Fehérnemű vásárlás (18+)

Tündinek


Este felé jutott eszembe, hogy el kéne mennem melltartót venni. Nem szeretek fényes nappal vásárolni, akkor túl sokan vannak. És este minden nyugisabb. Fél 8 körül elindultam a városba. Rengeteg bolt előtt mentem el és megnéztem a kirakatot, de sehol se volt olyan, amit én szerettem volna. Már épp haza akartam indulni, amikor megláttam egy fehérneműs boltot. Még nem voltam bent, biztosan nem rég nyílt. 8-ig volt nyitva, így sietnem kellett. Senki nem volt már ott, csak az eladó, aki nem mellesleg egy dögös pasi volt.
- Szia - köszöntem, mire rám nézett és elmosolyodott.
- Szia - állt fel a helyéről. - Segíthetek?
- Egyelőre csak nézelődök, köszi.
Elég kicsi volt a bolt, így bárhová mentem, éreztem magamon égető tekintetét. Megláttam egy gyönyörű csipkés melltartót, és szerencsémre volt is a méretemben. Betettem a kosárba és mentem is a pénztárhoz.
- Nem is próbálod meg? - kérdezte.
- Biztos vagyok benne, hogy jó lesz.
- Ahogy gondolod. De ha esetleg nem jó, holnap visszajöhetsz és kicserélem neked.
- Köszi.
Kifizettem a melltartót és már mentem is ki. Egész úton hazafelé a mosolyáról álmodoztam. Olyan édes volt. És nem is lehetett olyan idős. Lehet, hogy meg kellett volna próbálnom... Na mindegy.
Otthon fel is vettem és kicsit szűk volt, aminek örültem. Így legalább vissza mehetek holnap és újra találkozhatok vele.
Már alig vártam a másnapot, és akkor is este felé mentem. A szívem egyre hevesebben dobogott, a mikor beléptem, az eddig levakarhatatlan mosoly most eltűnt az arcomról, ugyanis egy lány ült a pénztárnál.
- Szia - köszöntem kicsit lehangoltan.
- Szia. Harry, vásárló jött! - szólt hátra. - Bocsi, csak az öcsém ideállított. De én már megyek is.
Gyorsan felpattant, majd mikor Harry megjelent, a lány elment.
- Mi újság? Mégsem volt jó a méret? - mosolygott.
- Nem - mondtam zavartan.
- Mutasd, kicserélem - mondta, azzal elvette a kezemből. - Kisebb kell vagy nagyobb?
- Nagyobb.
Kutatott egy kicsit, majd a kezembe nyomott egyet.
- Ez nem ugyanolyan, de szerintem ez is csodásan fog állni rajtad - kacsintott. - Ott van a fülke - mutatott a háta mögé. Bementem, behúztam a függönyt, s lassan levettem a pólómat, majd a melltartómat, s felvettem az újat.
- Na milyen? - kérdezte Harry.
- Hát... Nem is tudom.. - nézegettem magam a tükörbe.
- Megengeded, hogy megnézzem? - hallottam a hangját már a függöny mellől.
- Aha - hirtelen nem tudtam mit mondani. Félrehúzta a függönyt, majd felé fordultam.
- Szerintem gyönyörű vagy benne - mosolygott.
- Minden vásárlónak ezt mondod?
- Nem. Csak akinél tényleg úgy gondolom.
Egy darabig csak álltunk, majd én törtem meg az egyre kínosabbá váló csendet.
- Ömm.... akkor... kimennél? Szeretnék visszaöltözni.
- Nem - mosolygott, majd közelebb lépett hozzám. Megnyalta tökéletesen telt ajkait, majd magához húzva megcsókolt. Ajkaimról áttért a nyakamra és azt kezdte vad csókokkal ellepni. Egyre nehezebben vettem a levegőt.
- Harry... - csúszott ki a neve a számon, majd egy kicsit nyögtem.
- A nevedet még nem is tudom.
- Tündi.
Újra ajkaimat csókolta, közben keze a fenekemre vándorolt és erősen megmarkolta. Fordultunk egyet és leült egy kis székre, majd az ölébe húzott. Kikapcsolta a melltartómat és a földre dobta. Vad smárolásunk közben kezét a hátamon csúsztatta fel-le, én pedig megfogtam pólójának az alját. Lassan kezdtem felhúzni, de akkor hallottuk, hogy valaki bejön.
- Maradj itt - suttogta a fülembe, majd leszálltam róla, s Ő kiment.
- Jó estét! Elnézést, de zárva vagyunk.
- Bocsánat, csak a nyitva tábla volt kitéve. Elnézést, ha megzavartam valamit.
A hangjából ítélve idős hölgy lehetett, akit Harry elég szépen lerázott.
- Nem zavart meg semmit. De elnézést, még hátra kell mennem pakolni, jöjjön vissza holnap.
- Rendben. Viszlát!
- Viszlát!
Ajtócsapódást hallottam, majd Harry visszajött.
- Most már senki nem fog megzavarni - mosolygott, majd újra ajkaimnak esett.
Nem sokkal később ugyanabba a pozícióba kerültünk, mint ahogy az előbb voltunk. Lekaptam róla a pólóját, pár pillanatig csodáltam a tetoválásait, majd csókolgatni kezdtem a felsőtestét. Halk sóhajokkal jutalmazta tetteimet, mire felbátorodtam, s egyenesen férfiasságára markoltam.
- Szeretem a rossz lányokat - mosolygott azzal az észveszejtő mosolyával, majd felállt és letolta a nadrágját. Mielőtt visszaült volna, boxerétől is megszabadítottam, majd leültettem. Kezemet férfiasságára helyeztem, s verni kezdtem neki. Közben magához húzott, s egyfolytában csókolt. Egyik kezemmel még mindig kényeztettem Őt, a másikkal göndör fürtjei közé túrtam. - Mindjárt el fogok menni.. - zihálta a csókunkba, mire abbahagytam tevékenységemet és pénisze végére nyomtam egy puszit.
Fenekemnél fogva felemelt, s lábamat csípője köré fontam. Kimentünk a fülkéből, s a falnak nyomott, ahol újra vad smárolásba kezdtünk. Egy idő után a pulthoz vitt és ráfektetett, közben fölém mászott.
- Ez lesz életed legjobb kalandja - mosolygott pimaszul. Levette rólam a nadrágot és a bugyit is, majd figyelmeztetés nélkül felnyomta két ujját és gyors tempóban ki-be húzogatta.
A pult szélét szorongattam és próbáltam visszatartani a nyögéseket.
- Ne tartsd vissza, itt nem hallja senki, csak én. Mutasd meg nekem, mennyire élvezed - mondta mély hangon, ami csak fokozta az izgalmakat. Egyre jobban ziháltam, s éreztem, hogy már nem sok kell.
- Mindjárt...
Még tolt kettőt, majd kihúzta az ujjait. Egy nagyot sóhajtottam, majd mire kinyitottam a szemem, már fölöttem is volt. Megcsókolt, majd felült és az ölébe húzott. Az ő lába se ért le a pultról, csak lóbálta. Egyik lábamat átdobtam csípőjén és ráültem férfiasságára. Annyira be voltam indulva, hogy a fájdalom se érdekelt, amit mérete okozott. Gyorsan lovagolni kezdtem rajta, közben Ő a melleimet markolászta, én pedig nyakát szívtam és puszilgattam, néha meg is haraptam.
- Hmm... - nyögte. Mikor már éreztem, hogy közel vagyok, és gondoltam, Ő is, csípőmmel körözni kezdtem. Kezét a fenekemre tette és markolászni kezdte, közben a szánkat egyszerre hagyták el nagyobbnál nagyobb nyögések.
- Harry.... - mondtam lihegve.
- Ha elélvezel... kiáltsd a nevemet...
Aprót bólintottam, majd összeszorítottam a szemeimet. Csípőmet fogva egyre mélyebben tolt. Egy mély lökés után sikeresen a csúcsra juttatott.
- HARRY! - kiabáltam, s ekkor Ő is elélvezett. Pár pillanatig csak ültünk és egymás szemébe bámultunk, majd hirtelen megfogta az arcom két oldalát és gyengéden megcsókolt. Lemásztam róla, majd felvettük a ruháinkat. Épp ki akartam menni, amikor eszembe jutott, hogy a melltartót még ki se fizettem.
- Hagyd csak, ajándék - mosolygott.
- Köszi.
Mikor a kilincshez nyúltam, hirtelen mellettem termett és megfogta a kezemet.
- Holnap este elmehetnénk moziba, ha van kedved.
- Örömmel - mosolyogtam. Telefonszámot cseréltünk, s azóta az a kedvenc boltom a városban, szinte minden héten szükségem van új melltartóra vagy bugyira.

8 megjegyzés:

  1. nagyon király lett hozz majd még a kövi sztorikat gyorsan :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm :) amint tudom hozom :)

    VálaszTörlés
  3. Liam est tudnatok nekem egyet irni? ? Mert alig van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most nem tudok fogadni kéréseket, mert el vagyok maradva, de a következő utáni sztori Liames lesz

      Törlés
  4. Nagyon tetszett!!!!! Ügyes vagy!!:)

    VálaszTörlés
  5. Directioner forever2013. október 26. 12:35

    Ezt annyira imádom! Szinte mindennap elolvasom! <3 kedvencem! <3

    VálaszTörlés