdelt, így szerszáma pont a fejem magasságába volt. A számba vezette, majd lassan mozgatni kezdte a csípőjét. Én is rásegítettem kicsit az egyik kezemmel, a másikkal Harry hátát karmolásztam. Ismét éreztem, hogy közel vagyok a mennyországhoz, s ahogy hallottam, a srácok is.
Zayn másodpercek múlva kihúzta a számból, majd a mellkasomra élvezett. Harry hüvelykujjával letörölte, majd ajkaimhoz emelte, én pedig lassan lenyalogattam. Ahogy végeztem, Harry egy nagy nyögés kíséretében elment, ami engem is rögtön a csúcsra juttatott. Megcsókolt, majd lemászott rólam.
Kellemesen elfáradva pihegtem pár percig, majd felálltam és öltözködni kezdtünk.
- Nagyon jó voltál, baby. Ha gondolod, holnap megismételhetjük - húzta mosolyra a száját Zayn.
- Majd meglátom - mondtam a szemöldökömet felhúzva, halványan mosolyogva, majd felvettem a cuccaimat és elmentek közöttük. - Sziasztok!
- Szia - köszöntek vissza, s égető tekintetüket éreztem magamon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése