Ha már így alakult... (18+)

O. Alexandrának


Mivel már lassan nyár vége, gondoltam változtatok a kinézeten :) remélem tetszik!

A legjobb barátnőm bulijára készültem. A tükör előtt állva vasaltam a hajamat. Feltettem egy kis sminket, beléptem a magassarkú cipőmbe és már mentem is. Azt mondta a barátnőm, hogy nem lesz nagy durranás, nem lesznek 100-an, csak a haverok. Az ő haverjai.

10 perc alatt ott voltam a barátnőmnél, s kopogtam. Kinyitotta és öleléssel köszöntött.
- Nagyon csini vagy - nézett rajtam végig.
- Te is - mosolyogtam, majd bementem. Voltak vagy 30-an. Örülök, hogy ennyi haverja van. Épp le akartam ülni a kanapéra, amikor megláttam ott Harryt. Egyenesen utálom őt, mert azt hiszi, hogy olyan menő.
- Őt miért hívtad meg? - súgtam a barátnőmnek.
- Mert én jóban vagyok vele. De ha nem foglalkozol vele, ő se fog téged észrevenni.
Azzal eltűnt mellőlem. Odamentem a konyhapulthoz, s ott volt néhány srác, akikkel mondhatni, jóban voltam. Egy kicsit iszogattunk, majd a zene egyre hangosabban szólt. Harryvel szerencsére még nem találkoztam és reméltem, hogy nem is fogok.
Lassan mindenki a barátnőm köré gyűlt, aki elmondta, hogy köszöni, hogy elmentünk és, hogy érezzük jól magunkat. Mindenki talált magának egy párt. Mindenki, csak én és Harry nem. Táncoltak és szórakoztak, amíg mi egymást mellett ültünk és bámultunk ki a fejünkből.
- Miért nem mész táncolni valakivel? - kérdezte.
- Mivel nincs senki, akivel mehetnék. És te?
- Én is így vagyok - azzal beleivott a pezsgőjébe. - De tudod mit? Ha már így alakult, táncolhatnánk együtt.
- Pfff, most csak hülyéskedsz? - néztem rá.
- Nem. Inkább itt ülnél és unatkoznál?
- Hát... Na jó.. - sóhajtottam, majd felálltunk és a táncolók közé mentünk. Először csak fél méterre táncoltunk egymástól. A testemet egyre jobban átjárta a zene és egyre közelebb kerültem Harryhez. Felbátorodott és kezeit a csípőmre helyezte, mire én megfordultam neki háttal és hozzásimultam. Kezeit a combomon húzogatta fel-le, ezáltal néha felcsúszott a ruhám. Fenekemet hozzányomtam, mire egyet nyögött, s elhúzódtam tőle.
Hirtelen lassú zene csapta meg a füleinket. Körülöttünk mindenki lassúzott, mi meg csak álltunk és lestünk egymásra.
- Ömm.. akkor... - habogott Harry, majd kezeit felém nyújtotta. Egy kis hezitálás után megfogtam a kezét, majd magához húzott. Megfogta a derekamat, én összefontam a kezeimet nyaka körül és így táncoltunk. Egész kellemes volt. Talán Harry nem is olyan szörnyű, mint gondoltam. Sőt, tök jól érzem magam vele, és szerintem ő is velem.
Lassan még közelebb húzott magához és fejemet a vállára hajtottam. Éreztem, hogy egy nagyot sóhajt, majd kezét felvezette a hátamra és simogatni kezdett. Nagyon jól esett az érintése.
Nem sokkal később vége lett a lassú számnak és újra jött a gyors. Eltávolodtunk egymásról és csak mosolyogva a föld felé fordítottam a fejem. Megfogta az állam alatt, maga felé fordította az arcomat és megcsókolt. Magamon is meglepődtem, de rögtön visszacsókoltam. Hamarosan szinte téptük egymás ajkait, s mindketten kívántuk a másikat. Megfogtam Harry kezét, s felvezettem a barátnőm szobájába. Remélem nem bánja, ha egy kicsit "kölcsön veszem".
Ahogy beértünk, rögtön smárolni kezdtünk és az ágyon kötöttünk ki. Hanyatt feküdtem, s ő fölöttem, miközben kezeivel a fejem mellett támaszkodott.
Lassan kezdtem kigombolni kockás ingét, majd a hátára fordítottam, miközben levettem róla. Alattam feküdt, s várta, hogy mit fogok csinálni. Először a nyakát csókolgattam, majd a testét leptem el apró puszikkal, amit kisebb sóhajokkal jutalmazott. Övéhez érve lassan kigomboltam és letoltam róla a fekete csőgatyáját.
Felálltam, megfogtam a kezét és felhúztam. Szenvedélyesen megcsókolt, közben a hátamon lehúzta a cipzárt és levette a ruhámat.
- Hmm - mosolygott, majd megcsókolt. Háttal fordított magának, félresöpörte a hajamat és csókolgatni kezdte a nyakamat. Fejemet hátrahajtottam a vállára és lehunytam a szemem, így élveztem, hogy puha ajkai a bőrömhöz érnek. Éreztem, hogy kikapcsolja a melltartómat, majd a pántot lehúzza végig a karomon. A fehérneműt a földre dobta, majd előre nyúlva markolászni kezdte a melleimet. Egy kisebb nyögés szaladt ki a számon, mire kicsit felkuncogott. Hátranyúlva megmarkoltam férfiasságát. Kicsit összerezzent, majd maga felé fordított. Végignézett rajtam, majd a szemembe és egy puszit nyomott ajkaimra. Hanyatt fektetett az ágyon, majd lehúzta a bugyimat és maga mellé dobta. Széttette a lábaimat, majd felnyomta két ujját, s gyors tempóban ujjazott. Folyamatosan ziháltam és néha egy-egy nyögés is kiszaladt a számon, amit Harry egy széles mosollyal jutalmazott.
Éreztem, hogy már nem sok kell, s ekkor abba hagyta. Kihúzta ujjait, majd fölém mászva megcsókolt. Csók közben megfogtam a férfiasságát és húzogatni kezdtem rajta a kezemet. Közben ajkaimról áttért a nyakamra és szívogatni, csókolgatni kezdte, miközben én még mindig "rajta munkálkodtam". Egyre jobban zihált, így abba hagytam. Lábaim közé fészkelte magát és a szemembe nézett.
- Mehet? - kérdezte.
- Igen - mondtam már zihálva. Lassan belém vezette magát, s én tűrtem a fájdalmat. Várt pár másodpercig, majd lassan mozogni kezdett.
Minden egyes lökése érintette a g-pontomat. Beletúrtam puha hajába és játszadozni kezdtem tincseivel.
- Gyorsabban - ziháltam. Teljesítette kérésemet és gyorsított. Immár őrült tempóban lökött, s egyre hangosabban nyögtünk. Lábaimat dereka köré fontam, s egy mély löket után elélveztem, majd pár pillanat múlva ő is. Lihegve néztünk egymásra, majd egy tincset félresöpörtem a homlokáról, majd arcánál fogva magamhoz húztam és megcsókoltam.
- Akkor most te meg én... már nem is vagyunk ellenségek? - kérdezte még lihegve, majd féloldalasan mosolygott.
- Részemről nem - kacsintottam. Kicsúszott belőlem, majd mindketten felálltunk és felöltöztünk.
- Részemről se. Sőt, nagyon megkedveltelek - kacsintott. - De nem csak az előbbi miatt. Már akkor is nagyon jól éreztem magam veled, amikor táncoltunk. Szóval nehogy azt gondold, hogy csak erre kellettél nekem, mert én tényleg.. - és ekkor megcsókoltam.
- Én is - mosolyogtam, majd megöleltem.
- Akkor te meg én...?
- Igen - kuncogtam. Összekulcsoltuk a kezünket és immár egy párként mentünk le.

A bátyám bulija (18+)

Nagy Do-nak
- Ébredj! - rontott be reggelt a bátyám, Matt.
- Mit akarsz? - kérdeztem kómás hangon. Imádom, amikor így kelt reggelente.
- Ma egész nap ketten leszünk, anyuék nincsenek itthon.
- És?
- Ma este buli. Átjönnek a haverjaim és még sok mindenki. És nem akarom, hogy leállj a haverjaimmal dumálni.
- Mert? - ültem fel.
- Mert a húgom vagy és nem akarom, hogy a barátaimmal spanolj.
- Értem - forgattam meg a szemeimet.
- Király - azzal kiment. Úgyis totál részegre issza magát és nem fogja tudni, hogy ott vagyok.

Este már a szobámból hallottam a lentről jövő zenét és az emberek hangját. Itt az idő.
Fél órán belül elkészültem. A tükörbe nézve elégedett voltam magammal. Mosolyogva lementem a lépcsőn és rögtön a bátyám dühös tekintetével találtam szembe magam.
- Nem megmondtam, hogy ne gyere ide?
- Csak azt mondtad, hogy ne haverkodjak a barátaiddal.
- Na ide figyelj... Ez az én bulim és nem fogod elrontani, világos?
- Igen.
- Legyél jókislány - mosolygott, majd az arcomra nyomott egy puszit. Elindultam a tömegbe és fura volt, hogy mindenki jó pár évvel idősebb volt nálam. Leültem a pulthoz és ittam egy felest.
- Szia, biztos te vagy Matt húga - ült le mellém egy sötét hajú, barna szemű srác. - Én Zayn vagyok - nyújtotta a kezét és kezet fogtunk.
- Örülök, hogy megismertelek, Zayn - mosolyogtam.
- Én is. Egyébként hogyhogy a bátyád megengedi, hogy itt legyél a nagyok között? Ha jól tudom, még nem vagy 18, igaz?
- Még nem. De nem irányíthat engem életem végéig. Nem örül neki, hogy itt vagyok, de kit érdekel?
- Tetszik, hogy ilyen laza vagy - villantotta meg féloldalas, szívdöglesztő mosolyát. - És mondd csak, nincs kedved táncolni?
- Micsoda? Hogy én veled? - kérdeztem vissza, ugyanis a bátyám haverjainak mindig csak a hülye kiscsaj vagyok.
- Aha.
- Hát, oké - álltam föl. Elmentünk a tömegbe és közel egymáshoz táncolni kezdtünk. Fél szemmel mindig figyeltem, hogy a bátyám nehogy meglásson, mert abból baj lenne. Szörnyen félt engem a fiúktól, aminek az okát sose fogom megérteni.
- Mesélj magadról valamit - szólalt meg Zayn.
- Mire vagy kíváncsi?
- Főleg arra, hogy van-e barátod - mosolygott.
- Nincs.
- Szuper - kacsintott. Még egy számot végigtáncoltunk, majd mikor el akartam menni, Zayn megfogta a kezemet. Visszahúzott magához és mélyen a szemembe nézett. - Ugye nem akarsz itt hagyni?
- Csak a kanapéhoz akartam menni - nevettem fel kicsit.
- Inkább menjünk a szobádba - mondta már a fejemtől két centire, majd ajkait éreztem az enyémen. Azt hiszem, az volt életem legeslegjobb csókja.
Kézen fogva, keresztül a tömegen mentünk fel a szobámba. Bezártam az ajtót és Zayn rögtön a falhoz nyomott. Vadul csókolt, miközben a ruhám alatt matatott. Szinte téptük egymás ajkait, körülöttünk pedig forrt a levegő. A combomon végighúzta a kezét, ezáltal felcsúsztatta a ruhámat. Megfogta a fenekemet és megmarkolta, mire felmordultam. Fordultunk egyet és Zayn rögtön az ágyra fektetett. Csók közben egyre feljebb húzta a ruhámat, majd egy hirtelen mozdulattal lekapta. Melleimet nézve megnyalta tökéletes ajkait, majd újra megcsókolt. Lábaimat a dereka köré fontam és fordítottam a helyzeten, így már én voltam fölül. A nyakát kezdtem csókolgatni, miközben pólója alá nyúltam. Jó érzés volt végigsimítani kockás hasát és már látni is akartam, így nem húztam tovább az időt. Pólójánál fogva felhúztam, leszedtem a pólóját, majd visszafektettem. Tökéletes felsőtestét apró puszikkal leptem el, s éreztem, hogy egyre gyorsabban veszi a levegőt. Lassan kigomboltam a nadrágját, majd leszálltam róla. Megfogtam a kezét és felállítottam, majd csók közben a falhoz toltam. Letoltam a nadrágját, s kilépett belőle.
- Mire készülsz? - kérdezte kajánul vigyorogva.
- Majd meglátod - kacsintottam. Egy gyors puszit adta a szájára, majd megfogtam a boxere szélét és egy mozdulattal letoltam. Kezembe vettem ágaskodó férfiasságát, majd verni kezdtem neki. Nagyot sóhajtott és nyögött, majd mikor meguntam ezt a játékot, bekaptam az egész hosszát.
- Ahh - adta ki az élvezet hangját, s lehunyta a szemeit. Egyre gyorsabban szoptam, s mikor láttam rajta, hogy már nem sok kell neki, abba hagytam.
Kinyitotta a szemeit, majd a karomnál fogva felhúzott magához.
- Most te jössz - mosolygott, majd megcsókolt. Felemelt és az ágyig vitt. Ott letett és fölém mászott. Kikapcsolta a melltartómat és eldobta a szoba másik végébe. A nyakamat lepte el apró puszikkal, közben a melleimet masszírozta gyengéden. Minden érintését élveztem.
Kezét végighúzta az oldalamon, le a bugyimig, amitől hamar megszabadított. A csiklómat kezdte simogatni, majd felnyomta hirtelen 2 ujját. Felnyögtem, majd gyorsan húzogatta ki-be. A lepedőt szorongattam és próbáltam visszafojtani a hangokat. Alsó ajkamba haraptam, s szemeimet lehunytam.
- Ahh Zayn... - sóhajtottam egy nagyot. Hirtelen kihúzta az ujjait, majd megnyalta őket. Fölém mászott és megcsókolt.
- Térdelj fel! - utasított, mire engedelmeskedtem. Hátulról hatolt belém minden figyelmeztetés nélkül, s rögtön gyors tempóban lökött. A kezeimen támaszkodtam, amik már szinte remegtek. Zayn közben a melleimet markolászta és folyamatosan gyorsított a tempón.
Hirtelen megfogta a derekamat és leült, így az ölébe kerültem, háttal neki. Ezalatt egy pillanatra sem csúsztam ki belőle. A csípőmnél fogva mozgatott, s néha Ő is lökött alulról.
- Mindjárt... - ziháltam, s a fejemet hátradöntöttem Zayn vállára. Egy mély tolás után szinte egyszerre értük el a gyönyört. Pár pillanat múlva leemelt magáról és az ágyra feküdtünk lihegve.
- Nagyon jó voltál - mosolygott felém.
- Te is - mondtam, majd szenvedélyesen megcsókoltam. Összeszedtük az eldobált cuccainkat és felöltöztünk. Megigazgattuk magunkat, majd mentünk tovább bulizni, mintha semmi sem történt volna...

Szilveszter (18+)

K. Marcsinak
(írta: Dorii)


Ma van az év utolsó tanítási napja. Szilveszterkor a szüleim nem lesznek otthon, ezért bulit tartok.
A folyosón álltam, és osztogattam a meghívókat, mikor a suli két leghelyesebb sráca, Liam és Louis lépett elém.
-Helló cica! Bulit szervezel? - kérdezte Louis az ellenállhatatlan mosolyával.
-Öhm... Igen, ha szeretnétek, gyertek el!- nyomtam a kezükbe két lapot. A két srác megköszönte a meghívást, majd Liam rámkacsintott. 
Egész nap az apró kis beszélgetésünk járt az eszemben. Titkon mindig is szerelmes voltam Liam-be. És Louis-ba is. Tudom, hogy fura, de az érzelmeimnek nem tudok parancsolni. 
Eltelt másfél hét, és már a tükörben illegettem magam az új ruhámban. Valami szexit akartam, hogy a két kiszemeltem felfigyeljen rám. 
Mindenki 9-re jött. Udvariasan nyitottam ajtót a vendégeimnek, de Louis és Liam sehol sem volt. Fél tíz körül a barátnőimmel iszogattunk egy pohár konyakot. Aztán még hármat, végül már alig tudtam követni az eseményeket, de nem voltam holt részeg. 
Csengettek. Az ajtóhoz mentem, és kinyitottam. Végre azt a két fiút pillantottam meg a másik oldalon, akiket már annyira vártam. A zene dübörgött, és lassan már mozdulni sem lehet, olyan sokan vannak. Louis és Liam feltűnően végigmértek, egymásra néztek, és bólintottak. Ilyen állapotban már nem tudtam megfejteni az ilyen kis eszmecseréket, úgyhogy mosolyogva invitáltam be őket.
A parti a tető fokára hágott. Mindenhol erotikusan táncoló párokat láttam, akik vadul csókolóztak. Fél 12 felé egyre több pohárkával ittam. Éppen a barátnőimmel táncoltunk, szorosan egymáshoz dörgölődve, amikor valaki hátulról átfogta a derekamat, és ágyékát nekinyomta fenekmnek. 
- Gyere velünk, baby! - suttogta hátulról a fülembe az a valaki. Megfordultam, és Liam állt velem szemben, mellette pedig Louis. Belementem. Elkezdtek húzni az emelet felé. Fönt nem volt senki, így a szobám ajtaja előtt Louis megcsókolt. Fantasztikus érzés volt. Belökte a szobaajtómat, betolt, de Liam is bejött, és bezárta az ajtót.
- Hé, srácok, mit csináltok? - kérdeztem. 
- Nyugi cica, élvezni fogod. - fogta meg a kezem Liam, majd magához húzva ő is megcsókolt. Magamat is meglepve, vadul letéptem róla az ingjét. Halkan kuncogott, majd átfordított Louis-hoz, aki hezitálás nélkül csapott le ajkaimra. Vele is úgy tettem mint Liam-mel, de pár másodperc múlva a fiú megállított. 
- Táncolj nekünk egy kicsit! - kacsintott rám. Mivel eléggé részeg voltam, simán belementem. A két fiú leült az ágyra és onnan várták a "műsort". 
Izgatóan kezdtem el ringatni a csípőmet. Közben forogtam. Egyszercsak szemben állva velük leguggoltam, mire a fiúk szemei golflabda méretűre nyíltak, mivel a ruhám eleve csak a combom tetejéig ért, így elég erotikus mozdulat lett belőle. Megálltam közvetlenül Liam előtt majd lehajoltam, így szinte az egész mellem láthatóvá vált. Liam kéjesen megnyalta a száját. Láttam, hogy egyre szűkösebb a nadrágja, így szemből az ölébe ültem, és vadul megcsókoltam. Nyelvem vad táncot járt az övével, de ekkor Louis hátulról felkapott, és szembeállított magával. 
- Én is kérek valami édeset, baby! - mondta féloldalas, kanos mosollyal. Gonosz vigyorral az arcomon leültettem az ágyra. 
- Akkor viszont te leszel az első.
 Visszaléptem a szoba közepére. A ruhámat előröl kell becipzárazni. Lassan el kezdtem lefelé húzni, kínzó lassúsággal.Mikor a melltartóm eleje már látszott, lecsúszott rólam a ruha. Ott álltam előttük egy szál fehérneműben, nekik pedig szinte csurgott a nyáluk. 
- Még nincs vége, fiúk! 1 percet kérek, és visszajövök! - mondtam nekik, majd kikerestem a szekrényemből azt a fehérnemű szettet, amit a barátnőm vásárolt nekem. Fekete, átlátszó fűző, aprócska csipkebugyi, fekete harisnyakötő, és egy fekete, combközépig érő, lyukacsos harisnya. Gyorsan átfutottam a saját fürdőmbe, felvettem, majd magamra tettem a zöld selyemköntösöm. A barátnőm poénosnak találta, hogy vesz nekem egy bilincset. Ennek most nagyszerű hasznát vettem. 
Visszamentem a szobámba. A két fiú már állt, és úgy vártak. Odamentem Louis-hoz, aki kíváncsian kötötte ki a köntösöm. Kajánul elmosolyodott, és rám kacsintott, majd lerángatta rólam a darabot. A helyiség közepére mentem vissza, és szétnyitott lábakkal leguggoltam. Hanyatt feküdtem a földön, és a csípőmet felfelé toltam, majd izgatóan kezdtem el beszélni, miközben közelebb araszoltam a két, most már ülő fiúhoz. 
- Gyerünk srácok! Ki lesz az első, aki megkapja ezt? - kérdeztem, majd szétnyitott lábakkal felültem, és meglóbáltam a kezemben lévő, szőrös bilincset.
- Fhúúú! Rosszkislány! - vigyorgott Liam, majd felém mászott. Hevesen megcsókolt, a nyelvét szinte lenyomta a torkomon. Kikapcsoltam az övét, és kibújtattam a nadrágjából. 
Ugyanezt megtettem Louis-val is. Liam lelökött az ágyra, és kivette a kezemből a bilincset.
- Előbb te jössz! - mondta Louis, majd rámnehezedett, és megcsókolt. Lejjebb csúszott, majd a fogával lehúzta a harisnyámat. Gyorsan lerángatta rólam a bugyimat, és nyalni kezdett. Jólesően sóhajtottam, és csak élvezte a szituációt. Liam letérdelt mellém. Lehúztam a boxerét, és gyorsan verni kezdtem neki. Közben Louis belémvezette ujjait, és sebesen mozgatta őket bennem. Louis nevét kiabálva jeleztem, hogy lassan elélvezek, mire kihúzta belőlem ujjait. Liam mellettem az én nevemet zihálta, így én is abbahagytam az ő kényeztetését. Liam ekkor hozzábilincselt az ágyhoz, így elég kiszolgáltatott helyzetbe kerültem. Liam magasodott felém. 
- Elöl kapcsos fűző? Kis gonosz!- vigyorgott, és lassan lehúzta a cipzárat. Ám szembetalálta magát a melltartómmal, ami szintén elöl kapcsos volt. Louis mellettem lehajolt a mellhasamra, és a fogával tépte le rólam az említett darabot. 
- Kész vagy? - suttogta a fülembe Liam. 
 Bólintottam. A srác lassan belém vezette magát. Felsikoltottam méretétől. Egy kicsit hagyta, hogy megszokjam, majd eszelős tempóban kezdett bennem mozogni. Eközben Louis a melleimet kényeztette, hol masszírozta, hol szívogatta őket. Hangosakat nyögdécseltem, Liammel együtt. A bennem lévő srác nevét kezdtem zihálni, mire kicsúszott belőlem.
- Te sem hagytál elélvezni. - kacsintott, majd kinyitotta a bilincset. Louis felhúzott, így egymással szemben álltunk. Rajta még volt alsónadrág, és ez zavart. Végigcsókoltam felsőtestét, majd a bokszeréhez érve letéptem róla azt. Megragadtam férfiasságát, és szorítottam rajta egyet. Felsóhajtott, majd hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Leültettem az ágyra, majd szemből az ölébe ültem, és ráereszkedtem péniszére. Lassan mozogni kezdtem. Mind a ketten hatalmasakat nyögtünk, Liam mellettünk önmagát elégítette ki. Mikor már majdnem elélveztem, 
Louis leállított. Négykézlábra állított, és hátulról belém hatolt. Elém térdelt Liam, akinek hatalmas méretét a számba vettem. Louis eközben a melleimet is kényeztette. Mikor már közel voltam a csúcshoz, gyorsítottam Liam kényeztetésén, és Louis is gyorsabban mozgott bennem. Mind a hárman szinte egyszerre élveztünk el, és Liam folyadékát engedelmesen lenyeltem. Ezek után felöltöztünk, és visszamentünk a tömegbe, de az órán láttam, hogy már éjfél elmúlt. Rákacsintottam a két fiúra, akik mosolyogva a fülembe súgták:
- Rendezhetnél több ilyen bulit is!
- Ezek után biztos! - nevettem fel, majd a barátnőimhez mentem.

Téves telefonszám (18+)

M. PatríciánakNiall szemszöge:
Átlagos délutánnak indult, épp tévét néztem. A telefonom rezgett mellettem, ami azt jelentette, hogy sms-t kaptam. Kezembe vettem és elolvastam.

Hé Amber, nincs kedved találkozni? Mondjuk most a parkban?
                                                                                      Patrícia

Kíváncsi voltam, ki az a Patrícia. Mostanában kapok furcsa sms-eket Amber névre, mivel most vettem a telefont.

Oké, akkor a legszélső padnál találkozunk - írtam vissza. Gyorsan elkészültem és már mentem is.
10 perc alatt odaértem és megláttam egy gyönyörű lányt a padon.
- Szia. Patrícia? - kérdeztem.
- Szia, ömm igen.
- Niall vagyok - nyújtottam a kezem, mire kezet fogtunk.
- Bocsi, igazából a barátnőmet várom - válaszolt, mire kicsit felnevettem.
- Amúgy nekem küldted az sms-t. Most vettem a telefont - mosolyogtam.
- Micsoda? És ezt miért nem mondtad? - kérdezte felhúzott szemöldökkel.
- Kíváncsi voltam - kacsintottam. - De ha már így alakult, meghívhatlak egy fagyira?
- Hát, végülis úgy sincs jobb dolgom - vont vállat.
- Szuper!
Elmentünk fagyizni és addig sokat beszélgettünk. Kiderült, hogy nagyon kedves lány és jó a humora, ami nekem nagyon fontos. Szeretem a jó humorú lányokat.
- Köszönöm Niall, jól éreztem magam - mondta a nap végén, ugyanis az egész napot együtt töltöttük.
- Én is. Öm, nincs kedved eljönni hozzám? Épp egyedül vagyok otthon.
- Rendben - vágta rá rögtön. Azt hiszem, Ő is megkedvelt engem.
Sétáltunk a lámpák által kivilágított utcán, és ahogy a lenge szél belekapott a hajába, egyszerűen gyönyörű volt.
Lassan megérkeztünk hozzám és felmentünk a szobámba, de előtte gyorsan körbevezettem a házban. Leültünk az ágyamra és csak bámultunk egymásra.
- Tudod, Patrícia, nagyon megkedveltelek.
- Én is téged, Niall - mosolygott. Nem bírtam tovább... Közelebb mentem és lesmároltam, amilyen szenvedélyesen csak tudtam. Nem tudtam uralkodni a vágyaimon, így gondolkodás nélkül pólója alatt matattam, majd megtaláltam a melltartó kapcsát.
- Niall, ez még nem korai? - tolt el magától kicsit.
- Bocsi..teljesen elvesztettem a fejem, mert gyönyörű vagy, meg minden és... - nem tudtam befejezni, mert megcsókolt. Hanyatt feküdt és maga fölé húzott. - Akkor te is akarod?
- Ha mindketten akarjuk, akkor ne fogjuk vissza magunkat - kuncogott és a tarkómnál fogva csókolt meg. Kezemet végighúztam az oldalán, ezáltal felcsúszott a pólója. Felhúztam teljesen a nyakáig, majd egy mozdulattal leszedtem róla. Ajkairól áttértem a nyakára és hevesen puszilgattam, miközben háta alá nyúlva kapcsoltam ki a melltartóját. A pántot lehúztam a karján és a melltartót a földre dobtam. Pár pillanatig pásztáztam a testét, majd újra ajkait csókoltam, miközben melleit markolásztam. Kisebbeket nyögött, ami beindított.
Kicsit lejjebb csúsztam és melleit kezdtem nyalogatni. Most már elég hangosan nyögött és sóhajtozott, én meg már alig bírtam magam visszafogni.
Hirtelen lábit a csípőm köré fonta és hanyatt fektetett, így Ő fölém került. A mellkasomra fekve csókolt vadul, közben én kigomboltam a rövidnadrágját. Felült és a pólómnál fogva engem is felhúzott, majd lekaptam rólam és a felsőtestemet kezdte csókolgatni. Visszafeküdtem és csukott szemmel élveztem lágy puszijait. A szívem már egyre hevesebben dobogott és egyre izgatottabb voltam.
Lemászott rólam és kigombolta a nadrágomat, majd teljesen leszedte rólam.
- Hmm - mosolygott, mikor szűkös alsómra nézett.
- Ez a te műved - kacsintottam, majd visszahunytam a szemeimet. Kezeit rátette a boxeremre és lehúzta rólam, közben folyamatosan érintette a péniszemet.
- Ülj az ágy szélére - kérte, mire teljesítettem. Letérdelt elém és intenzíven szopni kezdett. Kezemen hátul megtámaszkodtam és fejemet hátra hajtva adtam át magam az élvezetnek.
Egyre gyakrabban és hangosat nyögtem és éreztem, hogy már közel vagyok.
- Ah, basszus!
Kicsúsztatta a szájából, majd végignyalta az egészet és abba hagyta. Felállt, majd kapva az alkalmon letoltam róla a nadrágját és a bugyiját egyszerre. Combjainál fogva az ölembe húztam és rám ereszkedett.
- Várj, nem akarod, hogy én is....?
- Nem - szakított félbe. - Térjünk a lényegre - kacsintott.
Lassan mozogni kezdett, miközben folyamatosan csókolóztunk. Belekapaszkodott a nyakamba és úgy ugrált rajtam. Néha kicsit lassított, majd újra gyorsan mozgott, így kínozva engem. Hátát simogatva fenekére tettem a kezemet és kicsit megmarkoltam. Végigsimítottam a combját egészen a térdéig, majd újra fenekére tértem.
Ő eközben beletúrt a hajamba és a nyakamat csókolgatta, szívogatta. Csípőjével körözni kezdett én pedig már nagyon közel voltam.
- Hmmm Patrícia - búgtam a nyakába, mire hirtelen hanyatt feküdt és engem magára húzott, közben nem csúsztam ki belőle. Így már én diktáltam a tempót.
Gyorsan mozogtam, miközben Ő a hátamat karmolászta. Nyakát puszilgatni kezdtem és mellei a mellkasomhoz tapadtak.
- Niall..mindjárt... - zihálta. Egyre mélyebben toltam és lábait az égnek emelte.
- Ahh - nyögtem egy hangosat, mikor elmentem, s ekkor Ő is. Toltam még párat, majd pár pillanat múlva kicsúsztam belőle és mellé feküdtem. Magunkra húztam egy takarót és magamhoz öleltem.
- Máskor is megismételjük? - nézett fel rám csillogó szemeivel.
- Még szép - mosolyogtam. - És arra gondoltam, hogy... hogy lehetnél a barátnőm, hogy ha te is szeretnéd.
- Niall....komolyan mondod? - kérdezte mosolyogva.
- A lehető legkomolyabban. Szóval?
- Igen - mosolygott, majd megcsókoltuk egymást. A karjaim közt aludt el édesen.

Nassoljunk (18+)

H. EdinánakA mai napomat is a legjobb barátommal, Harryvel töltöm. Szeretek vele lenni, nagyon jóban vagyunk. Sokak szerint szép pár lennénk, de mi ezen mindig csak nevetünk.
Kopogtam az ajtón és Anne nyitotta ki.
- Szia Edina!
- Helló Anne!
- Gyere beljebb, én úgy is menni készültem. Most csak ketten lesztek itthon estig. Aztán ne csináljatok semmi hülyeséget!
- Rendben - mosolyogtam, majd felmentem Harry szobájába. - Szia!
- Hali - ölelt meg. - Estig ketten leszünk.
- Tudom, anyukád mondta.
- És mit csinálunk? - vágódtunk le az ágyra.
- Tudod mit csináltunk rég? - kérdezte Harry. - Filmezés és közben nasi!
- Tényleg!
- Akkor hozok fel a hűtőből kaját, te pedig keress valami jó filmet!
- Oké.
Kutattam a filmek között, de kb már mindet láttuk.
- Na? Melyiket nézzünk? - ült le.
- Már mindegyiket láttuk.
- Akkor mit szólnál, ha inkább kaja közben zenét hallgatnánk? - vetette fel ötletét.
- Oké, de akkor én választok zenét!
- Ez csak természetes - mosolygott. Hosszas válogatás után kiválasztottam a zenét és az ágyra ültem Harry mellé.
- Hoztam nutellát, tejszínhabot és epret. Ja, meg itt a csokis szirup is.
- Azta. Aztán hazafelé meg majd gurulni fogok.
- Dehogy fogsz! Egy kis kalória mindenkinek kell. Meg te pont nem olyan vagy, akinek vigyázni kéne ezekkel.
- Óh, milyen kedves - mosolyogtam.
- Ja, tudom!
Hirtelen gondolt egyet és levette a pólóját.
- Most mi az? Nem akarom összekenni - magyarázta az értetlen fejemet látva. - Egyébként te is levehetnéd.
- Azt szeretnéd, mi? - böktem oldalba és nevettünk.
- Na akkor figyelj - mondta és egy adag tejszínhabot a szájába nyomott, majd jóízűen lenyelte. - Most te jössz! Nyisd ki a szád - mosolygott.
Teljesítettem kérését és az én számba is nyomott. Kicsit sok lett, így nehezen nyeltem le, amin jót, nevettünk.
Harry hanyatt feküdt és a szájába vett egy epret.
- Gyere - mosolygott. Tudtam, mit akar. Ezzel szoktunk szórakozni.
Ráfeküdtem és az eper felét, ami a szájába volt, leharaptam. Mi ennyire jóban voltunk.
- Most egy kis csokiszirupot! - kérte. A szájába nyomtam, de egy pici a mellkasára is ment.
- Jaj, bocsi - nyúltam oda a kezemmel, de megfogta.
- A kezedet ne kend vele össze - mosolygott kajánul.
- Perverz vagy - mosolyogtam vissza, majd lenyaltam a mellkasáról az édességet, mire egy nagy sóhaj szaladt ki a száján.
- Na jó elég, mert teljesen beindulok - lökött le magáról óvatosan. Nevetni kezdtem és hanyatt feküdtem. Az ilyen beszólásokat sose gondoltuk komolyan, mindig poénnak szántuk.
Kezébe vette a nutellás üveget és mellém feküdt. Ujját beletette az üvegbe és egy nagy adag csokit vett ki belőle.
- Kéred? - kérdezte.
- Jöhet.
Ujjait a szám elé tartotta és én lenyaltam róla a nutellát.
- Van egy kicsit a szád szélén - nevetett és az ujjával le akarta törölni, de én megfogtam a kezét.
- A kezedet ne kend vele össze - hülyéskedtem.
- Ahogy akarod - ezzel lenyalta onnan, végül ajkaink egymásra találtak és csókolózni kezdtünk.
- Harry - nevettem. - Én csak hülyéskedtem.
- Jaj, ne haragudj - vigyorgott, majd még egyszer megcsókolt.
- Harry ez már nem játék - toltam el magamtól és felálltam.
- Tudom - állt mögém és hátulról megölelt. - Én most komolyan gondoltam, nem csak szórakozásból.
- Tényleg? - fordultam felé.
- Aha - majd újra megcsókolt, de már több szenvedéllyel. Fordultunk egyet és eltolt egészen az ágy széléig. Ott a hátamat fogva óvatosan lefektetett, majd kicsit feljebb mentünk és fölém kerekedett. Ajkaimról áttért a nyakamra, ahol nedve csókokat hagyott. Erősen megszívta, mire felnyögtem.
- Harry, most komolyan le akarunk...?
- Igen - vágott a szavamba, majd megcsókolt. Hatalmas kezeit a pólóm alá vezette és egy mozdulattal kikapcsolta a melltartómat. Felültetett és levette a pólómat, majd a melltartó pántot lecsúsztatva a kezeimen, attól is megszabadított. Visszafektetett és nyalogatni kezdte a melleimet, amitől egyre jobban beindultam. Kezét a lábam közé vezette és már nadrágon keresztül izgatni kezdett. Beletúrtam puha fürtjei közé és lehunytam a szemeimet, élvezve ezzel minden érintését.
Lemászott rólam. Nem tudtam, mit akar, de rögtön leesett, amikor az édességeket közelebb hozta.
- Harry, most azok minek kellenek?
- Attól még a nasit nem fejezzük be - mosolygott. Egy kis tejszínhabot nyomott a mellbimbóimra és érzékien lenyalta róla, miközben már a nutellát kente szét a testemen. A nyakamtól a hasamig végignyalta, amíg le nem szedte az összes nutellát. A csokiszirupért nyúlt, de lefogtam a kezét.
- A-a. Azt hagyd meg nekem!
- Ahogy akarod - csókolt meg, majd lejjebb mászott és kigombolta a nadrágomat. Felemeltem a csípőmet és Harry végighúzta a nadrágomat a lábaimon, majd ledobta a földre. Megfogta a bugyim szélét és egy hirtelen mozdulattal lerántott. Tejszínhabot nyomott a combjaim belső részére és lassan, finoman nyalta le. A csiklómhoz érve kicsit hozzáérintette a nyelvét, majd gyors tempóban nyalni kezdett.
- Ahh.. - nyögtem fel, mikor megéreztem magamban puha, meleg nyelvét. Gyorsan végezte a dolgát, ezzel egyre közelebb juttatva engem a csúcshoz.
- Ha..Harry..
Ekkor hirtelen abba hagyta, majd fölém mászva megcsókolt. Lábaimat csípője köré fontam és fordítottam a helyzeten, így én kerültem fölülre. Megragadtam a csokiszirupot, majd szétkentem Harry felsőtestén. Az állvonalától elkezdtem lassan, érzékien nyalni. Ez a tettem egy mély morgást váltott ki belőle.
Az alhasához érve nyomtam egy kis tejszínhabot és finoman lenyaltam, majd lehúztam a nadrágját és a boxerét, amik a földön landoltak. Harry már eléggé fel volt izgulva, így nem húztam tovább az időt. Megfogtam ágaskodó férfiasságát és gyorsan húzogatni kezdtem a kezemet rajta.
- Ohh, ez az!
Harry élvezte a tetteimet, ami engem boldogsággal töltött el. Egyre gyorsabban vertem neki, majd végignyaltam az egészet és abba hagytam.
- Gyere ide - mosolygott. Ráültem csípőjére, lehajoltam hozzá és megcsókoltam. Kezét a hátamon végigvezette, majd fenekemen pihentette.
Pár perces csókcsata után maga alá fordított és lábaim közé fészkelődött. Se szó, se beszéd, belém hatol, majd pár pillanat múlva mozogni kezdett. Szinte egyszerre nyögtünk, elég hangosan, de ez egyikünket se érdekelte. Harry nyaka pont a fejem mellett volt, így még lenyaltam róla egy kis édességet, ami még rajta maradt.
Hirtelen megfogta a csípőmet, majd felült és az ölébe ültetett anélkül, hogy kicsúszott volna belőlem. Gyorsan lovagoltam rajta, közben Ő a fenekemet markolászta, én pedig hajába túrtam.
- Edina... én mindjárt... elmegyek.. - zihálta. A csípőmmel körözni kezdtem, s éreztem, hogy már nem kell sok. Harry is mozgatni kezdte a csípőjét, s tudtam, hogy pár csak pillanatok választanak el a gyönyörtől.
- HARRY! - kiabáltam, miközben elélveztem, s ekkor Ő is.
Lemásztam róla és lihegve az ágyba feküdtünk.
- Máskor is nassolhatnánk ilyen jót - mosolygott, majd forrón megcsókolt.

Iskolai musical (18+)

Majszikaa-nak
Ha Harry és Louis a kedvenced, mindenféleképpen nézz be erre a blogra: http://harryeslouisrovidsztorik.blogspot.hu/ most indult, két barátnőm írja. (rövid sztorik Harryről és Louisról)

Jelentkeztem egy iskolai musical-re, a Rómeó és Júlia-ra. Szeretném magam kipróbálni a színészkedésben.
Elmentem a meghallgatásra, és nagy meglepetésemre engem választottak Júlia szerepére. Izgatottan vártam, ki lesz az én Rómeóm. A meghallgatás végén odamentem a tanárhoz.
- Mrs. Cox!
- Igen?
- Elnézést, megtudhatnám, hogy ki lesz Rómeó?
- Persze. Niall.
- Niall? Niall Horan?
- Igen.
- Rendben, köszönöm - mondtam lefagyva. Niall már régóta tetszett és nem csak én voltam ezzel így. Szinte az összes lánynak a suliban Ő kell.
- Szia Júlia - köszönt mögöttem.
- Szia. Öm, akkor te leszel Rómeó?
- Aha. Szerelmespárt fogunk alakítani - kacsintott.
- Igen... tudom.
- Az első próba holnap délután lesz itt! - szólalt meg a tanár.
- Akkor majd holnap találkozunk, szióka - köszönt.
- Szia - köszöntem vissza remegő hangon. Egyenesen a legjobb barátnőmhöz rohantam, hogy közöljem vele a jóhírt.
Már alig vártam a másnap délutánt, ami nagy sokára el is jött. Az első próba Niallel! Huh, de izgulok.
Félve léptem be a terembe, és a tanár és Niall már ott vártak.
- Végre! - állt fel Mrs. Cox. - Tessék, itt a szöveg, olvassátok el - nyomott a kezünkbe egy-egy füzetet, ami elég vastag volt. - És kezdhetjük is az elsővel!
Eléggé meglepett a nagy sietség, nem gondoltam volna, hogy máris belevágunk. Azt hittem, egy ki megbeszélés lesz, vagy valami tanácsokat fog adni, de nem.
- Mehet!
Elolvastuk magunkban az első oldalt, majd valamennyire megpróbáltuk előadni. Már tökre belelendültünk, amikor megszólalt a tanár telefonja.
- Halló?....Igen.....persze, azonnal ott vagyok - majd letette. - Ne haragudjatok, most el kell mennem, de ti addig próbáljátok tovább! Sietek!
Azzal kiment a teremből.
- Akkor... hol is tartottunk? - kérdeztem. Olvasni kezdtem, de Niall kivette a kezemből és a földre dobta. Értetlenül néztem rá, amin elmosolyodott. Megfogta a kezem és közel húzott magához.
- Térjünk rögtön a közepére - mosolygott, majd megcsókolt. Csak csókolt, csókolt, csókolt és csókolt.... egyre vadabbá vált a helyzet, már mindketten ziháltunk. - Menjünk a raktárba - suttogta, majd kézen fogva a raktárhoz vezetett. Bezárta az ajtót - bár gőzöm sincs, honnan volt kulcsa - és rögtön ajkaimnak esett. Vadul faltuk egymást és a ruhák fokozatosan kerültek le rólunk. Mire feleszméltem, már csak fehérneműben álltam Niall előtt, akit szintén csak az alsóneműje takart.
- Gyere ide, baby - mondta, miközben a derekamat fogta és a nyakamat kezdte csókolgatni.
A falnak lökött és ajkai bejárták a felsőtestem minden részét. Egyre mélyebbeket lélegeztem, majd hirtelen kezét a hátamhoz vezette és egy mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, amit aztán a földre dobott. Egy darabig csak pásztázta a melleimet, majd rámarkolt és vadul masszírozni kezdte. Eközben a nyakamat is csókolgatta, s én kezemet szűkös boxerére vezettem. Egy darabig csak fogdostam a férfiasságát, majd elhúzódott tőlem és letolt az utolsó ruhadarabját. A fejem mellett megtámaszkodott és vadul csókolt, míg én gondoltam egyet és megfogtam büszkeségét. Gyorsan verni kezdtem neki, s zihálni kezdett. A csókot nem szakítottuk meg, csak néha levegő hiányában elváltak ajkaink.
- Ahh.. mindjárt elmegyek.. - lihegte. Kicsit gyorsabban csináltam, végül egy nagy nyögés kíséretében elélvezett, ami a hasam aljára került. Letörölte a mutatóujjával, és a szám elé tartotta. Megfogtam a kezét és erotikusan leszopogattam róla a nedvet.
- Hmm - mosolyogtam.
- De most te jössz - búgta a fülembe, majd ismét a nyakamat kezdte csókolgatni. Azt hiszem, rájött, hogy az a gyenge pontom. Ellazultam a karjai között, majd egy dohos szivacsra fektetett. Akkor az tűnt a legjobb helynek.
Lefelé csókolgatta a hasamat, majd bugyimhoz érve kínzó lassúsággal húzta le rólam. Mikor végre levette, maga mellé dobta és felhúzva széttette a lábaimat. Megéreztem magamban meleg nyelvét, s orra érintette a szeméremdombomat, ez még izgalmasabbá tette a helyzetet. Nagy sóhajok és nyögések szaladtak ki a számon. Miközben nyelve bennem "dolgozott", keze sem pihent: hol a combomat, hol a fenekemet markolászta, néha még a melleimre is feltévedt.
- Ahh Niall.. - jeleztem, hogy közel vagyok. Kicsit gyorsított a tempón, így egy nagy sikítás kíséretében a csúcsra jutottam.
- Hmm. Ha tudnád, milyen finom vagy - kacsintott, majd megnyalta az ajkait és megcsókolt. Lábaim közé pozicionálta magát, majd bármi figyelmeztetés nélkül belém hatolt. Felszisszentem, majd nyögni kezdtem, mikor eszeveszett tempóban lökött. Karmolásztam a hátát és a haját húzogattam, miközben Ő a fejem mellett támaszkodott. Megfogtam bicepszét és egyre hangosabbakat nyögtünk.
- Én mindjárt... - nyögtem.
- Én is...
Még lökött párat, s mikor a g-pontomat érintette, végem lett. Hangosat nyögve elélveztem, miközben megszorítottam a bicepszét, majd rögtön utánam Niall is a csúcsra ért.
Még párat lökött rajtam, majd kicsúszott. Az ajkaimra nyomott egy puszit, majd segített felállni. Felöltöztünk, majd visszamentünk a terembe és a tanár már ott várt.
- Ti meg hol voltatok?
- Csak tartottunk egy kis szünetet - mondta Niall. Még egy darabig ott voltunk.
Másnap együtt mentünk suliba, s kézen fogva sétáltunk végig a folyosón. Mindenki csúnyán és féltékenyen nézett rám, de nem érdekelt, mert az enyém volt a világ legjobb pasija.

Megvédelek (18+)

Gracenek
Még a sztori előtt annyit, hogy egy barátnőm kérte, hogy nézzetek be hozzá: http://blogoscuccok.blogspot.hu/

A szüleim 3 napig nem lesznek itthon, mert el kell utazniuk munkaügyben. Nem mertek egyedül itthon hagyni, mert pár hete betörtek hozzánk és azóta elaludni is alig tudok, így a tőlem pár évvel idősebb szomszéd fiút kérték meg, hogy vigyázzon rám. Liamnek hívják és nagyon kedves srác. Egy ideje már nagyon tetszik nekem, de nem hinném, hogy ilyen kislányoktól, mint én, bármit is akarna.
Eljött az este, Liam is megérkezett. Hú, három napig vele egy házban, ez egy valóra vált álom. Elköszöntem anyáéktól, majd bezártam az ajtót.
- Na és mi az esti program? - kérdezte Liam.
- Nem tudom. Van egy pár videojátékom, ha gondolod.
- Azt csinálunk, amit te szeretnél - mosolygott. Végül a videojáték mellett döntöttem, gondoltam Ő is szeret játszani, mint a többi srác.
Nagyon jól elszórakoztunk vagy egy órán keresztül, és azt hiszem, beleszerettem.
- Most már elég későre jár. Aludni kéne, nem? - kérdezte.
- De, lehet. Jó éjszakát - mondtam, majd egy puszit nyomtam az arcára. Teljesen zavarba jöttem, fogalmam sincs, miért csináltam.
- Jó éjt - mosolygott. Felrohantam az emeletre, lezuhanyoztam és befeküdtem a puha ágyba. Már majdnem elaludtam, mikor hangokat hallottam az ablakom felől.
- Van ott valaki? - kérdeztem remegő hangon. Hirtelen kimásztam az ágyból és lerohantam. - Liam!
- Tessék - ült fel. Szegényt most felébresztettem.
- Liam, volt valaki a szobámban. Hangokat hallottam.
- Mindjárt megnézem - állt fel, majd elindult a lépcső felé. Én félve követtem Őt, kb 10 centivel mögötte.
Felkapcsolta a villanyt, körülnézett, de sehol nem volt senki.
- Nincs itt senki.
- De én... félek...
- Akarod, hogy itt maradjak veled?
- Megtennéd? - néztem rá félénken.
- Meg - mosolygott. Lefeküdtem az ágyra és Liam mellém. Éreztem, hogy simogatni kezdi a hátamat, ami nagyon megnyugtató volt.
- Szeretlek, Liam - csúszott ki a számon. Kipattantak a szemeim és szívogatni kezdtem az alsó ajkamat... Basszus, most mit gondolhat rólam?
- Ezt komolyan mondtad? - kérdezte. Felé fordultam, majd kicsit gondolkodtam, hogy elmondjam-e, vagy ne. - Grace, tényleg szeretsz?
- Én... én... azt hiszem... igen... Most nagyon gázosnak tartasz?
- Egyáltalán nem - mosolygott.
- Akkor jó - mondtam megkönnyebbülve. Egy darabig csak néztünk egymás szemébe, csak a kislámpa égett az éjjeliszekrényen. Liam felemelte az egyik kezét és megsimította az arcomat, majd egyre közelebb hajolt és megcsókolt. Istenem, az a csók... elmondhatatlanul jó volt.
Egyre vadabbá vált a csókcsatánk. Éreztem, hogy akarom Őt mindennél jobban. Ledobta rólam a takarót a földre, majd fölém mászott és a nyakamat kezdte kényeztetni. Apró puszik után egy nagyot szívott a nyakamba, ami belőlem egy kis nyögést váltott ki. Keze a testemen keresztül a combomhoz vándorolt, majd megmarkolta és a lábaim közé nyúlt. A hálóingem alá nyúlt és bugyin keresztül simogatni kezdett. A szívem egyre gyorsabban dobogott és a levegőt is szaggatottan kezdtem venni.
- Vedd le a pólódat - ziháltam, mire elmosolyodott, majd engedelmeskedett. Tökéletes felsőtestét látva alsó ajkamba haraptam.
- Tetszik? - hajolt közelebb.
- Jobban, mint gondolnád - kacsintottam, majd a tarkójánál fogva magamhoz húztam egy hosszú csókért. Lassan felfelé húzta a hálóingemet és eldobta, majd melleimet kezébe vette és gyengéden masszírozta. Hirtelen lehajolt és az egyik mellbimbóm körül nyalogatott, ami belőlem egy kéjes nyögést váltott ki. Mikor ezt megunta, egyre lejjebb haladt és az alhasamat kezdte ellepni apró, nedves puszikkal. Ujjait a bugyin szélébe akasztotta, de ekkor megállítottam.
- Még ne - kérleltem. - Most én jövök - mosolyogtam. Hanyatt löktem és ráültem csípőjére. Nyakától az álláig végigpusziltam, majd szenvedélyesen megcsókoltam. Erősen ágyékához nyomtam magam, amire egy mély nyögéssel reagált. Lefelé haladva puszit hagytam testének minden egyes részén, majd nadrágjához érve hirtelen lehúztam róla. Váratlanul ért, hogy nem volt rajta boxer.
- Most mi az? Te melltartó nélkül alszol, én pedig boxer nélkül - mosolygott. Amikor a legkevésbé számított rá, kezembe vettem ágaskodó férfiasságát és húzogatni kezdtem rajta a kezemet. Nagyokat sóhajtott, ami engem örömmel töltött el.
Egy idő után olyat tettem, amit még eddig soha senkinek. Lehajoltam és kicsit undorodva és félve, de a számba vettem. Aggódtam, hogy jól csinálom-e, de azt hiszem, igen. Egyre sűrűbben nyögött, ami engem arra ösztönzött, hogy gyorsítsak. Kezemmel is rásegítettem.
- Basszus, Grace... nagyon jó vagy! - zihálta. Hirtelen ötlettől vezérelve rámarkoltam heréire. Rángatózni kezdett, majd egy hangos nyögéssel a számba élvezett, amit kicsit undorodva nyeltem le.
Amíg lihegett, fölé másztam és megcsókoltam.
- Most én jövök - mosolygott, majd benyúlt a bugyimba, de én kihúztam a kezét.
- Térjünk a lényegre - kacsintottam. Láttam rajta, hogy nem bánja.
Maga alá fordított, lehúzta a bugyimat és lábaim közé fészkelte magát.
- Mehet?
- Igen.
Lassan belém tolta magát, közben körmeimet hátába véstem. Mikor már az egész hossza bennem volt, mozogni kezdett és elég hamar a gyors tempóra váltott. Kezei a fejem mellett voltak és bicepsze megfeszült, miközben izzadság cseppek folytak le a homlokán. Egyik kezemmel a hajába túrtam, másikkal a hátát karmolásztam. Lábaimat felemeltem, majd dereka köré fontam, ösztönözve ezzel a gyorsabb lökésekre.
Éreztem, hogy a hátam ívbe feszül, s egyre gyorsabban veszem a levegőt.
- Liam, én mindjárt.. - nem bírtam befejezni a zihálástól. Még tolt rajtam párat, majd belém élvezett, ami engem is a csúcsra juttatott.
Pár pillanat múlva kicsúszott belőlem, én felvettem a hálóingemet, Ő pedig a nadrágját és szorosan egymás mellett feküdtünk. Fejemet a mellkasára tettem, miközben Ő simogatott.
- Liam.
- Igen?
- Én nagyon szeretlek - olyan jó érzés volt ezt elmondani.
- Én is - jött a válasz, amire egyáltalán nem számítottam. Felültem, hogy a szemébe nézhessek.
- Komolyan?
- Igen. Szerinted miért mentem bele simán, hogy három napig itt legyek? - nevetett fel. - Már egy ideje beszélni akartam veled erről, csak sose volt rá idő. Most pedig egyszerűen nem mertem elmondani, idáig.
Forrón megcsókoltam.
- Most már nem is félek - mosolyogtam.
- Bármitől megvédelek - kacsintott. Egymás karjai között aludtunk el.

Új bandatag (18+)

Angelnek


Új gitárost keres a One Direction nevű banda. Kedvenceim és annyira jó lenne, ha én lehetnék a szerencsés. Már vagy 5 éve tanulok gitározni, és most talán meglesz az eredménye.
Én kerültem sorra, és félve mentem be.
- Sziasztok.
- Szia. Hogy hívnak?
- Angel.
- Mióta gitározol? - kérdezte Niall.
- Körülbelül 5 éve.
- Halljuk, mit tudsz - dőlt hátra Harry. Nagy levegőt vettem, majd eljátszottam a Best Song Evert. Gondoltam, ha az Ő számukat játszom, nagyobb esélyem lesz. Mire a végére értem, mind az 5 fiú állva tapsolt. Hátra fordultak és sugdolóztak valamit, Louis néha felém fordult és mosolygott. Már nagyon izgultam, féltem, hogy mi lesz. Már azon is gondolkodtam, hogy ha nem vesznek be a bandába, végleg felhagyok a gitározással.
Végre felém fordultak.
- Szóval úgy döntöttünk a fiúkkal, hogy téged választunk - mondta mosolyogva Liam.
- Úristen! Ez komoly? - ugrándoztam, majd odamentem és megöleltem Őket. - Köszönöm! Köszönöm szépen!
- Addig szólok a többieknek, hogy véget ért a meghallgatás - mondta Zayn, majd kiment és pár perc múlva visszajött.
- Elmehetnénk egy kicsit iszogatni, hogy megünnepeljük ezt az egészet, nem? - kérdezte Harry. - Mondjuk menjünk hozzánk.
- Benne vagy? - fordult felém Niall.
- Természetesen - mosolyogtam. Fél órán belül már a fiúknál voltunk. Hatalma és csodaszép házuk van, két emelettel és hatalmas udvarral, benne medencével.
A hatalmas nappaliba mentünk és a kanapéra ültünk, közben Harry hozott egy üveg pezsgőt. Mindenkinek töltött, majd felálltunk.
- Igyunk az új bandatagra - emelte fel poharát Liam, majd koccintottunk. Fél óra múlva Zayn kitalálta, hgy menjünk ki a medencébe.
- De nekem nincs fürdőruhám... - mondtam elkeseredetten.
- A múltkor egy rajongó hozzám vágta az utcán a fürdőruháját... Ha gondolod, odaadom - ajánlotta Louis.
- Aha, köszi.
- Gyere, az emeleten van.
- Addig mi kimegyünk - álltak fel a többiek és már szaladtak is a medencébe. Louisszal felmentünk a szobájába, majd becsukta az ajtaját.
- Azt hiszem, itt van - turkált a szekrényébe, majd elő is vette. - Szerintem jó lesz.
- Aha, köszi - nyúltam érte. Mikor el akartam venni, Ő magához húzott és megcsókolt. Ezen nagyon meglepődtem, de cseppet sem bántam. Mikor elengedett, csak néztünk egymásra.
- Bocsi, én csak... - mondta, de nem tudta befejezni, mert megcsókoltam. Vad csókcsatába kezdtünk, végül az ágyon kötöttünk ki. Louis gyorsan megszabadított felső ruházatomtól és melleimet kezdte először kézzel, majd szájjal kényeztetni. Halk sóhajok szaladtak ki a számon, ami Louisnak láthatóan tetszett. Kezét levezette lábaim közé és nadrágon keresztül kezdett el simogatni. Miközben izgatott, megszabadítottam pólójától és kockás, napbarnított hasát simogattam.
- Még mindig sok a ruha - ziháltam, mire egy rosszfiús mosolyt vetett felém. Lemászott rólam, s levette a nadrágját, majd az enyémet is. Hanyatt feküdt az ágyon, jelezve, hogy most én jövök. Ráültem csípőjére és nyakától a hasa aljáig végigpusziltam. Férfiasságára rámarkoltam, mire felnyögött, ezt egy diadalittas mosollyal jutalmaztam.
- Ne húzzuk az időt - kacsintott, majd egy mozdulattal maga alá fordított. Elvesztem gyönyörűen csillogó, kék szemeibe, majd egy lágy csókot nyomott ajkaimra. Ujjait a bugyim oldalába akasztotta, s szinte letépte rólam, majd a földre dobta. Nagy nehezen én is levettem a boxerét, majd fölém mászott és két ujját hirtelen felnyomta. Gyorsan ujjazott, közben gondoltam egyet és kezembe vettem méretes péniszét. Verni kezdtem neki, így egyszerre kényeztettük egymást. Egyik kezével a fejem mellett támaszkodott, s bicepsze megfeszült. Nyögéseink egyre sűrűbbek és hangosabbak lettek, majd hirtelen Louis abba hagyta tevékenységét, s én is. Lábaim közé pozicionálta magát, s hirtelen belém tolta büszkeségét. Megremegtem a hirtelen ért fájdalomtól, de nem érdekelt. Louis gyors tempóban lökni kezdett, én pedig hol a hajába túrtam, hol a hátát karmolásztam.
- Én akarok felül lenni - lihegtem. Meglepetten nézett rám, majd hanyatt feküdt, anélkül, hogy kicsúszott volna belőlem. Ráfeküdtem mellkasára, s gyorsan mozgattam a csípőmet fel-le, néha kis köröket is leírtam. Louis a kezét fenekemen pihentette, néha kicsit megmarkolta, ami belőlem egy mély nyögést váltott ki.
- Mindjárt... - zihált, majd összeszorította a szemeit. Nyakához hajoltam, egy erőset beleszívtam, s ekkor rögtön elélvezett, ami engem is a csúcsra vitt.
Még picit mozogtam rajta, majd pár pillanat után leszálltam róla. Felvettük a fürdőruhát, majd kicsit próbáltunk lehűlni. Lefeküdtünk az ágyra és csak bámultunk egymásra.
- Örülök, hogy te lettél az új gitáros - kacsintott.
- Én is.
- És most már minden estét együtt kell töltenünk - mosolygott, majd fölém kerekedett és szenvedélyesen megcsókolt.
Pár perc után lementünk a medencébe, s Louis boldogan újságolta a fiúknak, hogy új barátnője van.

Fehérnemű vásárlás (18+)

Tündinek


Este felé jutott eszembe, hogy el kéne mennem melltartót venni. Nem szeretek fényes nappal vásárolni, akkor túl sokan vannak. És este minden nyugisabb. Fél 8 körül elindultam a városba. Rengeteg bolt előtt mentem el és megnéztem a kirakatot, de sehol se volt olyan, amit én szerettem volna. Már épp haza akartam indulni, amikor megláttam egy fehérneműs boltot. Még nem voltam bent, biztosan nem rég nyílt. 8-ig volt nyitva, így sietnem kellett. Senki nem volt már ott, csak az eladó, aki nem mellesleg egy dögös pasi volt.
- Szia - köszöntem, mire rám nézett és elmosolyodott.
- Szia - állt fel a helyéről. - Segíthetek?
- Egyelőre csak nézelődök, köszi.
Elég kicsi volt a bolt, így bárhová mentem, éreztem magamon égető tekintetét. Megláttam egy gyönyörű csipkés melltartót, és szerencsémre volt is a méretemben. Betettem a kosárba és mentem is a pénztárhoz.
- Nem is próbálod meg? - kérdezte.
- Biztos vagyok benne, hogy jó lesz.
- Ahogy gondolod. De ha esetleg nem jó, holnap visszajöhetsz és kicserélem neked.
- Köszi.
Kifizettem a melltartót és már mentem is ki. Egész úton hazafelé a mosolyáról álmodoztam. Olyan édes volt. És nem is lehetett olyan idős. Lehet, hogy meg kellett volna próbálnom... Na mindegy.
Otthon fel is vettem és kicsit szűk volt, aminek örültem. Így legalább vissza mehetek holnap és újra találkozhatok vele.
Már alig vártam a másnapot, és akkor is este felé mentem. A szívem egyre hevesebben dobogott, a mikor beléptem, az eddig levakarhatatlan mosoly most eltűnt az arcomról, ugyanis egy lány ült a pénztárnál.
- Szia - köszöntem kicsit lehangoltan.
- Szia. Harry, vásárló jött! - szólt hátra. - Bocsi, csak az öcsém ideállított. De én már megyek is.
Gyorsan felpattant, majd mikor Harry megjelent, a lány elment.
- Mi újság? Mégsem volt jó a méret? - mosolygott.
- Nem - mondtam zavartan.
- Mutasd, kicserélem - mondta, azzal elvette a kezemből. - Kisebb kell vagy nagyobb?
- Nagyobb.
Kutatott egy kicsit, majd a kezembe nyomott egyet.
- Ez nem ugyanolyan, de szerintem ez is csodásan fog állni rajtad - kacsintott. - Ott van a fülke - mutatott a háta mögé. Bementem, behúztam a függönyt, s lassan levettem a pólómat, majd a melltartómat, s felvettem az újat.
- Na milyen? - kérdezte Harry.
- Hát... Nem is tudom.. - nézegettem magam a tükörbe.
- Megengeded, hogy megnézzem? - hallottam a hangját már a függöny mellől.
- Aha - hirtelen nem tudtam mit mondani. Félrehúzta a függönyt, majd felé fordultam.
- Szerintem gyönyörű vagy benne - mosolygott.
- Minden vásárlónak ezt mondod?
- Nem. Csak akinél tényleg úgy gondolom.
Egy darabig csak álltunk, majd én törtem meg az egyre kínosabbá váló csendet.
- Ömm.... akkor... kimennél? Szeretnék visszaöltözni.
- Nem - mosolygott, majd közelebb lépett hozzám. Megnyalta tökéletesen telt ajkait, majd magához húzva megcsókolt. Ajkaimról áttért a nyakamra és azt kezdte vad csókokkal ellepni. Egyre nehezebben vettem a levegőt.
- Harry... - csúszott ki a neve a számon, majd egy kicsit nyögtem.
- A nevedet még nem is tudom.
- Tündi.
Újra ajkaimat csókolta, közben keze a fenekemre vándorolt és erősen megmarkolta. Fordultunk egyet és leült egy kis székre, majd az ölébe húzott. Kikapcsolta a melltartómat és a földre dobta. Vad smárolásunk közben kezét a hátamon csúsztatta fel-le, én pedig megfogtam pólójának az alját. Lassan kezdtem felhúzni, de akkor hallottuk, hogy valaki bejön.
- Maradj itt - suttogta a fülembe, majd leszálltam róla, s Ő kiment.
- Jó estét! Elnézést, de zárva vagyunk.
- Bocsánat, csak a nyitva tábla volt kitéve. Elnézést, ha megzavartam valamit.
A hangjából ítélve idős hölgy lehetett, akit Harry elég szépen lerázott.
- Nem zavart meg semmit. De elnézést, még hátra kell mennem pakolni, jöjjön vissza holnap.
- Rendben. Viszlát!
- Viszlát!
Ajtócsapódást hallottam, majd Harry visszajött.
- Most már senki nem fog megzavarni - mosolygott, majd újra ajkaimnak esett.
Nem sokkal később ugyanabba a pozícióba kerültünk, mint ahogy az előbb voltunk. Lekaptam róla a pólóját, pár pillanatig csodáltam a tetoválásait, majd csókolgatni kezdtem a felsőtestét. Halk sóhajokkal jutalmazta tetteimet, mire felbátorodtam, s egyenesen férfiasságára markoltam.
- Szeretem a rossz lányokat - mosolygott azzal az észveszejtő mosolyával, majd felállt és letolta a nadrágját. Mielőtt visszaült volna, boxerétől is megszabadítottam, majd leültettem. Kezemet férfiasságára helyeztem, s verni kezdtem neki. Közben magához húzott, s egyfolytában csókolt. Egyik kezemmel még mindig kényeztettem Őt, a másikkal göndör fürtjei közé túrtam. - Mindjárt el fogok menni.. - zihálta a csókunkba, mire abbahagytam tevékenységemet és pénisze végére nyomtam egy puszit.
Fenekemnél fogva felemelt, s lábamat csípője köré fontam. Kimentünk a fülkéből, s a falnak nyomott, ahol újra vad smárolásba kezdtünk. Egy idő után a pulthoz vitt és ráfektetett, közben fölém mászott.
- Ez lesz életed legjobb kalandja - mosolygott pimaszul. Levette rólam a nadrágot és a bugyit is, majd figyelmeztetés nélkül felnyomta két ujját és gyors tempóban ki-be húzogatta.
A pult szélét szorongattam és próbáltam visszatartani a nyögéseket.
- Ne tartsd vissza, itt nem hallja senki, csak én. Mutasd meg nekem, mennyire élvezed - mondta mély hangon, ami csak fokozta az izgalmakat. Egyre jobban ziháltam, s éreztem, hogy már nem sok kell.
- Mindjárt...
Még tolt kettőt, majd kihúzta az ujjait. Egy nagyot sóhajtottam, majd mire kinyitottam a szemem, már fölöttem is volt. Megcsókolt, majd felült és az ölébe húzott. Az ő lába se ért le a pultról, csak lóbálta. Egyik lábamat átdobtam csípőjén és ráültem férfiasságára. Annyira be voltam indulva, hogy a fájdalom se érdekelt, amit mérete okozott. Gyorsan lovagolni kezdtem rajta, közben Ő a melleimet markolászta, én pedig nyakát szívtam és puszilgattam, néha meg is haraptam.
- Hmm... - nyögte. Mikor már éreztem, hogy közel vagyok, és gondoltam, Ő is, csípőmmel körözni kezdtem. Kezét a fenekemre tette és markolászni kezdte, közben a szánkat egyszerre hagyták el nagyobbnál nagyobb nyögések.
- Harry.... - mondtam lihegve.
- Ha elélvezel... kiáltsd a nevemet...
Aprót bólintottam, majd összeszorítottam a szemeimet. Csípőmet fogva egyre mélyebben tolt. Egy mély lökés után sikeresen a csúcsra juttatott.
- HARRY! - kiabáltam, s ekkor Ő is elélvezett. Pár pillanatig csak ültünk és egymás szemébe bámultunk, majd hirtelen megfogta az arcom két oldalát és gyengéden megcsókolt. Lemásztam róla, majd felvettük a ruháinkat. Épp ki akartam menni, amikor eszembe jutott, hogy a melltartót még ki se fizettem.
- Hagyd csak, ajándék - mosolygott.
- Köszi.
Mikor a kilincshez nyúltam, hirtelen mellettem termett és megfogta a kezemet.
- Holnap este elmehetnénk moziba, ha van kedved.
- Örömmel - mosolyogtam. Telefonszámot cseréltünk, s azóta az a kedvenc boltom a városban, szinte minden héten szükségem van új melltartóra vagy bugyira.